נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 17-08-2012 בשעה 16:19.
|
|
לא בטוח שזה נכון...
וואי הייתי רוצה שיבדקו את זה במכסחי המיתוסים![]()
לא מבין מה יש לכם כל היום לאכול את החרא שמאקו מאכילים אתכם (ולא רק מאקו NANA10 וWALLA)
ואם נהיה קצת יותר מגזימים אז בכללי כל מהדורת חדשות כל עיתון כל דבר הכל חארטה תפסיקו להאמין לבני זונות האלה לא קשור עכשיו לנוקיה המעפן הזה שהם פירסמו אבל בכללי תפסיקו להקשיב להם כאילו כל מה שהם אומרים זהב הם יותר שקרנים פי 100 מכל אדם שאתם מכירים העיתונאים האלו זה המצאת השקר שקרנים שקרנים שקרנים כל מילה שיוצאת להם מהפה היא שקר
לדוגמא
אם אדם חף מפשע עכשיו מואשם באיזה משהו (והוא חף מפשע) ואיזה עיתונאי בכיר בן זונה רוצה שהוא כבר לא יהיה חף מפשע
הם מפלילים אותו בדרך חוקית
גורמים לכל הבורים והטיפשים במדינה להאמין שהוא עשה ככה וככה וככה (גם אם לא עשה) ואז האדם המסכן אוכל אותה מכל הכיוונים ואפילו יושב מאסר ארוך בגלל התקשורת שרצתה עוד קצת רייטינג ועוד קצת קוראים אכלו אותו חיי...
מכל זית עושים במדינה הזאת אבטיח במיוחד NANA10 WALLA וMAKO ולפעמים יש להם כתבות שהם בדיחה לעולם העיתונות דברים דפוקים שהכותב המציא בזמן שכתב את הכתבה חחח
תאמת אם זאץ נוקיה אני מאמין שזה כון![]()
היה לי תפלאפון הזה,והוא נשבר לי
נראה מאוד מזוייף ולא אמין (לא מצפה ממאקו להיות אמינים) מכיוון שאיפה הפלאפון צריך להיות כדי למנוע
מוות? באזור החלק העליון של הגוף, הפלאפון כנראה היה בכיס ואם כך, הבן אדם היורה חסר כיוון.
ספוילר:
הקליע כן חדר את המכשיר חבל שאתם לא בודקים
חחחחחח
נוקיה זה נשק לא פלאפון