קרדיט לאתר אחר.
EZREAL
1) ה- runes שצריך
2) ה- masteries ו- spells
3) סדר סקילים (והסבר)
4) הבילד ....
אז יאללה בואו נתחיל :
Runes:
- לוקחים magic pen
- לוקחים mana regen per lvl
- לוקחים ability power per lvl
- למי שלא מסתדר עם carry אז hp flat ומי שכן מסתדר אז ability power 4.95
Masteries:
9\0\21 (לא יכולתי לעלות תמונה אז מצטער)
וה- spells
אני אישית לוקח .....
אבל אפשר למי שקשה לו .....
סדר סקילים(והסבר):
passive : מתי ש-ezreal עושה סקיל כלשהו ופוגע (תלוי בכמה הוא פוגע) אז ב-passive יש 1 stack וזה מביא לו 10% attack speed על כל stack
Mystic Shot - זה ה-Q של ezreal עכשיו ezreal יורה חץ אור ועושה דמג למטרה והסקיל הזה הוא כמו auto attack (זה אומר עם יש לך לדוגמא red buff אז אם תפגע במישהו עם הסקיל זה יוריד לו דמג וגם את הפסיב של ה-red buff וככה זה גם עם sheen ו- lichbain עם יש לו אותם מתי שהוא יושה את ה-Q אז זה פוגע גם עם הדמג של הסקיל וגם עם ה-sheen או ה-lichbain אהה ועוד דבר על הסקיל עם יש למישהו שנגדך banshis vaile אז ה-Q לא יוריד לו את זה אלה יפגע בו ) ועוד דבר עם אתה פוגע במישהו לא משנה במי גיבור או מיניון אז זה מוריד 1 sec מכל הסקילים של ezreal
- Range: 1,000
- Cooldown: 1 second
Essence Flux - זה ה- W של ezreal הסקיל הזה הוא סקיל מאוד חשוב אצל ezreal או אולי בבילד שלי אז תקשיבו הסקיל הזה פוגע רק ב-champions אם מישהו יעמוד מאחורי minions הבסקיל הזה יפגע ב- champion ולא ב-minion עכשיו יש לזה עוד passive אם אתה פוגע בשחקן שהוא בקבוצה שלך הוא מקבל attack speed וען אתה פוגע בשחקן שהוא לא מהקבוצה שלך אז זה מוריד לו את ה-attack speed
- Cooldown: 9 seconds
- Range: 900
Arcane Shift - זה ה-E של ezreal וזה סקיל שטוב להכל לרדיפה ועוד יותר טוב לבריחה אז ככה הסקיל הזה עושה teleport בטווח של הסקיל והטווח 475 (משהו כמו flash ) ואז ezreal נותן יריה למטרה הכי קרובה אליו אחרי ה-teleport .
- Teleport Range: 475
- Arrow Range: 750
Trueshot Barrage - וזה ה-R של ezreal סקיל טוב מאוד לכל דבר אבל צריך לדעת להשתמש בו כי קל מאוד להתחמק ממנו. ezreal יורה מעיין ירח זוהר לאורך כל המפה (כמו האולטי של Ashe ) רק שלוקח לו שניה אחת לשגר אותו והסקיל הזה פועל יותר על ap ולא על dmg .(זה פועל גם על דמג אבל יותר על ap )
עכשיו סדר הסקילים הוא כזה :
W-1
E-2
W-3
Q-4
W-5
R-6
W-7
Q-8
W-9
Q-10
R-11
Q-12
Q-13
E-14
E-15
R-16
E-17
E-18
Build :
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
טוב עכשיו נשאר חפץ אחרון אז אתם יכולים לבחור במה שאתם רוצים .... אני ממליץ בחום על
בהצלחה!.