אני חושב לעבור לדראם לכמה זמן קצת להפחית בסיגריות אז כמה בערך יעלה לי היום חבילה של גולדן ו'רגיניה, OCB ופילטרים ?
או אולי אתם ממליצים על סוג אחר
וגם כמה סיגריות מוצאים בד''כ מחבליה ? (שאני ידע בכלל אם משתלם)
תודה![]()
אני חושב לעבור לדראם לכמה זמן קצת להפחית בסיגריות אז כמה בערך יעלה לי היום חבילה של גולדן ו'רגיניה, OCB ופילטרים ?
או אולי אתם ממליצים על סוג אחר
וגם כמה סיגריות מוצאים בד''כ מחבליה ? (שאני ידע בכלל אם משתלם)
תודה![]()
נערך לאחרונה על ידי Vodka Lover; 25-08-2012 בשעה 03:12.
|
|
טבק 40-60, ניירות 3-7, פילטרים 10-15. אפשר להוציא 70-100 סיגריות, תלוי בעובי ובאורך.
עזוב אותך דראם,אני קונה טבק רגיל לסיגריות (יש בחלש בינוני וחזק),אני קונה ב10 ש''ח את החזק,לא זוכר את הכמות,אבל הוצאתי מהכמות הזו בערך 50 סיגריות,והם אשכרה יותר טובות מהאלה בקופסה,יותר זולות,ובניירות שם אין חרא כמו שיש בניירות של הסיגריות
מה זה טבק רגיל לסיגריות? בחיים לא שמעתי על זה. איפה קונים את זה?
אחי אל תיקנה
קניתי אין לי זין לגלגל...
ואין לי כוח ללכת ליקנות מכונת גילגול ולילמוד להישתמש במכונה..
אים תרוצה ליקנות אז תיקנהגולדן ו'רגיניה פילטר פרלמנט 60 ב10 שח ונייר תקבל אם טבק (אתה חייב לייקנות מכונת גילגול , בפעם ראשונה שנייה סבבה לגלגל אבל אחרי זה נימאס ...)
תעשן אם OCB בערב מישטרה תעשה לך בעיות..
שאני גלגלתי השתמשתי בריזלה, כי הניירות שלהם לבנים ושמגלגלים את זה ומעשנים זה נראה מרחוק (וגם מקרוב) בדיוק כמו סיגריה רגילה
זה למה אני שונא OCB. זה אף פעם לא קרה לי, אבל כשהשתמשתי בזה נראה שאנשים הסתכלו עלי מוזר.
אין מה לראות את זה מוזר במיוחד אחרי שמחירי הסיגריות עלו .
היום יש מכונות גלגול במחירים לכל כיס .
נייר גלגול מומלץ אוביסי וטבק דומינקה שזה טבק לייט מי שמעשן חזק יותר שילך על דראם .
My Baby !
המחיר של השקיות טבק גם עלה?
אני ממליץ לך לקנות אני אחד שלא מעשן הרבה בערך 5 סיגריות ביום קניתי באלי שאג אדום (זה חזק ומספק) עם ניירות OCB וריזלה ופילטרים ספוג עלה לי הכל 70 שקל בערך הספיק לי לחודשיים והייתי מגלגל לכל החברה שלי ולעצמי