אני ניסיתי אתמול לעשות update לאייפון שלי ופתאום זה כתב לי שאני צריך לעשות קודם restore.
כל פעם שאני עושה restore זה נתקע ב preparing iphone for restore ואחרי כמה דקות כותב לי error 2003 או error 2005
תודה לעוזרים..
אני ניסיתי אתמול לעשות update לאייפון שלי ופתאום זה כתב לי שאני צריך לעשות קודם restore.
כל פעם שאני עושה restore זה נתקע ב preparing iphone for restore ואחרי כמה דקות כותב לי error 2003 או error 2005
תודה לעוזרים..
|
|
בדיקה קצרה שעשיתי בגוגל העלתה את זה:
Error codes in the 2000 range are generally related to USB problems, make sure you're using a high powered USB port directly on your computer, no hubs, no keyboards. Make sure they only things plugged into your USB ports are your phone, keyboard & mouse...nothing else. Disable or uninstall all firewalls & anti-virus software. Try again.
מה שאומר ששגיאות בטווח של 2XXX קשורות לבעיות בUSB.
מנסיון אישי וממה שכתוב למעלה תנסה את הדברים הבאים:
1. במידה ויש לך USB במארז מקדימה ולשם את מחבר את האייפון, נתק וחבר מאחורי המחשב.
2. נתק מכשירים שמחוברים לUBS למעט העכבר והמקלדת האייפון
3. תבטל \ תסיר את כל תוכונות האנטיוירוס והפירוול שיש לך (גם אינטרנט סקיוריטי).
תגיב אם עבד.
נערך לאחרונה על ידי eriK; 13-08-2012 בשעה 18:48.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אז כנראה שהוא נעול לAT&T
תראה בעיקרון AT&T פותחים מכשירי אייפון בחינם ובלי בעיות כרגע.
ראיתי שיטה ברשת ליצור איתם קשר בצ'אט והם פותחים את המכשיר
הנה לינק לצ'אט:
http://att.com/chat
במספר פלאפון תקיש אפסים כי מן הסתם אתה לא לקוח
יש צורך לדבר באנגלית ולהסביר שאתה לא לקוח ורק רוצה לפתוח את האייפון, יבקשו ממך מספרים פרטים כמו IMEI וכאלה וזהו
האפשרות השניה היא לבצע אנלוק במידה וגרסאת המודם שלך היא אחת מאלו:
04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, 06.15.00
(לבדיקת גרסאת מודם הגדרות>כללי>אודות>גרסאת מודם
הורדות מוזיקה:
הורדות מוזיקה: