שלום יש לי מעבד core 2 dou e6750 וכשאני ניכנסתי לביוס אז אני רואה שרשום את זה כשזה מסומן על המעבד
והמערכת שלי באמת לא יציבה באיתחול אפילו מאוד איטית אני דיי בטוח שזה קשור לזה כי הרחתי את הזיכרונות ל6GB RAM....
אני יישמח אם תעזרו לי תודה רבה..[=
שלום יש לי מעבד core 2 dou e6750 וכשאני ניכנסתי לביוס אז אני רואה שרשום את זה כשזה מסומן על המעבד
והמערכת שלי באמת לא יציבה באיתחול אפילו מאוד איטית אני דיי בטוח שזה קשור לזה כי הרחתי את הזיכרונות ל6GB RAM....
אני יישמח אם תעזרו לי תודה רבה..[=
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עשית במקרה אוברקלוק למעבד?
חפש בביוס משהו כמו restore manufacturer setting או FACTURY SETTING או DEFAULT SETTING
עדכן אם עזר
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
לא עשיתי אבר קלוקינג ואני לא מוצא אף אחד מהקטגוריות שרשמת....
כעיקרון איפסתי את הביוס גם הוצאתי את הג'אמפר וגם הוצאתי את הבטרייה אין לי מושג מה לעשות פה באמת...!!
ישמח אם תוכל לעזור לי
תודה רבה[=
אוקיי אז אולי יש לך מושג איך זה יכול להיות?
מה הסיבה לזה?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
למען האמת לא נתקלתי בזה, אבל איכשהו משהו השתנה לך בהגדרות הביוס, איך לא יודע, נסה איכשהו לחפש שחזור הגדרות יצרן או שתכנס למהירות מעבד ותראה אולי יש הגדרה שחזור יצרן
מצטער אחי לא חזק כל כך בזה
סבבה אחי תודה רבה באמת תודה על העזרה ודרך אגב הביוס שלי איפסתי אותו בכל דרך אפשרית פימרתתי את המחשב חחח הכלל....
נערך לאחרונה על ידי orel900; 10-08-2012 בשעה 18:54.