אהלן כולם אנחנו טסים היום בלילה לבורגס ורוצים לקנות את הטקילה : jose cuervo black medallion
איך היא יש לכם מושג ? ממש חריפה או זורמת כמו טקילה רגילה ?
ומה אתם ממליצים לקנות לשבוע בבורגס בדיוטיפריי עם תקציב של 700 דולר?
|
|
שמע לא יודע מה זה מדליון אם זה קווארבו בלאק רגיל אז זה סבבה אבל לדעתי זה סתם לעוף ועדיף קווארבו גולד.
זה תלוי מה הסגנון שלכם ו-700$ לכמה אנשים. כשהייתי עם חברים שלי לא הבאנו וודקה נקי אפילו וחברים אחרים שלי פשוט קנו 5 ליטר פינלנדיה.
במקומך הייתי קונה כמה ואן גוך בטעמים כי זה גם טעים וגם עף בגרון. ועוד כמה בקבוקים לפי מה שאתם אוהבים. 700$ זה סבבה תחפשו שם ת'מבצעים.
וואלה הייתי שם לפני 3 שנים בברים עצמם המחירים ברצפה אבל ממה שזכור לי בחנויות עצמן בקבוקים לא כאלה זולים ובדיוטי פרי יש לך מבצעים של 1+1 או 2+1 וכאלה...
ג'ין זה מר, ומעדיף שיבס. טעמים יש דאבל אספרסו, מלון שאותם אני הכי אוהב וגם אננס וקרמל נדירים.
אל תחכה ותקנה שם אלכוהול,
יש אחלה מבצעים בדיוטי פרי על סטולי קריסטל/גולד,
לא חושב שיש לכם מה לעוף על הטקילה מה גם שאתה שואל שאלות לגבי האלכוהול ככה שאניח שאין לך יותר מדי עבר עם שתייה ככה שאין לכם מה להשקיע בבלאק מדליון.
ג'ין בד"כ לא שותים נקי במיוחד לא הבומביי ספייר שהוא יותר "עוקץ" וחזק משאר הג'ינים המוכרים,
בקשר לוואן גוך - קחו בחשבון שזה רק בשביל צ'ייסר-שניים תוך כדי השתייה, אתם לא תתפסו ממנו ראש, המקסימום שתקבלו זו צרבת,
בקשר לטעמים - הכי מוכרים הדאבל אספרסו, אסאי-בלוברי, קרמל, אננס, מלון, קוקוס.
אישית הייתי הולך על האסאי כי אפשר לערבב אותו עם ספרייט/משקאות אנרגייה אם אתם בעניין.
תלוי כמה אנשים אתם ומה הרגלי השתייה שלכם, אתם יכולים לסגור את כל סיפור השתייה ב 200-250 דולר.