כתבתי את ההודעה הזאת בתגובה לנושא הזה http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=874340 אבל מרוב להט הכתיבה כבר גלשתי מהנושא אז לאור כך שאין דיון רציני בסוגיית הגרעין האיראני החלטתי לפתוח אחד כזה ופשוט לעשות הדבק

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
כי ליפן יש כסף וליפן אין מנהיג שדופק אותם על ימין ועל שמאל במשך שנים
ואתה אומר את זה בתור מזכל האום לשעבר? מי אתה? איך אתה יודע מה הם רוצים ומה לא?
הנה קח לדוגמא את סוריה גם הממשלה הסורית רוצה להשמיד את "האויב הציוני" וגם המורדים שהם בעצם אזרחים של המדינה שנלחמים בממשל ובמשטר של אסד זה לא משנה בסופו של יום הם כ-ו-ל-ם רוצים את אותו הדבר (השמדת האויב הציוני, אני מקווה שהבנת) ראיתי לא מזמן סרטון של המורדים צורחים שהם באים על אסד ואז ירושלים הבאה בתור

וכן אם רעידת אדמה זה מה שיעצור אותם מלהמשיך בתוכנית של הגרעין אני בעד שיהיו עוד הרבה כאלו, כי ביום שלאיראן (מחבלים עם הרבה מאוד כוח) יהיה נשק גרעיני אתה יכול להגיד שלום לא רק למדינה שלנו, לכל העולם שאתה מכיר. כי אז העולם יהיה מושלט בידי אירגוני טרור עם אידיאולוגיה של רצח ושכל מי שמתנגד ולא כמוהם מת (מוכר מאיפשהו לא? תקרא קצת על היטלר וגרמניה הנאצית) ואז תוסיף לכוח שהיה להיטלר גם נשק גרעיני.. בוא נגיד שזה היה הרבה פחות מסוכן מאשר איראן עם נשק גרעיני. פשוט מאוד שיהיה להם את הנשק, אם כל העולם לא יעשה בדיוק מה שהם רוצים תהיה מלחמה גרעינית קשה מאוד בשמי העולם ולא ארה"ב ולא רוסיה (שגם ככה בעדם) ולא סין ולא יפן ובטח שלא אנחנו ואף מעצמה שיש בעולם הזה לא תישאר מעצמה אם בכלל תישאר משהו.
איראן זה מחבלים, זה אנשים שאונסים את הנשים שלהם ורוצחים אותן בגלל שלא כיסו את כל הגוף שלהן בגלימה שחורה כולל את הפנים העיניים הכל או שהם רוצחים את הבנות שלהם בגלל שקיימו יחסי מין עם מישהו שלא התחתנו איתו או שהם רוצחים את הילדים שלהם בגלל שהם ניסו ללכת בדרך אחרת (שהיא לא רצח ואונס ואידיאולוגיה של מוסלמים רעים) ופשוט אם היה להם כוח הם היו רוצחים את כל העולם. כמו מחבל שרוצה למות והעיקר שימותו איתו עוד כמה אנשים חפים מפשע בשביל שהוא יקבל בתולות בגן עדן? מה זה? איך אפשר להאמין בזה? מה זה החולניות הזאת? הולכים באמונה עיוורת אחרי דברים שכמה ערבים כמה שנים אחורה המציאו?? איפה כתוב בקוראן שאם תהיה מחבל מתאבד אתה תקבל 72 בתולות? אין דבר כזה זה המצאה של חולים בנפש.
ברגע שיהיה לאיראן נשק גרעיני הם יאיימו על העולם במשך כמה זמן הם יקבלו מה שהם רוצים וביום שאחת המעצמות תתנגד הכל יתחיל. אני מקווה מאוד שהעולם לא יתן למצב הזה להגיע לכך. ואם כן אני מקווה שאני לא אהיה בין החיים כדי לראות את זה איך השטן בהתגלמותו הורס ושורף את העולם היפה שלנו שקיבלנו במתנה ואנחנו הורסים בגלל שנאת חינם ושטויות חינם בגלל כל מני סכסוכים שקרו לפני 5000 ו4000 ו3000 שנים אחורה (עוד לפני שהמציאו את הקוראן)
בקיצור ככה לסיום בנימה יותר מתונה אני כמו כולם(ימין שמאל אמצע) חוץ מהאיראנים והסורים והמחבלים למינהם לא מעוניין במלחמה כמו ביבי כמו אובמה כמו כולם. אף אחד לא באמת רוצה להלחם, לשפוך את הדם של האחים שלו להרוס כל כך הרבה בשביל דבר כל כך קטן....
אז זה רק מראה לכם כמה איראן זה לא דבר שניתן להסביר לו, לדבר איתו, לנסות לפתור דברים בדרכי נועם ושלום. כי פשוט אי אפשר אם היה להם את האופציה ברגע זה כבר כולנו לא היינו בין החיים.
אני מקווה שאני טועה בכל מה שאמרתי למרות שאני בטוח ב100% שאני צודק זה כמו נבואה ברגע שלאיראן יהיה נשק גרעיני אתם תוכלו לראות את מה שכתוב פה מתגשם מהר מאוד. רק נקווה שלא כדי שאנחנו והילדים שיהיו לנו יוכלו לחיות בשלום