אז כל מה שהבחור הזה צריך לעשות
כדי להשיג את הבחורה הזאת
זה להיות אלפא ובעל אישיות מעניית, לא ורדוף אחריה וכל תרגילי הפיקאפ?
וגם ביטחון כמובן
אז כל מה שהבחור הזה צריך לעשות
כדי להשיג את הבחורה הזאת
זה להיות אלפא ובעל אישיות מעניית, לא ורדוף אחריה וכל תרגילי הפיקאפ?
וגם ביטחון כמובן
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 08-08-2012 בשעה 16:12.
|
|
בדיוק. אבל בדרך הוא חייב לעצור אצל רופא שיניים..
לחופש יש תאריך:
23.10.15
הלכת רחוק עם הבחורה, גם ככה הבנאדם הזה לא יצליח להשיג בחורה בפאב בנהריה, מצטער חברים זאת האמת הכואבת והמציאות הקשה שאתם חיים בה.
לא משנה כמה האופי שלך מושך לא משנה כמה אתה שרמנטי, כל עוד אין בך אלמנט משיכה או סקס אפיל או כל דבר אחר שיגרום לבחורה להדלק מהרגע הראשון שהיא תראה אותך אתה לא תצליח להשיג שום דבר.
לבחור הזה יש איזושהי מחלה פתולוגית.
כשאומרים שהמראה לא משנה, מתכוונים למראה של אדם בריא ולא לאדם חולה.
אין צורך להביא דוגמאות קיצוניות, כדי לנסות להוכיח שהטענה שהתפקיד של מראה הוא שולי, אינה נכונה.
אבל היא באמת אינה נכונה
תסכים איתי שב2012 העולם כבר מחולק לקטגרויות של סלבים, עשירים, מעמד ביניניים, הומלסים, כוסיות, ערסים, חנונים, פרחות, כושים, לבנים, ציצי גדול, ציצי קטן, ובלה בלה בלה.
החדירו בנו את החשיבה הזאת כל כך חזק שאתה בחיים לא תראה מישהו מכוער עם מישהי יפה, אולי אתה תראה זוגות בני 30+ כאלה כי פעם החשיבה הזאת הייתה שטחית, היום ככה כולם חושבים.
כשאתה רואה מישהי מכוערת גם אם היא יפה , אתה תמיד תחשוב בראש "היא ממש לא ברמה שלי"
אבל על איזה פאקינג רמה אתה מדבר? ממתי יש רמות בכלל?
פה הבעיה.
ופה אתה עכשיו מבין שמראה הוא תפקיד חשוב מאוד, הוא לא מרכזי אבל חשוב.
א'- הבחור בתמונה נכה ואפשר לראות את זה. זה לא מצחיק ואני ממש לא אהבתי תקטע ההומוריסטי שניסית לעשות פה..
ב'- הבחורה ששמת לא כזאת כוסית. (שים יד על המסך ותסתיר רגע את הגוף שלה, מהצוואר ומטה..תבין מה אני אומר) למה זה קשור? בגלל שאם תראה בחורה כזאת במציאות עם בגדים נורמלים..לא יפלו לך העיניים כל כך מהר.
ג'- כן, כל בחור שנראה פחות טוב מגבר נורמלי (אני מדבר על אוזניים גדולות, קצת שמן [אל תיהיה מטומטם ותקצין גם עם הקטע של השמן], אף גדול מהרגיל ועוד כל מיני שטוית) אבל הוא יהיה גבר שמטפח את עצמו ושחשוב לו שהוא מריח טוב, מתלבש בצורה נורמלית (ג'ינס וחולצה לבילוי) כל גבר כזה מסוגל להשיג כל בחורה אם הוא רק יודע איך לדבר.
איך לדבר? אל תחשוב על כל מילה שיוצאת לך מהפה. מין הסתם שלבוא לבחורה ולהגיד "יא בתזונה תמצצי לי" לא ישיג לך כלום בחיים, אבל גם לגשת לבחורה עם חיוך ולהגיד "היי, אפשר רגע לשאול אותך משהו?" או "היי, אפשר שנייה להציק לך עם משהו..?" עם חיוך כמובן ולהיות באווירה כייפית, דבר כזה לא יהרוג אותך..אני מבטיח. פשוט החברה שאנחנו מסתובבים בה מפוצצת בקוקסינלים בלי עמודי שידרה שכל ילד היום בן 18 שלא רוצה להתגייס לקרבי כי "קשה לו" אז הוא מבקש מהאבא המליין שלו שישים איזה 5 אלף שקל בקופה של צהל כדי שהבן שלו לא יתגייס...
חבורה של סמרטוטים..לא יאמן.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 09-08-2012 בשעה 15:15.
הוא מתכוון שכל אחד היום קצת קשה לו אז הוא מוותר. לכל מיש מתחיל בפיקאפ הכל מאוד קשה, אז הוא אומר שאנשים לא עושים את זה כי הם וותרנים ולוזרים.
הוא מדבר על יציאה מהקל אל המאתגר.
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:30.