קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה \ בעיה אני רוצה שמישהי תיהיה חברה שלי (14.5)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 17-05-2008, 21:55
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-03-2008, 22:24
  3. בעיה| אני רוצה לשנות את השפה של המחשב שלי
    על ידי AssAssInShow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-07-2007, 20:04
  4. חברה שלי רוצה ללכת למופע סטאנד אפ... יש הצעות?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-02-2007, 23:53
  5. אני רוצה לשנות את השם שלי
    על ידי Flash בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-06-2006, 16:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

חברה שלי רוצה לשנות את השםהפרטי שלה|20

ברירת מחדל חברה שלי רוצה לשנות את השםהפרטי שלה|20

היי, אני ממש אבוד עצות.
    לפני 3 שנים הכרתי ילדה נפלאה ואני לא מתחרט על אף רגע בחיים שלנו, אנחנו כבר שנתיים וחצי ואני מאוד אוהב ומכבד אותה.
    מאז שהכרנו תמיד היו לה קומפלקסים בקשר לשם הפרטי שלה. אני זוכר בפעם ראשונה כששאלתי אותה איך קוראים לה היא ענתה לי: "תקרא לי X" כשבקום X היה כינוי ולא שם פרטי. מאז היא תמיד שואלת אותי: "מה אתהחושב על השם שלי?" אני תמיד אומר לה שממש לא איכפת לי איך קוראים לה, אני לא מתעמק בשמות. שם זה דבר לא משמעותי שבכלל לא משפיע על האהבה שלנו. מצדי שיקראו לה מוסטפה מה איכפת לי? אני בכלל לא מאמין שיש לי את האושר הזה להיות איתה, היא כזאת אחרת, כזאת עדינה, יפה ונשית שאני בכלל לא צריך שום דבר חוץ מהנפש שלה. אני ידעתי שהיא רוצה מאז ומתמיד להחליף את השם שלה, כי היא טוענת שהיא לא מרגישה בנוח איתו, שהוא מכוער, שהוא לא מתאים לה. אני תמיד מרגיע אותה, אבל זה לא ממש עוזר. לא מזמן היא מודיעה לי שהיא החליטה להחליף את שמה הפרטי ואני לא יודע מה לעשות. כמובן לי זה לא כול כך משנה. כמו שאמרתי לפני מצדי שתהיה מוסטפה, אבל אני אצטרך להתרגל לקרוא לה אחרת ואני חושש שהיא תכנס לדיכאון בגלל שאנשים מסביב עלולים לצחקק ולהציק לה בשאלו מפגרות: "למה החלפת את השם?" אני מפחד שחלק מאנשים ימשיכו לקרוא לה בשמה הפרטי הקודם והיא תהיה הבעיה של "חצי" כלומר תאבד את עצמה לא תדע להתגבר על זה. חוץ מזה אני לא יודע אם כדאי לה לעשות זאת מצד שני אני לא בטוח שכדאי לי לסבול עם השם שהיא כול כך שונאת למרות שהוא ממש סבבה. מה אני אמור לעשות? אם הייתה לכם חברה, חבר, קרוב משפחה שהיה מכריז שהוא מחליף שם, איך אתם הייתם מגיבים? מה הייתם עושים?

מה לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

שהיא הייתה שואלת אותי ''מה אתה חושב על השם שלי?''

הייתי אומר: ''שיש לך שם יפה מאוד - למה, את חושבת שלא?'' כאילו ''בתמימות'' ואז היא תבין לבד כבר שהיא סתם מרגישה ככה.

ולא הייתי אומר לך ''לא אכפת לי מהשם מצידי יקראו לך מוסטפה''.... לא יודע מה היא הבינה אבל אני הבנתי שזה כמו להגיד ''יש לך שם לא יפה, אז אני לא אתייחס אליו''.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

מה אכפת לך שהיא תחליף ת'שם? ~.~

אתה אוהב אותה? זהו,
    נפתרה הבעיה.

One Shot - One Kill

ציטוט נכתב במקור על ידי Hot Shot צפיה בהודעה
    שהיא הייתה שואלת אותי ''מה אתה חושב על השם שלי?''

הייתי אומר: ''שיש לך שם יפה מאוד - למה, את חושבת שלא?'' כאילו ''בתמימות'' ואז היא תבין לבד כבר שהיא סתם מרגישה ככה.

ולא הייתי אומר לך ''לא אכפת לי מהשם מצידי יקראו לך מוסטפה''.... לא יודע מה היא הבינה אבל אני הבנתי שזה כמו להגיד ''יש לך שם לא יפה, אז אני לא אתייחס אליו''.
    אחי, אמרתי לה לא פעם שיש לה שם יפה ועדין מאוד שממש משמח את האוזן גם כי לא הכי נפוץ בעולם ובארץ בכלל כמעט ולא קיים.
    להפך, אני מאוד אוהב את השם הנוכחי שלה ולפעמים אנשים אומרים לה "איזה שם מיוחד ויפה", אבל היא מתעלמת מזה ונשארת עם הטענה שלה שהוא "מכוער ולא מתאים לי..." היא אומרת שהיא לא מרגישה בנוח איתו והוא מציק לה ומוריד לה את הביטחון וגם את מצב הרוח שלה. בקשר למוסטפה אני סתם מוסיף את הטענה הזאת לפעמים, אבל אני תמיד אומר לה שיש לה שם מדהים מאוד ושלא כדאי לה להחליף אותו, כי מה זה משנה איך יקראו לה? הרי אם יקראו לה Y במקום X היא לא תרגיש יותר טוב אם משהו מציק לה מעבר... אבל היא עונה שרק השם מציק לה כול השאר הכול מצוין ושאם היא תחליף אותו היא תרגיש יותר ממאושרת.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    מה אכפת לך שהיא תחליף ת'שם? ~.~

אתה אוהב אותה? זהו,
    נפתרה הבעיה.
    לא דואג לעצמי. אני אתרגל לקרוא לה בכול שם שתבחר אני דואג לה שאח"כ היא לא תכנס לדיכאון, כי לדעתי להחליף שם זה לא כזה קל. פתאום אנשים קוראים לך אחרת ואתה עדיין לא התרגלת, פתאום חלק מהאנשים יתחילו לצחקק או ללעוג לה "מה עשית?" במיוחד ההורים שלה.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

what in the name?
    אני בדרך כלל לא כותב בפורום הזה, אבל כאן יש לי מה להגיד.
    לשם יש הרבה משמעות והוא מאוד חשוב לעיצוב הזהות של בנאדם.
    אני מכיר כמה אנשים ששינו את השם (self include) ואין דבר מעצבן כמו אנשים שאומרים על השם המקורי שהוא מיוחד ויפה.
    שם לא צריך להיות מה שיפה או מיוחד. זה כמו שינסו למכור לי בגד שיהיה יפה ומהמם והכל אבל קטן עלי בכמה מידות, זה פשוט לא מתאים!
    עם כמה שזה יכול להיות נכון, אני מניח שגם החברה הזאת שלך תסכים שזה פשוט לא היא.

אם הייתה לכם חברה, חבר, קרוב משפחה שהיה מכריז שהוא מחליף שם, איך אתם הייתם מגיבים? מה הייתם עושים?
    שתי אופציות
    אם זה היה משהו פתאומי שיום בהיר אחד היה מכריז... אז עולות הרבה שאלות
    אבל במקרה הזה, נראה שכבר תקופה ארוכה שהיא נקראת בשם אחר וזה רק שלב שהיה צפוי מראש.

ה-X שהיא אמרה לך לקרוא לה
    אני מניח שזה מה שהיא אומרת לכולם וכבר כולם מכירים אותה כ-X. ככה שממילא זה השם שלה ולא מה שכתוב בתעודת זהות.
    השם המקורי הוא לא יותר מ"שם משתמש" שאתה מכניס לאתרי אינטרנט. אין בו משהו יותר "אמיתי" מהשם שכולם קוראים לה.

לגבי השינוי בת"ז, זה כבר תהליך.
    ללכת למשרד הפנים זה לא כזאת בעיה, אבל צריך אחרי זה לוודא שכולם מעודכנים כולל הבנק, בתי ספר/עבודה... אם יש לה תעודות של הכשרה כלשהי, יכול להיות שהיא תאבד אותן כי הן כבר לא על השם שלה.
    ובעניין שאלות מעצבנות של אנשים, נו, עם זה היא כבר יודעת להתמודד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,483 | הודעות: 8,174,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect