פרק ראשון - ביבי האביר והסוכן האירני
המלחמה עוד שנייה מתחילה וביבי האביר עומד מול אזרחיו ומכריז שזה לא יהיה קל אבל אנו נשרוד את זה. כמו המלכים לפני מאות שנים...
לאחר הנאום המנחם של ביבי, עולה לבמה דובר אירני.. הדובר האירני הזה הוא לא אויב והוא הוזמן בשביל להרצות בפרסית(אני יודע זה מה שחלמתי...)
ביבי לא מודע שהוא סוכן
פרק שני - המתקפה האירנית החלה, הטילים - לא בדיוק מה שחשבתם
המלחמה החלה.
לפטע נורמים מאות טילים בבת אחת (אני זוכר את התמונה מהחלום.. חבל שאני לא יכול להעלות אותה) לכיוון ישראל.
באותו הזמן כל התושבים בורחים למקלטים.
הסוכן האירני כנראה מצא מראש מכסה באיזה חור. האירני הזה הולך בזמן קולות האזעקה תוך כדי גיחוך.
הוא אומר "חחח אין סיכוי לישראלים האלה. בקרוב כולם ימותו והציונות תעלם מהמפה מוחחחה" (זה קורה כשהוא הולך למחזה ובזמן האזעקה)
ואז הוא מגיע למחסה שהוא באיזה מקום מדרגות לקראת מערה(לא יודע איך להזביר) והוא עומד בנקודה שהוא יכול לצפות בשמיים.
הוא מביט בשמיים האדומים ורואה את הטילים ונהנה..
כאשר הטיל הראשון פוגע באדמה, מסתבר שאין פיצוץ! האם זה כי הוא התקלקל? זהו שלא..
לפי החלום שלי, הטילים לא עושים נזק של פיצוץ(זה מה שהמוח שלי המציא בחלום)..
אז ככה, "הפיצוץ" היה כזה(אני אנסה לתאר כמה שיותר את מה שראיתי בחלום)
בשלב הראשון נוצר גל הדף כשבתוך הגל הדף יש מליוני חלקיקים קטנים.. בשלב השני כל חלקיק מתפוצץ בפיצוץ מזערי כמעת בלתי נראה שיוצר עוד כ 4 חלקיקים לכל חלקים שהתפוצץ.. ואז ה 4 נוספים גם כן מתפוצצים בפוצוץ כזה.
אז בקיצור אלה טילים שעושים פירוק חלקיקים אטומי.. מי שנמצא בסביבת הפיצוץ נעלם(מפורק אטומית)
אז שום ממד לא עמד בטילים שזורעים הרס בפירוק חלקיקים אטומים. גם לא ממד ומקלט כי הקירות לא בנויים ל"פיצוץ כזה" .. (הם נועדים לקבל הדף חזק אבל לא משהו שחודר דרכם ומפרק אותם מבפנים)
אז נפלו מלא טילים כאלה על ישראל והסוף יצא סוף רע
הסוכן האירני שביבי הזמין להרצות(ביבי לא ידע שהוא חלק מהאויב) היה זה שצחק אחרון.
אני יודע שהחלום שלי הזוי בטירוף אבל זה מה שחלמתי עם הפרטים האלה ממש!!ואני נשבע לכם שאני זוכר את החלום.
יש עוד 50% לא מספורים שהם בעצם הסיפור מגוף ראשון של ה"אני" בתוך המשפחה ואיך שחברות מסחריות מנצלות את המצב העגום בשביל להרוויח כסף..
אבל אין לי כוח להיכנס לזה

ואני נשבע לכם שאני זוכר את החלום.
ציטוט ההודעה