לפי דעתי יהיה הרבה פצועים והרוגים, ויהיה ממש בלאגן גדול בכל המדינה.
לפי דעתי יהיה הרבה פצועים והרוגים, ויהיה ממש בלאגן גדול בכל המדינה.
Mes Que Un Club
|
|
לא תהיה מדינה היה מדבר וביבי יבקש אחרי זה תפילות מהכותל על 7 עוד 7 מליון יהודים שנהרגו בגללו
"הללויה לעולם, הללויה ישירו כולם"
לא נראה לי שיש לאיראן את הכוח לעצור אותנו.
אם ניצחנו את עיראק אז, ננצח גם את איראן...
לא יקרה כלום.
כולה לא יהיו ערבים ולא יהיה ישראל זה הכל..לא משהו רציני![]()
ידני-
B|תאוריה-1|מספר שיעורים-15|טסט פנימי-0|טסט חיצוני-0
*פעיל בפורום מוזיקה כללית(מנהל)
*פעיל בפורום איקרים(מנהל לשעבר)
*פעיל בפורום מתבגרים ומתגברים
*פעיל בפורום דיבורים
איך תראה המדינה? לא תראה טוב זה בטוח. יקח לנו הרבה זמן לשקם את המדינה אבל עם ישראל חי וישאר חי לנצח יש בורא עולם למעלה בשמיים ששומר עלינו כולכם נמושות פחדנים שנותנים לכתבים שמאלנים להפחיד אתכם בלי להתאמץ יותר מדי עם כמה מילים וכמה כתבות מזל שלא אתם אלו ששולטים במדינה אחרת באמת כבר היו משמידים אותנו
מאיפה אתם יודעים מה זה איראן? מאיפה אתם יודעים מה זה ישראל? אתם אולי חיים פה אבל אף אחד פה לא באמת יודע מה העוצמה של המדינה שלנו. גם אני לא באמת יודע. אבל אתם יכולים לתאר לעצמכם מה יש מתחת לאדמת ישראל אחרי כל כך שנים של פיתוח ומחשבה של כל כך הרבה אנשים הרבה יותר חכמים מאיתנו.
לפני שאיראן ידעו מה זה מגן וחרב כבר היה לנו כור ראשון. תחשבו מה כבר פיתחנו ועל מה כבר חשבנו בזמן שהם אחרי 700 שנה רק חשבו להתחיל לבנות את הכורים שלהם... אנחנו יותר מתקדמים מהם ב70 שנה של מחקר ופיתוח שאנחנו עושים בעצמנו. מה כבר יש להם? רבע כור? מה יש לנו אחרי כל השנים האלו?
כל החיים בסרט שאיראן יכולים "לשים טיפקס על ישראל במפה" תהיו בטוחים שביום שזה יקרה כדור הארץ הזה ישרף יחד איתנו.
לישראל זכות מלאה להגן על עצמה ועל אזרחיה. לליברמן יש זכות מלאה להתנגד להפרת ההסכם המיצרי. לנתניהו ולברק יש זכות מלאה לתקוף מדינה שחותרת לנשק מפר איזון שיכול לגרום להשמדתנו ובמיוחד אם המדינה חוזרת ומודיעה על כך יום וליל.
אני תומך בתקיפה ואני תומך בהנהגה. כל יהודי חייב לעשות כך כי אין לנו ארץ אחרת. והעיקר לא להתרפס בפני אומות העולם, לעמוד זקופים במדינה שהקמנו מול כל האוייבים ולהגן על זכותנו לחיות על פיסת האדמה הזאת.
עם ישראל חי .
מדהים לגלות שילד בן 13 לא נותן לאף אחד להפחיד אותו לא נותן לאף מטומטם לספר לו סיפורים והוא עדיין מאמין בלב שלם שמדינת ישראל לא יכולה להמחק מהמפה חבל שכולכם לא כמו הילד בן 13 הזה אני מצדיע לך אח שלי
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 26-08-2012 בשעה 16:58.