קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דחוף (ממש דחוף).....צריך אתר עם ברכות
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:51
  2. [עזרה] בקשר לרשת דחוף!
    על ידי CompleX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 11:16
  3. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 00:22
  4. צריך דחוף עזרה !
    על ידי Just Black בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 09:04
  5. כנסו דחוף...
    על ידי U.v.M בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

דחוף

ברירת מחדל דחוף

אמרתי לחברה שלי שאני רוצה הפסקה אחרי שרבנו.
    אמרתי לה שאני לא מרגיש עם הקשר הזה טוב ושאני נפגע ממנה ולא מתאים לי יותר ואני רוצה חופש והפסקה מזה.
    היא לא הספיקה לבכות לי, אמרתי לה לא להתקשר והיא התקשרה איזה מיליון פעמים, היא לא עוזבת אותי לא מוכנה לעזוב והיא אומרת שאין לה כלום בלעדיי והיא מעדיפה למות מאשר להיות בלעדיי.
    היא מלחיצה אותי היא גורמת לי להרגיש שאני הורס לה את החיים בזמן שאני פשוט רוצה לגמור משהו שמפריע לי..
    אני ככ שונא את המצב הזה זה קשה ואני כבר לא יודע מה לעשות היא משגעת אותי, בוכה בטלפון רוצה שאני כל הזמן אבוא ואין לי כוח לזה אני רוצה רק שקט ולגמור עם זה.

באמת שאני צריך עצות לסיים את העניין ושקט בראש אני מתחיל לעבוד על פרוייקט וזה קשה לי ובטח עם חברה שרוצה אותי צמוד אליה.. אני מרגיש כאילו אני מתגרש ממנה ולא נפרד ממנה..

בבקשה עצות, מה לעשות? איך להרגיע אותה? איך לסיים בעדינות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    9
    נקודות
    496
    משפט מחץ
    דברו איתי (:

תדברו זה הפתרון הכי טוב מאמי

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

נראה לך שיש דבר כזה שאם אתה תיהיה מאוהב במישהי מעל לגג, ואז היא תבוא ביום בהיר אחד ותגיד לך "מאמי..זה לא אתה זה אני" ותסגור בפניך את הדלת, נראלך שיש דרך לעשות את זה בצורה יפה?

מה שאני מנסה להגיד זה שאין דרך לעשות פרידה באופן יפה ששני הצדדים יצאו מרוצים..היא מטורפת עלייך ואתה רוצה שקט...היא תסבול לאיזה חודש חודשיים מזה שלא יהיה לה אותך ואז יעבור לה...איך יעבור לה? אל תענה יותר לטלפונים ממנה ואל תענה לסמסים ממנה. אם היא תבוא אלייך, תיקח אותה לצד ותגיד לה בצורה יפה שאתה לא מעוניין יותר להיות איתה בקשר ובלה בלה בלה...אין דרך שהיא לא תבכה בה. פשוט תעשה את זה קצר ומהיר.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    נראה לך שיש דבר כזה שאם אתה תיהיה מאוהב במישהי מעל לגג, ואז היא תבוא ביום בהיר אחד ותגיד לך "מאמי..זה לא אתה זה אני" ותסגור בפניך את הדלת, נראלך שיש דרך לעשות את זה בצורה יפה?

מה שאני מנסה להגיד זה שאין דרך לעשות פרידה באופן יפה ששני הצדדים יצאו מרוצים..היא מטורפת עלייך ואתה רוצה שקט...היא תסבול לאיזה חודש חודשיים מזה שלא יהיה לה אותך ואז יעבור לה...איך יעבור לה? אל תענה יותר לטלפונים ממנה ואל תענה לסמסים ממנה. אם היא תבוא אלייך, תיקח אותה לצד ותגיד לה בצורה יפה שאתה לא מעוניין יותר להיות איתה בקשר ובלה בלה בלה...אין דרך שהיא לא תבכה בה. פשוט תעשה את זה קצר ומהיר.

