קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אני נפרד מחברה שלי...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-01-2010, 21:07
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 19:49
  3. אני חדש|חתימות שלי..
    על ידי aviv b בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 18:48
  4. [עזרה] אייך אני שם שירים שלי ברדיו במשחק GTA;SA
    על ידי super G בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 18:19
  5. [עזרה] אייך אני שם שירים שלי ברדיו במשחק GTA;SA
    על ידי super G בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 13:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

אני משתגע מחברה שלי לפעמים!!

ברירת מחדל אני משתגע מחברה שלי לפעמים!!

שלום הייתי רוצה את הייעוץ והדעה שלכם:
    יש לי חברה כבר 4 וחצי חודשים אנחנו בקשר ממש ממש חזק וצמוד, גרים במרחק שעה וחצי נסיעה, אבל המון זמן בסקייפ / פלאפון...
    הבעיה היא שיש דברים שהיא עושה שמשגעים אותי והייתי רוצה שתתנו חוות דעת עליהם במידה וחברה/חבר שלכם היה עושה את הדברים האלה, מה הייתה תגובתכם?
    1. דעתכם על זה שהיא תיפגש לבד עם ידיד שלה. סתם לכיף להיפגש עם ידיד.
    2. דעתכם על זה שידידים שלה ירימו אותה, יחבקו אותה מאחורה, ובכללי מגע קרוב ביניהם.
    3. היא שומרת על קשר עם בנים יותר מאשר בנות. וכאילו רוצה להיפגש איתם יותר...
    4. דעתכם על זה שהיא תבוא לחברה ותתקלח איתה ביחד בביקיני.. לפי מה שאני יודע לפחות.
    5. שהיא תגיד לידידים שלה נסיך, נשמה, ודברים כאלה, והיא ממש לא פרחה.
    6. דעתכם על זה שהיא הייתה הולכת עם חלקים חשופים בגוף, למשל חולצות בטן, או חולצה שרואים חצי גב... (בלי מחשוף) ומכנסיים קצרצרות.
    7. דעתכם על זה שהיא תקנא עליכם בצורה הגיונית וטובה אבל כשאתם מקנאים לה נגיד ידיד בא אליה או משהו היא ישר קופצת ואומרת שאין על מה, כלומר חוסר שוויון כזה..
    8. דעתכם על זה שהיא תקלל/תירק לידכם (אישית זה לא מפריע לי רק רוצה לשמוע דעה)
    9. דעתכם על זה שהיא נגיד תסתכל על מישהו ליד חברות או משפחה שלה ותגיד שהוא חתיך או נראה טוב..
    10. דעתכם על זה שהיה לה מספר נמוך של סטוצים וחברים והיא עשתה דברים מיניים מדי לא בצורה נכונה בגיל נמוך..
    אשמח לשמוע תשובות שלכם. תודה רבה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אם תמשיך לקנא כל כך לחברה שלך, תיהיה מוכן לזה שהיא תזרוק אותך.

אבל אם היא גם משתגעת מזה שאתה הולך עם ידידות, ואז כשאתה בא ואומר לה שזה מפריע לך שהיא הולכת עם ידידים, זתומרת שאין ביניכם שיווין רק אז מותר לך לעשות צעד שיבהיר לה תעניין.. אם נגיד אתה מתקשר אלייה והיא אצל ידיד שלה והיא אומרת לך שזה לא צריך להפריע לך ותפסיק לקנא..תעשה לה אותו דבר. ברגע שהיא תתקשר אלייך, תגיד שאתה אצל ידידה שלך..אם היא תשתגע- תדבר איתה על זה.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    יש לי חברה כבר 4 וחצי חודשים אנחנו בקשר ממש ממש חזק וצמוד, גרים במרחק שעה וחצי נסיעה, אבל המון זמן בסקייפ / פלאפון...
    הבעיה היא שיש דברים שהיא עושה שמשגעים אותי והייתי רוצה שתתנו חוות דעת עליהם במידה וחברה/חבר שלכם היה עושה את הדברים האלה, מה הייתה תגובתכם?
    2. דעתכם על זה שידידים שלה ירימו אותה, יחבקו אותה מאחורה, ובכללי מגע קרוב ביניהם.
    4. דעתכם על זה שהיא תבוא לחברה ותתקלח איתה ביחד בביקיני.. לפי מה שאני יודע לפחות.
    6. דעתכם על זה שהיא הייתה הולכת עם חלקים חשופים בגוף, למשל חולצות בטן, או חולצה שרואים חצי גב... (בלי מחשוף) ומכנסיים קצרצרות.
    7. דעתכם על זה שהיא תקנא עליכם בצורה הגיונית וטובה אבל כשאתם מקנאים לה נגיד ידיד בא אליה או משהו היא ישר קופצת ואומרת שאין על מה, כלומר חוסר שוויון כזה..
    9. דעתכם על זה שהיא נגיד תסתכל על מישהו ליד חברות או משפחה שלה ותגיד שהוא חתיך או נראה טוב..
    10. דעתכם על זה שהיה לה מספר נמוך של סטוצים וחברים והיא עשתה דברים מיניים מדי לא בצורה נכונה בגיל נמוך..
    יורקת? מקללת? ידידם מחבקים אותה מאחורה? מרימים אותה? קוראת לידידם בשמות חיבה? מתלבשת חושפני? איך בדיוק כל זה לא מראה שהיא סוג של בחורה זולה?
    The Pod

שמע, לפי דעתי לקחת פה את כל הדברים הרעים שיש בחברה שלך וכתבת פה..
    אם זאת חברה שלך, למה אתה איתה? בטוח יש לה עוד המון דברים טובים ותכונות טובות..
    אני בטוח שגם היא לא אוהבת כמה תכונות בך, ככה זה כל בן אדם.
    ומה חשבת שהיא? ברצינות? גם לה יש עבר גם לה היו חברים ואם זה באמת היה מפריע לך בצורה שלא היית רוצה להיות איתה כבר לא הייתם ביחד

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

לא לקחתי את כל הדברים הרעים אמרתי דברים שמציקים לי ורציתי לדעת אם אני קנאי מדי או שזה ליגיטימי. תתייחס לזה כאילו שזה לך. תודה.
    דרך אגב יש בה המון המון תכונות טובות ואני אוהב אותה מאוד מאוד, בגלל זה כל הדברים האלו מפריעים לי כל כך.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

1. שתהנה והדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה לריב איתה על זה. היא חברה שלך, אתה צריך להאמין בה ושכל האחרים יאכלו את הלב שהיא שלך ולא שלהם.
    2. "
    3. "
    4. תבקש להצתרף פעם הבאה.
    5. אתה לא אמא שלה אז אל תגיד לה איך לדבר
    6. שכולם יוציאו את העיניים על מישהי שאי אפשר להשיג... אין לך על מה להתבאס מזה היא שלך.
    7. על זה אתה יכול להגיד לה שזה לא הגיוני שהיא תיפגש לבד עם בנים ותהיה קרובה אליהם אבל לך אסור עם בנות אחרות.
    8. אם היא מקללת אותך יענו כשאתם רבים ויורקת לידך מתוך ריב הייתי פשוט קם והולך. שהיא תתקשר אליך כשהיא רגועה. מה היא פרא אדם? לא מתאים..
    אם זה סתם ככה מקללת אחרים זה לא כזה ביג דיל, ואם מפריע לך היריקות שלה אז תגיד לה שזה מגעיל אותך אבל אתה בטח גם יורק אז אין לך מה לעשות בנושא.
    9. אל תהיה קנאי מסריח, פשוט תעשה אותו דבר עם בנות.
    10. מה שהיה היה אין לך מה לעשות בנושא אפילו שזה יכול לבאס. תמשיך הלאה.

בקיצור היא נשמעת אחלה בחורה עם כמה פגמים. אבל מה לעשות אף אחד לא מושלם אבל אתה נשמע קשה איתה ולא במקום.
    אין לך מה להתבאס על כל הקטעים האלה כי כל הבנות עושות את זה, פשוט תהיה קול עם הכל ואת תראה שאתה מקנא אלא רק תהיה עם זה בסבבה כי אם תראה שזה מציק לך היא אולי תעשה לך אפילו דווקא.

בהצלחה.

משתמש משקיע האוואטר של Gots
    לייקים
    324
    נקודות
    2

אני משתגע כשחברה שלי עושה את 5 ו 8

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

בקש ממנה לשנות את זה, אם לא יתאים לה אז בסדר גמור, סימן שאתם לא מתאימים, מנסיון שלי אין טעם לנסות בכח, אחר כך זה יהיה יותר כואב.

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

1.אם אתה רוצה להראות לה שאתה סומך עליה אתה לא יכול לעשות עם זה כלום ומנסיון היא סתם תתעצבן עלייך.
    2.דבר איתה על זה תגיד לה שזה מפריע לך . אני למשל יכולה להגיד לך שאני בחורה פלרטטנית ויש לי הרבה ידידים ואני מחבקת אותם וקוראת להם בשמות חיבה אבל כשיש לי חבר אני ממתנת אתזה כי זה לא מתאים מגע קרוב עם מישהו שהוא לא החבר שלך.. ואם היא רבה איתך על זה היא יוצאת לא בסדר..
    3.תשמע אני יכולה להגיד לך שבתור בחורה אני מסתדרת הרבה יותר עם בנים ואין מה לעשות ככה זה אתה לא יכול להפריד אותה מהחברים שלה..
    4. לא הבנתי מה הבעיה פה..
    5.אתה יכול להגיד לה שזה מפריע לך אבל שוב זה בחירה שלה אם לכבד אותך או לא..
    6.בחירה שלה ואם זה מפריע לך אז בעיה שלך..
    7.זה לא פייר ואתה צריך להראות לה את המצב ולדבר איתה עלזה
    8.ככה היא אתה לא יכול לשנות אותה ואם זה מפריע לך כנראה שאתם לא צריכים להיות בייחד
    9.היא יכולה להגיד.. כל עוד היא לא מפלרטטת איתו וכאלה אין לך מה לקנא לה
    10.תשמע דברים מיניים בגיל נמוך .. בדרך כלל אומר על בחורה שהיא זולה.. אבל זה כבר לשיפוטך..
    מקווה שעזרתי בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

תודה אתם עוזרים לי. אני מבין שיש צורך בשינוי בעצמי. עוד תגובות בבקשה?

נשמעת אחלה ילדה שבעולם אני אוהב כאלה
    ילדה שלא חיה על סטיגמות ועושה מה שבראש שלה .. !!
    התאהבתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

שתוק היא שלי! עוד תגובות לעניין?

משתמש מתחיל האוואטר של אילריה
    שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    שתוק היא שלי! עוד תגובות לעניין?
    עפ''י התיאור, זה זונה פקצה מהסוג שיש לי בשכבה. בלי להעליב והכל, אבל היא לא נשמעת כמו חברה אלא יותר כמו יזיזה של כולם. לא מבינה מה אתה מוצא בה.

ומה הבעיה שהיא תתקלח עם חברה שלה? עם ביקיני או בלי, אין באמת סיבה להתבייש עם חברות. ת'אמת, אני ביסקסואלית וחלק יודעות על זה, אבל עדיין אין להן בעיה להתקלח איתי.
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-
    תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה.
    זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,383 | הודעות: 8,173,970 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect