היי, אני ממש אבוד עצות.
לפני 3 שנים הכרתי ילדה נפלאה ואני לא מתחרט על אף רגע בחיים שלנו, אנחנו כבר שנתיים וחצי ואני מאוד אוהב ומכבד אותה.
מאז שהכרנו תמיד היו לה קומפלקסים בקשר לשם הפרטי שלה. אני זוכר בפעם ראשונה כששאלתי אותה איך קוראים לה היא ענתה לי: "תקרא לי X" כשבקום X היה כינוי ולא שם פרטי. מאז היא תמיד שואלת אותי: "מה אתהחושב על השם שלי?" אני תמיד אומר לה שממש לא איכפת לי איך קוראים לה, אני לא מתעמק בשמות. שם זה דבר לא משמעותי שבכלל לא משפיע על האהבה שלנו. מצדי שיקראו לה מוסטפה מה איכפת לי? אני בכלל לא מאמין שיש לי את האושר הזה להיות איתה, היא כזאת אחרת, כזאת עדינה, יפה ונשית שאני בכלל לא צריך שום דבר חוץ מהנפש שלה. אני ידעתי שהיא רוצה מאז ומתמיד להחליף את השם שלה, כי היא טוענת שהיא לא מרגישה בנוח איתו, שהוא מכוער, שהוא לא מתאים לה. אני תמיד מרגיע אותה, אבל זה לא ממש עוזר. לא מזמן היא מודיעה לי שהיא החליטה להחליף את שמה הפרטי ואני לא יודע מה לעשות. כמובן לי זה לא כול כך משנה. כמו שאמרתי לפני מצדי שתהיה מוסטפה, אבל אני אצטרך להתרגל לקרוא לה אחרת ואני חושש שהיא תכנס לדיכאון בגלל שאנשים מסביב עלולים לצחקק ולהציק לה בשאלו מפגרות: "למה החלפת את השם?" אני מפחד שחלק מאנשים ימשיכו לקרוא לה בשמה הפרטי הקודם והיא תהיה הבעיה של "חצי" כלומר תאבד את עצמה לא תדע להתגבר על זה. חוץ מזה אני לא יודע אם כדאי לה לעשות זאת מצד שני אני לא בטוח שכדאי לי לסבול עם השם שהיא כול כך שונאת למרות שהוא ממש סבבה. מה אני אמור לעשות? אם הייתה לכם חברה, חבר, קרוב משפחה שהיה מכריז שהוא מחליף שם, איך אתם הייתם מגיבים? מה הייתם עושים?
מה לעשות?

ציטוט ההודעה