אתה יודע שאני מעריך אותך, ואתה יודע מה אני חושב עליך אז אני ארשה לעצמי לחלוק עליך בלי לפחד שתקבל את זה בצורה שלילית. במקרה הזה מה שדרוש זה ידע בסיסי במוח המאוהב והמון ידע בתורת השכנוע. אני רוצה להגיד לך שעד היום חוץ מפרידה אחת (שהייתה היחידה שלא אני יזמתי) בכל שאר הפרידות נשארתי בקשר טוב עם האקסיות. צריך לדעת מה להגיד ואיך להגיד כך שהקשר יגמר בצורה שנראה לשני הצדדים שההחלטה הייתה משותפת. כמעט תמיד היא תיפגע ותבכה ותכאב ואולי תיכנס אפילו לדיכאון. אבל ההבדל שבשימוש בתורת השיכנוע הוא שהיא מבינה שאין ברירה אחרת ושמבחינתה המהלך היה גם עדיף בשבילה ולא רק בשבילך.

אני סיימתי פרידה מאוד קשה שבה האקסית שלי נכנסה לדיכאון עמוק, אבל ברגע שבו נפרדנו היא רשמה לי על הקיר בפייסבוק "לפעמים גם בדבר הכי נכון לעשות יש מעט כאב... אבל אתה תמיד תישאר החבר הכי טוב שלי! (:" לקח לחברים המשותפים הרבה זמן להבין מי נפרד ממי. ככה צריכה להיגמר פרידה. אני רוצה להגיד לכם ששיחת אותה פרידה התחילה ב"לא! אל תגיד לי שאתה מוותר עלי!".

הכל מסתכם במה אתה אומר, מתי ואיך. NLP, תורת השכנוע ושפת גוף. בהצלחה (:

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

תגרום לה לא לרצות אותך...אני צריך להמשיך?

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

היי,
    מקרה דומה מאוד היה לי עם האקסית האחרונה שלי. היא היתה אובססיבית ברמות על אלי ולא היה לי כח יותר והיא חפרה במשך כל כך הרבה זמן.
    אני בהתחלה התעלמתי אבל היא לא הפסיקה. הגעתי להחלטה שחייבים ליישב את הדברים. לקחתי אותה לשיחה ואמרתי לה שהיא רק פוגעת בי ובה ושאני לא מעוניין להיות איתה בקשר יותר אף פעם ושהיא צריכה להיות בוגרת ולהפנים את זה. אחרי שיחה לא יותר מדי ארוכה התחבקנו וסיימנו כידידים.
    העיקר זה לא להתעצבן ופשוט להגיד את המילים הנכונות כדי להרגיע אותה ושתבין שזה לא טוב הקשר הזה בשביל אף אחד.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    אתה יודע שאני מעריך אותך, ואתה יודע מה אני חושב עליך אז אני ארשה לעצמי לחלוק עליך בלי לפחד שתקבל את זה בצורה שלילית. במקרה הזה מה שדרוש זה ידע בסיסי במוח המאוהב והמון ידע בתורת השכנוע. אני רוצה להגיד לך שעד היום חוץ מפרידה אחת (שהייתה היחידה שלא אני יזמתי) בכל שאר הפרידות נשארתי בקשר טוב עם האקסיות. צריך לדעת מה להגיד ואיך להגיד כך שהקשר יגמר בצורה שנראה לשני הצדדים שההחלטה הייתה משותפת. כמעט תמיד היא תיפגע ותבכה ותכאב ואולי תיכנס אפילו לדיכאון. אבל ההבדל שבשימוש בתורת השיכנוע הוא שהיא מבינה שאין ברירה אחרת ושמבחינתה המהלך היה גם עדיף בשבילה ולא רק בשבילך.

אני סיימתי פרידה מאוד קשה שבה האקסית שלי נכנסה לדיכאון עמוק, אבל ברגע שבו נפרדנו היא רשמה לי על הקיר בפייסבוק "לפעמים גם בדבר הכי נכון לעשות יש מעט כאב... אבל אתה תמיד תישאר החבר הכי טוב שלי! (:" לקח לחברים המשותפים הרבה זמן להבין מי נפרד ממי. ככה צריכה להיגמר פרידה. אני רוצה להגיד לכם ששיחת אותה פרידה התחילה ב"לא! אל תגיד לי שאתה מוותר עלי!".

הכל מסתכם במה אתה אומר, מתי ואיך. NLP, תורת השכנוע ושפת גוף. בהצלחה (:
    מצטער, לא הבנתי מה אתה רוצה לומר בכל זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,483 | הודעות: 8,174,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect