אני רוצה לעדכן שחברת זייקריורדס נסגרה אתמול בשעה 3 בלילה (שעון ישראל) בשל חקירה אזרחי/פנימית (לא פלילית!) בנוגע לחוקיות החברה.אחת התלונות שהיו:אמא לבת שמרוויחה בזיק הגישה תלונה :"אני רוצה לוודא שהחברה אכן עובדת בצורה חוקית".
מספר אנשים שאינם באמת מודעים לאמינות החברה!!, הגישו בימים האחרונים תלונות במשטרת קרוליינה בארה"ב, לכן ממשלת קרוליינה החליטה פתוח בחקירה.
החברה לא נסגרה לאלתר, אלא סה"כ סגרה את האתרים שלה, כדי שלא יהיה חבלה בראיות.
עכשיו קצת כדי להרגיע את כולכם.
מ3 בבוקר ועד עכשיו אני חוקר מה קורה עם החברה.
לא נשכח את הנסיעה והטיסה הארוכה והתלולה של קבוצת הלידרים מישראל הישר אל המשרדים של החברה בארה"ב על מנת לבדוק את אמינות החברה ולהפגש עם הבעלים.
בואו נתמוך בחברה שבחרנו לעבוד איתה, הרי הסיבה שבחרנו אותה זה לא רק כי יש לה תכנית רווחית אלא כי היא החברה הכי אמינה בתחום הPENNY AUCTION שהשקיעה הכי הרבה זמן וכסף כדי להיות חוקית וליגיטימית והיא החברה ששברה שיאים בקצב הגדילה שלה ועקפה את כל החברות בעולם תוך שנה בלבד.
החברה בחרה להיות חשופה כלפי הרשויות ולמנות מנכ'ל בעל ניסיון של 38 שנה באכיפת חוקים של חברות כאלו. הסיבה לחקירה זה כיוון שהיא החליטה להיות חוקית ולא להתחבא על איזה אי הבתולה כלשהו. זה גרם לכך שמצד אחד מאוד קל לרשויות לבדוק אותה אך מצד שני לעומת תכניות אחרות יש לה בהחלט סיכוי להמשיך עם התכנית!
תמתינו בסבלנות ואל תפיצו שמועות לא נכונות כמו "שהכסף הלך" כי זה לא נכון ופוגע בחברה ומלחיץ אנשים בקבוצה שלכם, אנחנו לא יודעים מה יהיה אבל יש סיכוי טוב שבזכות ההשקעה האדירה בשנה האחרונה של החברה בחוקיות והאמינות החברה לבסוף תחזור לפעול. אתם אנשים עצמאיים בתכניות של כסף מהבית - תתנהגו כך.
אני רק רוצה לומר לכם דבר אחד:
כאשר החברה תקבל היתר להמשך פעילות מהרשויות במדינת קרוליינה.
זוהי תיהיה סגירת הפיות לכל אותם אנשים שאומרים שזו חברה לא אמינה.
זה רק יוכיח עד כמה שהחברה רצינית, וחוקית.
אני מאמין שהכל יהיה בסדר.