נכתב במקור על ידי
Messi_King
וואו. בית המוות. הבית הכי חזק בשנים האחרונות בליגת האלופות. 4 קבוצות חזקות ומהטובות בעולם, לכל אחת יש את הסיגנון שלה, הטקטיקה שלה, כושר ההבקעה שלה. ופה הכל ביחד מתרכז בבית אחד. אלופות הליגות החזקות בעולם באות לתת קרב ראש בראש, כשרק שתיים מן הקבוצות יעלו. לפי דעתי ריאל וסיטי יעלו (על הנייר) עם הסגל החזק של שתיהם, אבל הכל יכול להיות, כבר קרו דברים מעולם. דורטמונד ניצחה את באיירן בעונה הקודמת מספר פעמים במפגשים מולם, ככה שהצהובים האלה לא פראיירים. אייאקס תמיד היו טובים, במיוחד עם שחקנים טובים שנמצאים שם היום.
ברצלונה לעומת זאת, נפלה על השיכורים הבריטים, על הקור במוסקבה ועל הריקודים בבנפיקה. בית לא קל לקטאלונים, אבל לא בילתי אפשרי.
הכדורגל הבריטי כדורגל די צפוי, הקור במוסקבה ישפיע לרעה, במיוחד שלפי מה שאני שמעתי הדשא שמה סינטטי. ובנפיקה... מזל שזה לא פורטו. את בנפיקה אפשר לנצח, 3-0 קליל בבית ו1-0 בחוץ יספיק לחבורה של טיטו.
התותחנים קיבלו בית לא קל לרמה שלהם כיום, עם הגרמנים משאלקה, היוונים האדומים ואלופת צרפת. לארסנל יש שחקנים טובים שאני מאמין שיעשו את העבודה, ויעלו לשלב הבא, גם אם זה כרוך בלהסתפק בעלייה מהמקום השני בבית. שיהיה להם בהצלחה, אחרי קיץ שבו הם שחררו הרבה כוכבים אסור להם ליפול מול קבוצות חלשות מהם.
יובנטוס (עוד קבוצה שאני מחבב ותומך בהם) קיבלו את אלופת אירופה, צ'לסי. גם שחטאר דונייצק ונורסיאלנד (בלי לזלזל, אבל הפועל ב"ש ברמה של הקבוצה הזאתי) , איתם בבית, וגם שחטאר וגם דונייצק לא יעשו צרות לגברת הזקנה ולבחורים של די מתאו.
שיהיה בהצלחה לכל הקבוצות, עם כאלה קבוצות כולנו מקווים לראות השנה צ'מפיונס ליג לא מהעולם הזה.