אני בת 16 ויש לי חבר בן 18 (מתגייס עוד כמה חודשים). אני בתולה. אנחנו ביחד כבר יותר מחודשיים ויש לנו קשר ממש טוב וכיפי ואנחנו אוהבים אחד את השניה מאוד. לפני כמה שבועות הוא העלה את הנושא של סקס ואני אמרתי שאני עוד לא בטוחה בעצמי ולא מרגישה מוכנה וקמת מפחדת שהוא עדין אוהב את החברה הקודמת שלו (הם היו ביחד הרבה זמן) אבל בתוך תוכי אני יודעת שהוא בכלל לא אוהב אותה כי הוא היה יכול להיות איתה אם הוא היה רוצה.. הסברתי שאני עוד קצת ילדה קטנה ושאני רוצה לתת לקשר שלנו עוד קצת זמן.. בקטע המיני מה שאנחנו עושים זה סקס יבש, אני עושה לו ביד ויורדת לו והוא עושה לי טיפה ביד אבל לא מעבר לזה כי אני גומרת רק מסקס יבש ותכלס לי ממש טוב ככה אבל הוא רגיל לסקס רטוב אז הוא לא גומר מסקס יבש ואז אני היחידה שנהנת מזה ולמצוץ לו זה חתיכת סיוט..
אני חושבת שחודשיים קשר זה מוקדם מדי לפעם הראשונה. הוא אומר שז מפגר לחשוב על זה בקטע של זמן וזה פשוט עניין של הרגשה אישית (אבל תכלס לו יש אינטרס להגיד את זה). אני חצי מוכנה לסקס אבל אני רוצה לקחת גלולות לפני ולהתכונן ולא בא לי לקפוץ לזה מהר מדי.. אנחנו כבר לא מדברים על זה אבל כן יש את הפעמים שהוא אומר "אני מת לזיין אותך כבר" ו"בואי נשכב", בחצי צחוק חצי רציני..
מה לעשות?!?!?!
אה ואני נמשכת אליו בטירוף

ציטוט ההודעה