קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-10-2008, 23:35
  2. [דיון]!~!מכבי חיפה בנשמה!~!
    על ידי KinGMikE בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2008, 17:51
  3. !~!~מכבי חיפה בנשמה~!~!
    על ידי KinGMikE בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-09-2008, 08:37
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-09-2007, 17:17
  5. אה.. אני ירוק, אף על פי שאני אדום בנשמה :]
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 25-11-2006, 13:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

רע לי בנשמה

ברירת מחדל רע לי בנשמה

איי.. פשוט מאיפה להתחיל מאיפה.. לפני כמה שנים התאהבתי במישהי.. ניסיתי ולא הלך, היינו גרים באיזה שכונה יחד עם עוד כמה חברים טובים שלי.. אחרי שלא הלך איבדתי את כולם. אף אחד לא יוצר איתי קשר.. זאת שאהבתי עברה מהכיתה שלי לא משנה אם בגללי או לא זה אין לי מושג.
    התחברתי לילדים חדשים.. כל פעם אני בטוח שהם חברים שלי במאה אחוז אבל כל פעם אני רואה בפייסבוק סטטוסים שכולם ישבו ביחד ובתיוג יש את כולם חוץ ממני כי לי לא אמרו. אולי כי אני גר רחוק.
    הסתבכתי לפני שנה בערך בבעיה רפואית רצינית.. אני לא אוכל להגשים את החלומות שרציתי בצבא.. בכל מקום אני צריך להיזהר שאני לא אסתבך שוב.. אני שונא את הלימודים ולא רוצה לחזור למקום הזה כי רק רע לי שם.. לא רוצה להסתכל בעיניים של כל החארות מסביב.
    היה בעיות גם עם אבא שלי ואמא שלי.. קללות, צעקות, משטרות.. אחי התאשפז בגלל זה לפני 5 חודשים יצא מזה רק לאחרונה.. עכשיו אחרי מה שאבא שלי עשה הוא מתנהג אליו יפה ואליי בצביעות.. מראה כאילו שהכל בסדר אולי הוא מוציא את העצבים שהוא שומר בבטן בגלל שהוא לא יכול לצעוק על אחי.. הוא במצב רגיש מאוד (אחי) אולי הוא מוציא את העצבים האלה עליי.. נמאס לי פשוט נמאס לי אני רוצה להמשיך את החופש הזה להיסגר בחדר ולא לראות אף אחד.. פשוט נמאס לי..
    באמת שהקלה אחרי שאני כותב הכל.. אתם אפילו לא צריכים להגיב..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מעדיף שלא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מרגיש כאילו שהאוויר שאני נושם לא מגיע לשום מקום.. שאין לי טעם.
    עד עכשיו הייתי די להוט לחזור ללימודים כי כן אני מודה אין לי מה לעשות בחופש.. כל היום אני על המחשב (שבקושי עובד) והטלוויזיה.
    רציתי לחזור וגם אמרתי לעצמי שכשאני אראה את החברים שלי זה יהיה טוב יותר..
    אבל הרגע ראיתי שמלא חברים שלי יצאו היום.. ואף אחד לא טרח להגיד לי.. ככה זה היה תמיד בעצם אבל כל פעם זה מוריד אותי למטה..
    כל מה שכתבתי למעלה ^^ פתאום צף לי ברגע הזה.. אין לי מושג כבר מה לעשות.
    גם המצב הכלכלי בבית לא משהו.. וכל חובות הבית עליי כי אחי הגדול בצבא ואחי הגדול השני לא במצב כמו שכבר אמרתי..
    כל השמירות על אחי הקטן נופלות עליי והעזרות וכל מה שקורה בבית. ואין לי עם מי לדבר אין לי עם מי לפרוק.
    עזבו את זה שהבנות של השכבה ושל הכיתה בכלל לא שמות עליי.. רגע אחד מישהי זורקת לי מילה אחרי זה חודש אני לא שומע ממנה. לא יודע כבר מה לעשות בחיי.
    אני מרגיש שאני משתגע.

