המשחק מתחיל בשעה 20:45. תהמרו על מי שתרצו
293 ת''א.
נכתב במקור על ידי Amon 293 ת''א. מאושר, עוד 800 בקופה (:
נכתב במקור על ידי SuperChen מאושר, עוד 800 בקופה (: אם יש תיקו ואף אחד לא לוקח אני שם את כל הקופה.
300 מכבי ת"א
2000 מכבי (תאשר כמה שנשאר בקופה/ או כמה שבא לך}
^^ הוא הימר על יותר מהקופה. 120 מכבי.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי -Max- 2000 מכבי (תאשר כמה שנשאר בקופה/ או כמה שבא לך} כולם מאושרים. מקס מאושר על 500. Amon אני לא מעוניין, כרגע אתה מאושר על ההימור של ה-293.
נכתב במקור על ידי SuperChen כולם מאושרים. מקס מאושר על 500. Amon אני לא מעוניין, כרגע אתה מאושר על ההימור של ה-293. סבבה, מעלה ל-593.
נכתב במקור על ידי SuperChen כולם מאושרים. מקס מאושר על 500. Amon אני לא מעוניין, כרגע אתה מאושר על ההימור של ה-293. אני גם מאושר, כן?
נכתב במקור על ידי Amon סבבה, מעלה ל-593. מאושר. וכן דיספליי.. סגור.
נערך לאחרונה על ידי Avi Rikan; 12-08-2012 בשעה 14:42.
נכתב במקור על ידי SuperChen מאושר. וכן דיספליי.. סגור. אם אפשר 100 על מכבי תאשר ותודיע לי
נכתב במקור על ידי SuperChen מאושר. וכן דיספליי.. סגור. יש עוד? אם כן נכנס בכמה שבא לך על מכבי.
וואו וואו חברים, אני מחלק כבר מספיק נק', לא בא לי לחלק עוד.. נדב ואלירן לא מאושרים, כל השאר כן.
נכתב במקור על ידי SuperChen וואו וואו חברים, אני מחלק כבר מספיק נק', לא בא לי לחלק עוד.. נדב ואלירן לא מאושרים, כל השאר כן. אתה יכול גם לעשות קופה
חוקי הפורום