קרדיט לאתר אחר.

איך מתחילים?
צריך להיות רמה 30 ובאחת הערים ולהיכנס לשיגור הזה [העיר Ardentmill] (תמונה שצולמה בסוף המדריך, אפשר לראות למטה שקיבלתי את הטבעת):

צריך לדבר עם ראש העיר:

ולאחר מכן לבחור במיינינג ואחת ההתמחויות האחרות Smithing או Jewel Crafting שזה בעצם ישירת נשקים ובגדים או אביזרים כמו חגורות, טבעות ועוד:

Cole בשביל המיינינג שזה חובה בשביל המדריך הזה והבחירה בין יוצר האביזרים [Intaglio] והנשקים והבגדים[Gere].

הפכנו עכשיו לכורים ויוצרים, מה עכשיו???

ברגע שהפכנו לכורים קיבלנו Pickaxe [מכוש P: ] שבעזרתו אנחנו מבצעים כרייה על האבנים, בעזרת הכרטיס הזה שגם אותו קיבלנו:

הכרטיס הזה הוא לעשר דקות ולרמות כרייה של 1-2 [יש גם של 3-4], ברגע שתצאו לא תוכלו לחזור ואפשר להשתמש רק פעם אחת ביום.
את הכרטיס הראשון קיבלתם, אבל את האחרים צריכים לקנות גם אצל Nack ושימו לב לרמה שלכם.
רמות 1~2 זה 1000 ורמות 3~4 זה 10000. [שימו לב שאתם קונים כרטיס ל-Mining ולא Herbing]
אבל לא לדאוג אפשר לראות הרבה אבנים במפות המפלצות ולכרות שם.

נכנסתי לשם, מה עושים מפה?

אתם בודקים שיש לכם את המכוש ואז הולכים ליד אבן ולוחצים על רווח למי שלא שינה מקשים ולמי שכן זה נראה ככה: (והריפוי זה שם עוד בגלל שרק שלשום התחלתי איתו אז עדיין לא מחקתי P:

ומתחילים לכרות כמו שמראים פה בתמונה של הפאטץ' כי אני כבר השתמשתי היום ואין לי כוח ללכת לחפש אבנים:

בתמונה רואים שלא הצליח לו אבל כשמצליח אז יוצא גם הדבר השחור הזה וגם אבן.
את הדבר השחור הזה אפשר להחליף כשיש 100 עם Cole בתיק מיוחד שיכולים לצאת לכם בו קריסטלים/אבנים.

השגתי אבנים, מה עכשיו?

נגיד שני צריך Orihalcon Plate, אני מסתכל מה המצרכים להכנה (כבר אחרי שיש לי וקניתי) [מקש B לפתיחה ואפשר לבחור למעלה איפה מסתכלים]:

אחרי שהסתכלתי אני רואה שצריך את הBasic Mold שקונים פה אצל Nack:

כמו שאתם רואים כדי ליצר משהו חייבים להיות קרובים למדריך של מה שאתם מכינים, מה זאת אומרת?
נגיד שאני רוצה להכין Plate שזה בעבודת הכרייה, אז אני צריך להיות קרוב לCole כמו בתמונה הזאת אחרת אי אפשר להכין:

עכשיו הלכתי והתחלתי להכין, הסיכויים שאני אצליח הם 100% ככה שאין בעיה, את האחוזים אפשר לראות למעלה, חפשו ליד הראש שלי:

הכנתי Plates מאבנים, איך זה עוזר לי?

הפלטות עוזרות ליצירת חפצים. נגיד שאני רוצה להכין את הטבעת הזאת, ואלה המצרכים:

את הבקבוק הזה שרואים בצד שיש לי קונים גם אצל Nack:

ומתחיל להכין, ואפשר לראות שגם הסיכויים של הטבעת הם 100% (שימו לב שהבגדים שלכם משתנים גם בחוץ למטה) :

הסתכלתי על הטבעת והיא ממש לא טובה, ואני לא יכול לראות איך מכינים את הדברים הטובים, מה לעשות?

חלק מהמתכונים אפשר לחנות בחנות פה (Recipe Merchant) אבל את רוב המתכונים השווים פשוט משיגים ממפלצות שונות לרמות גבוהות:

יש הרבה דברים שצריך כדי להכין ואין לי מושג איך משיגים חלק מהם, איך משיגים אותם?

Item Crystal

אלכימאים יכולים לייצר כאלה וגם אפשר להשיג אותם ממכונות כאלה:

זאת המכונה של מי שיושב לידי, כנראה אלכימאי לא בדקתי.
במכונה הספציפית הזאת מכניסים בגדים מרמה 50- כדי לקבל Crystal (ואז הבגד נעלם) (ולא רק אחד בדרך כלל), יצא לי כמה 40~60 ו-70~90 פעם אחת.
מה זה משתלם לו? הוא מקבל את 5000 המסוס שאתה משלם כדי לעשות את התהליך הזה.
כמו כן אם תייצר נשק לפעמים תקבל קריסטל מתנה, יש נשקים שלא צריך קריסטלים כדי ליצר אותם לדוגמה נשק לרמה 70 לגנב.

Gallant Emblem

את החפץ הזה מחליפים בנקודות שמקבלים מה-PVP.. (שעדיין אין כמו שאתם יודעים ויהיה ב20 ליולי)
500 נקודות - אחד כזה (1/500)
1500 נקודות - ארבע כאלה (1/375)
2500 נקודות - שבע כאלה כנראה (1/357)

כמו שאתם רואים כדי להכין את השרשרת (שיש לי ממתכון שהיה לי) צריך 31 כאלה.

Magic Powders

האמת היא שאין לי שמץ של מושג איך כל זה עובד.. כשרציתי להכין אדמנטיום קיבלתי Magic Powder (Brown):
זה כנראה לא קרה לי עד עכשיו כי יצרתי רק דברים שזקוקים ל-Basic Mold ולא לאחד מתקדם יותר..

כל שאר החפצים האחרים הם ETC שמפלצות זורקות, חפשו את השם שלהם בגוגל ותמצאו איזו מפלצת זורקת אותם.

איך עולים רמות בכרייה?

~שימו לב כדי לעלות רמות בהכנת האביזרים/הבגדים תייצרו דברים שצריך בשבילם להיות רק רמה 1 והם כבר יעלו לכם בMastery~

בהתחלה אתם תקבלו את ההודעה הזאת (כנראה לאחר שכריתם או יצרתם פלטה) שאומרת שאתם צריכים ללכת למדריך של ההתמחות כדי לעלות רמה:

זה קרה כי הMastery שלי מלא בגלל שכריתי/יצרתי הרבה דברים: (רמה 3)

הולכים אל מדריך ההתמחות (Cole) מדברים איתו ובוחרים באופצייה הראשונה:
(שימו לב שיש אותו גם בתוך השיגור, בפעם הראשונה אני לא ידעתי ויצאתי החוצה באמצע 10 הדקות)

כדי לעלות לרמה 4 אני צריך לשלם 40K: (לרמה 3 אם אני זוכר נכון זה 25K, לרמה 2 זה 15K, ולרמה 5 זה 60K)

לחצתי על אישור והתקדמתי (: כמו שאתם רואים כתוב שאני רמה 4 וקיבלתי גם 20 ל-WillPower:

~איזו אבן לכרייה נותנת איזו אבן~

~מתעדכן~

כן זה התפקשש קצת.. אני יעדכן כשאני אדע מה השני..
עשיתי בטעות 350 על 125 במקום 325 על 150..

בהצלחה!