אני קניתי את הגישה לחודש במחיר 200 נקודות ואחר כך שמתי לב שאני יכול בקלות למצוא את המקורות(גם אם לא המקורות המקוריים אבל עדיין מקורות שמפרסמים את אותם הסיסמאות)
וכשהבנתי את זה הבנתי שאני יכול לעשות מזה נקודות ולמכור את המקורות שאני מוצא.
אז הודעתי ל HotDude בהודעה פרטית שאני יכול בקלות למצוא את המקורות ושיש לי כבר מקור אחד שמצאתי והוא אמר לי שאני יכול למכור את המקור הזה כי הוא טוען בכנות שזה לא המקור שהם משתשים בו.
עכשיו אחרי ההודעה הזאת הרגשתי חופשי למכור את מה שיש לי מבלי לעצבן אותכם יותר מדי אז פתחתי את האשכול מכירה הזה:אתה מוזמן למכור את האתר הזה, כי אני אומר לך בכנות רבה, זה לא אחד מהמקורות.
עכשיו, אתה מצטער שזרקת 200 נק'?
ססמה אחת לברייזרס תעלה לך 400 נק', וכאן אתה גם בחצי המחיר ססמאות לעוד אתרים הכי שווים שיש.
בקיצור, אם אתה רוצה, אני יכול לתת לך החזר של חצי מהנקודות, אבל הגישה שלך תרד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=874494
ועכשיו אחרי יום כנראה כן התעצבנתם או שהוא התעצבן והוחלט (ואני אומר הוחלט כי אני לא יודע כמה היו בהחלטה. זה יכול להיות רק הוא)
שהגישה שלי תרד ויוחזרו לי 200 הנקודות
שלום Gil4,
קיבלת תרומה בסך של 200 נקודות על ידי HotDude.
הסיבה לתרומה היא: ההנהלה החליטה להחזיר לך את הנקודות ולהוריד לך את הגישה, עקב נסיונות לפגוע בפורום VIP SEX PASSWORDS
מאיפה לו לדעת שאני מנסה לפגוע בכם? אני לא מנסה לפגוע!
אפילו חשבתי לערוך את המכירה ולהוסיף שם שבכל מקרה זה לא ישתווה לפורום הזה כי בפורום VIP יש תמיכה אישית וזה דבר שאין ככה ברגיל אבל לא יכולתי כי הגדרתי אצלי שאטרף ועוד כמה אתרים יהיו חסומים בשעות מסויימות ולא יכולתי לשחרר את הנעילה וגם לא רציתי..
אז בבקשה תתחשבו וחוץ מזה מאיפה הביטחון הזה שאני רוצה לפגוע? אין שום הוכחה לזה!! הוא עשה את זה סתם כי הוא בטח לא אהב את מה שאני עושה אבל זה ממש לא לפגוע