אם מישהו פה קרא כמה תגובות שלי בטח אתם חושבים שאני האדם הכי ימין קיצוני בישראל. אבל אני לא. אני פשוט לא חיי בסרט. אני לא בעד מלחמה אני בעד כל מה שאתם הולכים לקרוא עכשיו. אבל לא מותירים לנו ברירה.
כמובן שלכל אחד במדינה ובעולם יש עמדה כלשהי ביחס למלחמות לימין ולשמאל למוסלמים וליהודים ועוד כל מני סוגיות כאלו ואחרות
מה ההשקפה שלכם על מה שאתם רואים בעולם? על כמה ישראלים טסו לבורגס ופיצצו להם את האוטובוס? על זה שאנשים צריכים למות בגלל דת?
זה נושא שבא לפתוח את הראש לכל השמאל והימין הקיצון בפורום למקומות קצת אחרים מאשר כן או לא.
אני כבר הרבה זמן חושב שהעולם לקח את הדת למקום אחר לגמרי
שינוי את כל העניין של הדת מקצה לקצה.
נתנו לנו חיים על כדור הארץ. נתנו לכל אחד ואחד כאן מתנה. גם לנו, גם לאיראנים גם לכולם. כולם קיבלו מתנה ותראו איך אנחנו הורסים אותה.
אני לא מאמין שאלוהים ברא את העולם הוא חשב שכולם יהרגו פה את כולם שיהיו מלחמות
אני מאמין בשוויון של כולם. חייה ותן לחיות. לא צריך לקחת נשמה של אף אחד לא צריך להרוג אף אחד העולם הזה לדעתי מקולקל מהיסוד והכל פה דפוק. ברור שפילוג בעולם היה קורה בכל מצב כי פעם זה לא כמו היום לא היה אפשר לתקשר עם מקומות רחוקים בקלות כזאת אם בכלל
לא היה ראשי מדינות לא היה כלום
אז עכשיו, שסוף סוף יש את כל זה, שהאינטיליגנציה כבר מפותחת מאוד, למה לעזאזל לא לעשות עולם אחד מדינה אחת עם אחד?
מה הקטע הדפוק עם יהודים וערבים רוסים וסינים? למה זה הנושא ששולט בעולם?
זה שיש לך עיניים מלוכסנות אומר שאתה שונה ממני באיזשהו אופן? לכולנו יש את אותו מוח כל אחד יכול להבין את אותם הדברים גם אם הוא שחור לבן צהוב מלוכסן ערבי יהודי.
בסהכ צריכים להצטרף כל המדינות המפותחות למדינה אחת עם כלכלה אחת עם 10 מנהיגים מכל הצבעים מכל המינים שיושבים במקום אחד ולא דיקטטור חולני שמחליט על הכל.
ברוסיה מי שמפגין נגד פוטין נכנס לכלא לכל החיים
בסוריה מי שמפגין נגד אסד נטווח
בעוד מלא מקומות מי שקם מול השלטון מת
למה ? למה כמה אנשים מעפנים צריכים להרוס לנו את העולם? כמה קיצוניים מפגרים? למה?
אז אני יגיד למה. חצי מהעולם מושלט על ידי אירגוני טרור. כגון איראן כגון סוריה כגון עוד הרבה מדינות שפשוט אין עם מי לדבר. הם קיצוניים ברמה כל כך מוגזמת שהם מוכנים לוותר על החיים שלהם בשביל שאיזה 2 יהודים ימותו יחד איתם.
המוח שלהם מושלט באלימות ברצח בדם ברוע ובשבילם להיות רע זה להיות טוב
אם בשבילכם לעזור לזקנה לחצות את הכביש זה מעשה טוב ולהרוג בן אדם זה מעשה רע אז אצלהם המוח עובד ממש הפוך בשבילם, להרוג ולרצוח עושה טוב לנשמה, יעזור להם בחראט של העולם הבא שלהם.
הם כל כך טיפשים שהם מאמינים במשהו שאיפלו לא כתוב להם בקוראן. 72 בתולות? אין דבר כזה. זה לא אמיתי זה לא נכתב בקוראן אפילו לא איזכור לזה ואפילו לא פירוש של זה
אחרי הרבה שנים שהקוראן נכתב כמה "חכמי הפלישתים" המציאו שמי שיתאבד בעולם הבא יקבל 72 בתולות
והחולים האלו מאמינים
בקיצור אני יכול להמשיך ולכתוב בלי הפסקה אבל זה כבר יהיה מוגזם מדי
מבחינתי גם אם הפנטזיה שיש לי למעלה לא תתגשם
לפחות שהעולם יקבל קצת שכל שמישהו יקום וילמד את כולם מה זה לחיות בלי שנאה בלי פחד בלי רוע
לחיות בשלום שכל אחד באמונה שלו וכל אחד חיי את חייו
חייה ותן לחיות
תחיו באיראן תאנסו תזדיינו תנו לחיות
לי לא איכפת שאיראן ימשיכו לחיות לנצח וככה גם סוריה לבנון עזה מצרים לא איכפת לי גם שכל עזה יחיו איתנו בישראל כאזרחים רגילים אם כולם שם היו חושבים כמוני ומאמינים בחיה ותן לחיות
הם שונאים אותנו כי אנחנו יהודים איזה דבר דפוק זה שנאת חינם בגלל משהו שקרה לפני 5000 שנה הם רוצים להשמיד עם שלם
איך אפשר להגיע למחשבה כזאת בכלל??????????????? אני לא מבין?
לא משנה. מה אתם חושבים? מה דעתכם ועמדתכם
אני יודע שזה נקרא לחיות בסרט ודבר כמו שכתבתי למעלה לא יקרה לחיות כמדינה אחת כל העולם זה לא מה שהולך להיות אבל זאת אחלה פנטזיה ואם מישהו פה מתפלל אני הייתי מתפלל בשביל זה

ציטוט ההודעה