קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] יש לי משחק רשת שעובד לאט ולאחי עובד מהר ויש לנו אותו מחשב
    על ידי ASAFGB1 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-07-2013, 15:36
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 13:16
  3. [קונה]פאב לא משנה מהר או לאט..לbia2-50-100
    על ידי bAlAlikA MhDh בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 00:28
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 10:42
  5. המחשב עובד לאט
    על ידי Friend בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 10:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

כך לאט לאט אנחנו נותנים לערבים להשתלט לנו על המדינה

ברירת מחדל כך לאט לאט אנחנו נותנים לערבים להשתלט לנו על המדינה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4273840,00.html
    זה התחיל שהכנסנו אותם לכנסת ישראל
    ועכשיו שיש להם זכות דיבור על המדינה וקצת כוח, הם מנסים לעשות שינוי לטובת העם הערבי כמובן
    אחמד טיבי : צריך 2 שופטים ערבים בעליון
    בית משפט העליון לא צריך שום 2 שופטים ערבים והכנסת לא צריכה אותך
    זאת דעתי.
    שימו לב רק איך לאט לאט אנחנו נותנים להם את המדינה בלי מלחמות בלי כלום. נותנים להם מהטיפשות שלנו והטוב לב שלנו
    אני בבחירות הבאות בוחר ליברמן לא מעניין אותי כלום שיהיה פה משטר של פוטין העיקר שיסדר את כל הבעיות האלו
    ליברמן הוא היחיד שיעשה טרנספר לכל הערבים למדינות השכנות שלהם
    בינתיים אנחנו אוכלים פה זין לא רק מכל הכיוונים של המדינה עכשיו זה גם מבפנים.

2. קישורים ממומנים

גם אני בוחר ליברמן

כי ממשלה של קוקסינלים נמושות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

כל מי שיש לו זכות הצבעה במדינה צריך לבחור ליברמן הוא היחיד שלא רואה אף אחד בעולם והוא היחיד שיעשה טרנספר

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    677
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    "Fear can hold you prisoner. Hope can set you free.‎"

אתה אומר שאתה רוצה לזרוק את כל הערבים לים?
    נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 28-08-2012 בשעה 13:31.

Mes
    Que Un Club

ציטוט נכתב במקור על ידי shine shoxs צפיה בהודעה
    אתה אומר שאתה רוצה לזרוק את כל הערבים לים?
    פשש רואים שרמת הלימודים בבתי הספר בישראל יורדת אף אחד פה לא מבין מה שהוא קורא.
    אני אמרתי שאני רוצה לזרוק את כל הערבים לים? איך הגעת למסקנה המפגרת הזאת יטמבל
    אני רוצה שיעשו טרנספר לכל הערבים גם הישראלים גם הלא ישראלים כל ערבי במדינת ישראל צריך לעבור דירה לסוריה ירדן לבנון מצרים
    מבחינתי שיבואו עם דחפורי ענק ויתחילו לדחוף את כל עזה לגבול עם מצריים אני בא לי לעבור לגור בעזה על הים סבבה? אתה בטח רוצה שהם יגורו לך בבית נכון? מה לעשות ככה אתם השמאלנים מעדיפים אותם מאשר את האחים שלכם מעדיפים לגרש יהודים מהבתים שהם בנו במו ידהים במדינה שלהם מאשר שאנחנו נעיף אותם מהמדינה שלנו לפני שיהיה מאוחר מדי
    ופעם הבאה לפני שאתה קופץ כמו טמבל תקרא עוד איזה 30 פעם עד שתבין

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    אני רוצה שיעשו טרנספר לכל הערבים גם הישראלים גם הלא ישראלים כל ערבי במדינת ישראל צריך לעבור דירה לסוריה ירדן לבנון מצרים
    מבחינתי שיבואו עם דחפורי ענק ויתחילו לדחוף את כל עזה לגבול עם מצריים אני בא לי לעבור לגור בעזה על הים סבבה? אתה בטח רוצה שהם יגורו לך בבית נכון? מה לעשות ככה אתם השמאלנים מעדיפים אותם מאשר את האחים שלכם מעדיפים לגרש יהודים מהבתים שהם בנו במו ידהים במדינה שלהם מאשר שאנחנו נעיף אותם מהמדינה שלנו לפני שיהיה מאוחר מדי
    איך אפשר לדבר על רמת הלימודים כשאתה קורא לאנשים טמבל באיטרנט? אם תחשוב שאתה משנה דעה של מישהו בלנסות להעליב אותו אז אתה טועה.. תשנה את הגישה הזו, גם אם אתה צודק, ואני חושב שכן אתה צודק באיזשהו מקום, לא צריך לדבר ככה, כי זה לא יעזור.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    איך אפשר לדבר על רמת הלימודים כשאתה קורא לאנשים טמבל באיטרנט? אם תחשוב שאתה משנה דעה של מישהו בלנסות להעליב אותו אז אתה טועה.. תשנה את הגישה הזו, גם אם אתה צודק, ואני חושב שכן אתה צודק באיזשהו מקום, לא צריך לדבר ככה, כי זה לא יעזור.
    בוא תגיד לי איך אדם שהוא לא טמבל יכול להבין מההודעה שכתבתי למעלה שאני רוצה לזרוק את כל הערבים לים?

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    677
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    "Fear can hold you prisoner. Hope can set you free.‎"

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    דבר ראשון דבר יפה.
    דבר שני, זכותם לגור בארץ הזאת, הם היו פה לפני שמדינת ישראל קמה
    אז יש להם את הזכות לגור פה בדיוק כמוך.

Mes
    Que Un Club

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,511,923 | הודעות: 8,212,516 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect