קרדיט לאתר אחר.
תוכן עניינים1. הקדמה
2. כל מיני שיטות לשיפור הנזק
3. אייטמים מיוחדים ממשימות
4. פיקיויים
5. איוונטים
6. ניצול התקציב בצורה הטובה ביותר
7. ניצול זמן האימון שתעלו יותר
הקדמה, במדריך זה אתם תלמדו כל מיני שיטות כיצד להשיג יותר ממה שיש לכם במשחק-
בעצם לנצל את כל מה שיש לטובתכם, מה זה אומר בכלל?
איוונטים, משימות, ניצול הכסף בחכמה, שיטות להעלאת הנזק בלי להוציא גרוש ועוד כל מיני שיטות
המדריך עצמו מיועד לאלה שאין להם תקציב בשמיים ואין להם כח לשבת בFM לעשות כסף..
את המדריך אני חיברתי משיטות שראיתי בפורום במשחק מחברים וכו..
בעיקרון לא המצאתי כאן אף אחד מהדברים אבל אני מקווה שתצליחו ללמוד כמה שיותר מהמדריך
ושיטות שלא צוינו יוכלו להתקבל בברכה [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG] (למי שחשוב אני ייתן קרדיט)
2.שיטות לשיפור הנזק
לגבי השיטות, אני בטוח שעל חלקם שמעתם או שנארות לכם מובן מאילו, אני לא המצאתי אותם
המדריך מיועד רק לרכז הכל ולעזור למי שלא מכיר
א. הבאף של הסייגנוס
טוב אז למי שלא יודע בכל משתמש כאשר פותחים שחקן סייגנוס (למי שלא יודע TB, DW, BW, NW, WA)
במשתמש שלכם, על כל 5 רמות שתעלו בו תקבלו 1ATT\ 1MATT כך ש24 זה המקסימום
לפני מה שאני חושב בכל משתמש חייב ליהיות שחקן כזה לפחות מעל רמה 70 כל אחד אם מה שמתאים לו
באף זה תקף על כל הקוד והוא passive (שלא צריך להפעיל אותו, הוא אוטומטי) אחד הדברים שמשפרים נזק משמעותי
לדוגמא, להגיע אם שחקן כזה לרמה 70 לא לוקח פחות משבוע עד שבועיים (אני עושה בשלושה ימים אבל תלוי בכם)
כך שלא יזיק שיהיה אחד, אם כבד טיפה 70 אז גם 50 זה מעולה
ב. הבאפים של הlegends
שיטה זאת פחות רלוונטית כרגע כי לא ניתן לפתוח אף אחד מהם אבל למי שיש כבר שחקן בקוד או שרוצה לחקות
לזמן שיהיה אפשר לפתוח את השחקנים אני ממליץ בחום,
לכל אחד מהשחקנים-Mercedes, Demon slayer, cannoneer יש באף מיוחד שניתן להעביר בין הקוד, אני יסביר:
כאשר מגיעים אם אחד מהשחקנים האלה לרמה 70 הבאף שהוא קיבל לסוג העבודה שלו (אני יגיד מזה לכל דבר)
הוא יוכל לתת אותו לשחקן אחר מהקוד ניתן להעביר פעם ביום (תקנו אותי אם לא) ולשחקן שאליו העברתם לא נמחק הבאף כל עוד השחקן שנתן את הבאף לא מחוק
cannoneer מקבל באף שנותן 15ALL STATS חיים ואנרגיה והגנה באף זה לפי דעתי עוזר מאוד
mercedes מקבל באף של 10% EXP (לתמיד) וכל חצי שעה ניתן להשתגר לעיר של mercedes עוזר מאוד באימונים
demon slayer מקבל באף שנותן 10% התקפה נגד בוסים פחות חיוני אך לרמות הגבוהות זה לא יזיק
כל הבאפים הם passive.
חלק שני, אייטמים מיוחדים ממשימות
בחלק זה של המדריך אני יכתוב לכם כל מיני משימות שמהם אתם יכולים להשיג אייטמים חזקים ודברים בשביל כסף
אני יתן מדריכים לכל אחת מהמשימות בהזדמנות.
1) sliver deputy star
אז למי שלא מכיר, משימה דיי ישנה בNLC מומלצת לרמוצ 95+ ניתן מרמה 80+
המשימה מתחלקת לכמה חלקים וכל אחד מהחלקים האלה יכול לקחת זמן רב.
5 STR
5 dex
5 int
5 luk
35 def
100 MP
100 HP
החפץ הוא לרמה 50 לכל העבודות, כיום המחיר שלו נע בין 10-15 מיל ברוב העולמות
2) GFA 60%
את המשימה אני מניח שכולם מכירים.. בNLC במגדל השעון משימה פשוטה ביותר
מיועדת לרמות 36+ מחיר הסקרול משתנה אם הזמן אך הוא נע בין 7-13 מיל ברוב העולמות
3)סוגי הכובעים לרמות 18
לכל סוגי העבודות שקיימים ברמה 18 תופיע משימה שאני חושב שגם אותה רובכם מכירים
כל עבודה לכו לבוס שלה אך רק מהADVENTURES זה אומר? כל סוגי הלוחמים כולל aran demonslaey וכו למאסטר
של הלוחמים הנמצא בperion כנל לקוסמים קשתים וכו..
כל כובע מוסיף 12 לסטאט העיקרי לעבודתו וכל אחד אמור לדעת מזה..
גם שהכובע מוסיף חיים אנרגיה הגנה וכל מיני כאלה
אני מאמין שלא צריך פה מדריך כי כתבתי את כל מה שחשוב, שתלכו למאסטר שלכם הוא ישלח אתכם להרוג את הבוס
שדרך אגב חלש.
אייטמים מיוחדים מפיקיויים
בחלק זה של המדריך אני יסביר על כל מיני פיקיויים שמהם אתם יכולים להשיג חפצים מיוחדים שיעזרו לשיפור הדמג'
סתם שתדעו שלפיקיויים יש אקספי נחמד...
בחלק זה אני לא הולך לפרט על כל הפיקיויים, אני הולך לרשום כמה שלדעתי נותנים חפצים הכי שווים
אם פספסתי משהו קריטי תגידו בתגובות ואני יוסיף
1) ludy PQ
הפיקיו הזה הוא לרמות 20-69 הפיקיו הזה הוא דיי קליל ומביא אקספי נחמד לרמות האלה
אם אתם עושים את הפיקיו 35 פעמים (לוקח קצת זמן אבל שווה את זה) אתם מקבלים משקפיים מיוחדים
המשקפיים יוסיפו 1-2 מכל סטאט (לרוב 1)
תמונה קצת ישנה אולי.. אבל אפשר לשי hammer POT לסקרל והכל..
מה שמיחד אותם לדעתי שלהשיג eye accessory זה די נדיר ויפה כזה ואת אלה לא מסובך להשיג
2) pyramid pq
מיועד לרמה 60+
את הפיקיו הזה למי שלא יודע חידשו לא מזמן, הפיקיו די קל, בקבוצה של 4 אנשים (חובה) להרוג כמה שיותר מפלצות
ושלא יעברו לצד השני. ממש פשוט להבנה
בפיקיו הזה לפי מס הנקודות שתשיגו תקבלו יהלומים שניתן לקנות בהם חפצים מיוחדים
הראשון היא חגורה שמוסיפה 1ATT 2MATT דיי מומלץ, כי חגורה אם ATT זה דבר שדי מוסיף עולה 200
(תמונה בקרוב)
השני זה נעליים שנותנות 2ALL STAT וכל מיני הגנה וזה.. לא הכי ממליץ כי נעליים זה דבר זול!! עולה 250
(תמונה בקרוב)
השלישי זה טבעת שמוסיפה 2ALL, עליה אני דווקא ממליץ למי שחסר וצריך עולה 300
(תמונה בקרוב)
בנוסף לכך, אם יש לכם את כל שלושת החפצים אתם מקבלים "אופציית סט" שמוסיפה 8ALL 5ATT והגנה שזה דיי מומלץ
3) dojo pq
הפיקיו הזה קצת שונה מהשניים האחרים מכמה סיבות, ניתן לעשות אותו רק לבד הוא מרמה 90+ ואפשר רק 3 פעמים ביום.
4) romeo and julliet
פיקיו זה מומלץ בחום לכל שחקן מעל רמה 70, מכל הבחינות!! האקספי שם מצויין כמעט תמיד יש אנשים
כך שקל למצוא פרטי והחפצים שמקבלים חשובים ביותר
הסבר על הפיקיו: כמו שאמרתי רמה 70+ צריך 4 אנשים ומעלה בפארטי. הפיקיו די פשוט וקל להבנה, לרוב הלידר יעשה
הכל יש כמה שלבים ובסוף יש בוס שמביא אקספי מצויין
על החפץ שמקבלים: אם תשימו לב לפני שנכנסים לפיקיו יש שני חדרים אחד רומאו ואחד יוליה על כל פיקיו שאתם מסיימים
או רומאו או יוליה אתם מקבלים שרשרת כל אחד צבע אחר (יוליה ורוד רומאו כחול) צריך לאסוף 20 מסוג מסויים של שרשרת
בשביל לקבל pandat אם יש לכם סוג אחד תקבלו pandet אם 6ALL STAT
(תמונה בקרוב)
אם יש לכם את שני הסוגים, יהיה לכם אופציה של לשלב אותם וזה יתן pandet שמוסיפה 9ALL 1ATT
(תמונה בקרוב)
מה גם? שהתליון שמקבלים הוא hidden pot (מקבלים ככה) ואתם יכולים להשיג עליו עוד סטאטים
בהצלחה!

ציטוט ההודעה

.