אני השתמשתי בבוט לtopline שפותח מלא חלונות כל הזן ואז סוגר אותם ועשיתי 1000 נקודות ליום כבר איזה 4 ימים והיום ראיתי שהתנתקתי אז ניסיתי להתחבר והיה כתוב לי שמערכת האבטחה שלהם חסמ לי את החשבון אז הם תופסים אותכם אל תעשו את זה
אני השתמשתי בבוט לtopline שפותח מלא חלונות כל הזן ואז סוגר אותם ועשיתי 1000 נקודות ליום כבר איזה 4 ימים והיום ראיתי שהתנתקתי אז ניסיתי להתחבר והיה כתוב לי שמערכת האבטחה שלהם חסמ לי את החשבון אז הם תופסים אותכם אל תעשו את זה
נערך לאחרונה על ידי petrov; 22-08-2012 בשעה 15:35.
|
|
תלמד לא לרמות אחי מי שמנסה ללכת בקיצור דרך תמיד יאכל אותה יש לי כבר 6 אלף ועוד חודש אני מקבל תשלום
תגיד תודה שאנשים משלמים לך בכלל על כלום
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=876704
אתה רציני ?
בואנה אנשים אתם חיים בסרט תיקראו קצת אולי תבינו אני לא מוכר תוכנה לTOPLINE מה אתם לא מבינים התוכנה שאני מוכר זה לאתר TRIOND
אחיי אני לא מדבר עלייך ראיתי פהאנשים מוכרים בוטים לTOPLINE אז כתבתי שלא ייקנו כי זה דופק אותכם ואת התכונה שלך אני חושב עדיין עם לקנות שלח לי את כל האתרים שאפשאר להשתמש בה וזה יעבוד טוב וירוויח כסף כי בTRIOND אני לא מצליח לפרסם מאמרים
בטח מה חשבת? בגלל זה כל הישראלים מקבלים באן בכל אתר כי הם מרמים כל אתר, זו תכונה שיש לישראלים שבכל דבר הם ינסו לרמות כדי להרוויח יותר ומה שיוצא בסוף זה שהם רק מפסידים.
אתרי קיצור קישורים, העלאות, באקסים, אוטוסארפים, Appreedem וגם בקודוס וטופליין וכו'. בכל אלה הישראלים מרמים ואז מתפלאים ופותחים אשכולות על למה הם קיבלו באן.
נערך לאחרונה על ידי almogt4; 22-08-2012 בשעה 17:33.
למענה מהיר- צטטו אותי