אני בדיוק חודשיים לפני גיוס מת לטוס לחו"ל עם חברים ולהנות.
אנחנו מתכננים לטוס למקום נחמד עם חיי לילה כמו מועדונים, ברים פאבים וגם דברים ביום כמו משחק כדורגל/כדורסל אירועים כלשהם כמו לדגומה בספרד מלחמות שוורים וביוון חופים פראיים ועוד.
הבעיה היא כזו:
לפני חודשיים חבר שלי (לא חכם במיוחד עם נטייה להיות מפגר מוחלט לפעמים) היה שיכור ואמר לחברה שלי שאני והוא נטוס לחו"ל למסיבות ומועדוני חשפנות ונזיין כל היום ושהיא צריכה לשחרר ולא להחזיק אותי ולתת לי להיות עם עוד בנות, והיא לקחה את זה ממש ברצינות וקשה. חבר שלי אומר שהוא לא התכוון והיא לא מאמינה לו.
יומיים אחרי הם דיברו על הסיפור וכל אחד סיפר לי משהו שונה... הבעיה איתם שלכל אחד מהם יש נטייה לעוות קצת ולכן אני לא יודע מי דיבר אימת ומי לא היא אומרת שהוא אמר לה שאנחנו לא נשאר תמיד ביחד והוא מכחיש ועוד דברים כאלה.
מצד אחד זו חברה שלי אבל היא לפעמים מוצאיה דברים מהקשרם, אז קשה לי גם לסמוך עלייה בנוגע למה היה.
קיצר הם הסתכסכו והיא שונאת אותו שנאת מוות. הוא התנצל בפני ובפניה אבל היא לא מקבלת את זה,
הוא דיבר איתי והסביר לי והתנצל ואני מכיר אותו מלא זמן ולא רציתי לתת לריב בין חברה שלי וחבר שלי להפריע לי וגם אני אוהב אותו אז אמרתי לו שאני מקבל את ההתנצלות אבל חברה שלי לא קיבלה ואפילו התבאסה עליי שסלחתי לו.
וחברה שלי לא רוצה שאני אטוס איתם ועושה לי את המוות
היא אומרת לי שהיא שונאת אותו ולא רוצה שאני אטוס איתו ולא אשתה ולא אלך למסיבות ולא כלום וזה מעצבן אותי ואני משתגע מצד אחד היא גורמת לי להרגיש לא בסדר כי אני חבר שלה והכל וזה לא בסדר מבחינתי ללכת למסיבות ולשתות אבל מצד שני אני מרגיש כמו איזה זוג נשוי שהיא מכתיבה לי מה לעשות כי אני רוצה לטוס לפני צבא עם חברים לטיול להנות, לשתות, מסיבות וכל זה והיא עוצרת בעדי.
מה אתם חושבים על המצב? היא מגזימה? אני לא בסדר?
אנחנו ביחד כבר חצי שנה והיא עושה לי קטעים לפעמים וגורמת לי לפעמים להרגיש כאילו בא לי לשים לה סתירה או פשוט לזרוק אותה היא לפעמים פוגעת בי וגורמת לי להרגיש רע, ותמיד אומרת לי שהיא בחיים לא תפרד ממני ורק אני מסוגל לעשות את זה לה.
מה אתם חושבים? ותאכלס אני כבר מרגיש פחות אליה ואני לא יודע אם להפרד או לא ואני גם לא יודע איך להפרד.. תאכלס זה מלחיץ אותי אם אני אתחרט על זה כי אני רואה את חברים שלי ממשיכים הלאה מבנות אבל לי קצת יותר קשה אני בן אדם חברותי אבל יש לי כולה 5 חברים קרובים והשאר אני לא כזה נפגש איתם או יוצא איתם ואני מפחד להשאר לבד..
אני לא בסדר? חברה שלי? אני צריך להפרד ממנה?

ציטוט ההודעה