היי חברה
אני התחלתי היום את שנת הלימודים בבית הספר ורציתי להתחיל לדבר בבית הספר אם כמה בנות ובעיקר "לתרגל"(לא ממש מונח מתאים) את משפטי הפתיחה:http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=876642
הלכתי בבוקר האמת קצת מבואס אבל ישר עלה לי המצב רוח שראיתי את החברים.
אחרי מסדר בוקר(אני לומד בבית ספר צבאי)הלכנו כולנו לכיתות ואז הייתה שם ילדה שאמרה:"אמאלה יש על הדלת עכביש" ואז החזרתי לה:"תזהרי שהוא לא יעקוץ אותך ותהפכי לספיידרמן-זה לא מתאים לך"(אמרתי את זה אם חיוך וכן המשפט די מפגר)וזהו אחרי זה היא לא שמה עליי.
אחר כך פתחו לנו את הכיתה וישבתי אם חבר שלי.
הגיעה סוף הלימודים(שעה 10 חחח) וסתם בנות מהכיתה שלי שמעו אותי ואת חבר שלי מדברים על תאוריה,הן התחילו לדבר על תאוריה תוך כדי הליכה ואז אמרתי להן:"אני כבר עברתי תאוריה" ואז הן כזה בטח חשבו:מה הוא קשור?.
בסוף הלכתי לאוטובוס שהיה מפוצץ ילדים! וישבתי שם וממול היו שתי בנות כוסיות שדיברו על איזה סרט שהן ראו שם הומואים מתנשקים אז פניתי אל החברה שלה:"איכס יא מגעילה מה את מספרת את זה" והן צחקו קצת אבל הייתי חייב לצאת מהאוטובוס אז יצאתי בלי לומר כלום.
בתכלס,די התאכזבתי כי לא הצלחתי להמשיך את השיחה הלאה,לא יודע למה ולכן אני פונה אליכם.
קצת קשה להבין מפה דברים אבל בסט השני הבנות פשוט המשיכו ללכת.ובסט הראשון(זה לא ממש סט כי יש בחורה אחת)הבחורה צחקה ואז רצה לחברה שלה,ובסט האחרון אני חושב שדי הסברתי את עצמי.

ציטוט ההודעה