סליחה על הדאבל הראשון מאנונימי ואני חדש באתר ולא ממש מבין, אז לא הצלחתי לערוך.
    נערך לאחרונה על ידי noname144; 16-08-2012 בשעה 03:57.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי noname144 צפיה בהודעה
    אני מרגיש כאילו שהאוויר שאני נושם לא מגיע לשום מקום.. שאין לי טעם.
    עד עכשיו הייתי די להוט לחזור ללימודים כי כן אני מודה אין לי מה לעשות בחופש.. כל היום אני על המחשב (שבקושי עובד) והטלוויזיה.
    רציתי לחזור וגם אמרתי לעצמי שכשאני אראה את החברים שלי זה יהיה טוב יותר..
    אבל הרגע ראיתי שמלא חברים שלי יצאו היום.. ואף אחד לא טרח להגיד לי.. ככה זה היה תמיד בעצם אבל כל פעם זה מוריד אותי למטה..
    כל מה שכתבתי למעלה ^^ פתאום צף לי ברגע הזה.. אין לי מושג כבר מה לעשות.
    גם המצב הכלכלי בבית לא משהו.. וכל חובות הבית עליי כי אחי הגדול בצבא ואחי הגדול השני לא במצב כמו שכבר אמרתי..
    כל השמירות על אחי הקטן נופלות עליי והעזרות וכל מה שקורה בבית. ואין לי עם מי לדבר אין לי עם מי לפרוק.
    עזבו את זה שהבנות של השכבה ושל הכיתה בכלל לא שמות עליי.. רגע אחד מישהי זורקת לי מילה אחרי זה חודש אני לא שומע ממנה. לא יודע כבר מה לעשות בחיי.
    אני מרגיש שאני משתגע.

סליחה על הדאבל הראשון מאנונימי ואני חדש באתר ולא ממש מבין, אז לא הצלחתי לערוך.
    אנונימי לא אנונימי, אנחנו לא באמת יכולים לדעת מי אתה ומאיפה אתה.

בן כמה אתה אם אפשר לשאול? (לא נראה לי שבאמת 14 אם אתה מדבר על הצבא מעכשיו)
    באיזה בעיה רפואית מדובר (בכללי)?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מעדיף שלא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב האמת שאני 16.5 אתה יודע איך זה הרצתי את ההרשמה..
    והבעיה הרפואית אני מעדיף לא להגיד.. זה לא משהו שאני לא אוכל להתגייס בכלל אבל כן זה יסגור
    די הרבה דלתות.
    אתה מבין עד כמה שאני אידיוט ? לפני איזה חודש חודשיים עוד הייתי הולך איזה פעם בשבוע לים וכאלה.
    היו ילדים שאף אחד לא היה שם עליהם והיה לי כואב, אז נלחמתי בשביל שיצרפו אותם ובשביל שיזמינו אותם, ואולי אפילו בגלל זה ניתקו איתי את הקשר.
    אבל אני מסתכל, בשמות של הילדים שיוצאים כל פעם ולא מדברים, וכל פעם השם שלו בפנים. איזה אידיוט הייתי, כל אחד צריך לדאוג לעצמו לא יותר מזה.
    נערך לאחרונה על ידי noname144; 16-08-2012 בשעה 16:25.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

היי,
    בוא נשים את הבית שלך לצד לרגע כי כרגע אין לך מה לעשות בנושא.
    אני מבין שהמצב קשה וכבר אין תקווה אבל תמיד אפשרי לתקן את המצב. לגבי המצב החברתי, אולי אתה מנסה בכח יותר מדי ואז וויתרת. אני חושב שאם אתה תמצא לעצמך מסגרת כלשהי כמו צופים, חוג או כל תחביב אחר עם אנשים במסגרת אתה תכיר הרבה אנשים חדשים שתוכל להתחבר איתם.

אני אגיד לך יותר מזה, כשאתה בדיכאון, הוא מזין את עצמו וככה אתה בבאסה כל הזמן ואתה רואה את חצי הכוס הריקה במקום המלאה.
    כאשר תמצא מקור אושר בחיים, תאחז בו ואני מבטיח שיהיה הרבה יותר טוב.

בהצלחה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,251 | הודעות: 8,173,838 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect