קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-11-2011, 13:30
  2. למי שיש חשבון סטים של 1.6 שיצור איתי קשר
    על ידי U.v.M בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 20:09
  3. חדשה לאימוץ ללא שינוי ניק...
    על ידי Frenzy בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 14:35
  4. לצחוק ללא הפסקה!! חחחחחחחחח
    על ידי Luis Garcia בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

חובות וזכויות במפגש שוטר אזרח עם/ללא קשר לביצוע עבירה.

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל חובות וזכויות במפגש שוטר אזרח עם/ללא קשר לביצוע עבירה.

יורם שלום,

מצפיה בסרטונים אשר צולמו בחו"ל(לא מדינה מתוקנת מידי) במפגשי שוטר-אזרח האזרחים לא ביצעו הוראות שוטרים, כאשר השוטרים הנחו את האזרחים לבצע פעולות, בתואנה כי הפעולות הללו אינן מחייבות אותם לפי החוק במדינה.
    לדוג' באחד המפגשים הונחה האזרח לצאת מרכבו על מנת להגיע לניידת ולמלא יחד עם השוטר את הדו"ח, הנהג סרב ואמר כי לפי החוק המקומי הוא רשאי להשאר ברכבו.

השאלה שלי מתמקדת על מצבנו בארץ במפגש שוטר אזרח ובמפגש שוטר אזרח כתוצאה מעבירה.
    1. האם יש הבדל בין המצבים?

2. האם לשוטר מותר לעצור אותי על מנת לבדוק רישיונות ללא הקמת עמדה (עצירת רכב אקראי המשתמש בדרך כאשר גם הניידת בתנועה ללא הגדרת עמדה)?

3. האם חלה עלי חובה להתלוות לשוטר לניידת שלו או שאני יכול לסרב ולהשאר ברכבי ושהשוטר יגיע אלי וירשום את דברי הנהג?

4. האם מותר לשוטר לבצע חיפוש ברכבי? מהם התנאים לביצוע חיפוש? האם סחיטת הסכמה לחיפוש הינה חוקית(אם כן, אני מניח שמה שנתפס בחיפוש קביל בבית המשפט)?

5. מה נחשב חיפוש?

6. אילו זכויות עומדות לרשות האזרח במפגש שוטר אזרח פרט לבקשת הזדהות ע"י תעודה מהשוטר?

תודה מראש,
    אלון.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של עורך דין תעבורה
    שם פרטי
    עו"ד יורם ון-דם
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל אתה מוזמן גם להתקשר לטלפון: - 052-8960574. שנה טובה! יורם ון-דם, עו"ד

אלון שלום,

השאלה שלי מתמקדת על מצבנו בארץ במפגש שוטר אזרח ובמפגש שוטר אזרח כתוצאה מעבירה.
    1. האם יש הבדל בין המצבים?

תשובה:
    במפגש בין שוטר לאזרח בישראל חלים מגוון של חוקים, ולכאורה אתה שואל בדבר מפגש השוטר אזרח במקרה של נהיגה ו/או מעבר בדרך או בכביש.
    יש הבדל של ממש בין המדינות, ובקשתך לבצע השוואה בתגובה קצרה, ולא על פני עמודים רבים, יכולה להביא למסקנות שגויות.
    אציין, כי במפגש בין שוטר לאזרח בכביש, חלה חובה על השוטר לפעול בהתאם לנהלים של משטרת ישראל, אשר מעוגנים בכתובים, וניתן לקבלם במדורי התביעות, או לחלופין בפנייה ישירה למשרדי.
    כתובת הדוא"ל:
    yvandam בגימייל

2. האם לשוטר מותר לעצור אותי על מנת לבדוק רישיונות ללא הקמת עמדה (עצירת רכב אקראי המשתמש בדרך כאשר גם הניידת בתנועה ללא הגדרת עמדה)?

תשובה:
    לכאורה התשובה חיובית, שכן אין מניעה על שוטר לבחון את חוקיות נהיגתך ו/או שימוש ברכב, ו/ואו נגרר בכביש ו/או בדרך, ו/או מסמכים של כלי הרכב, אן שלך.

3. האם חלה עלי חובה להתלוות לשוטר לניידת שלו או שאני יכול לסרב ולהישאר ברכבי ושהשוטר יגיע אלי וירשום את דברי הנהג?

תשובה:
    אי ציות להוראת שוטר הינה עבירה בפני עצמה.
    יחד עם זאת, אם הוראת השוטר לכאורה מסכנת את חייך, קיימת הגנה רק אם תוכל להוכיח את גרסתך, וקיומה של סכנה לחייך.

4. האם מותר לשוטר לבצע חיפוש ברכבי? מהם התנאים לביצוע חיפוש? האם סחיטת הסכמה לחיפוש הינה חוקית(אם כן, אני מניח שמה שנתפס בחיפוש קביל בבית המשפט)?

תשובה:
    חיפוש ברכב הינו דבר שבשגרה, כתוצאה מחשד, ו/או כחלק מבדיקה אותה עורכת המשטרה.
    כך למשל, בבדיקת חשד לנהיגה בשכרות, קיימת אפשרות לשוטרים גם לבצע חיפוש ברכב של בקבוקי משקה.
    אציין, כי בתאונות דרכים רבות נמצאו בקבוקי משקה אלכוהולי, ו/או מוצרי שימוש בסם, אשר נמצאו בעלי התאמה מלאה לבדיקות מדעיות בפצועים או הרוגים אשר אושפזו מייד לאחר קרות התאונה.

5. מה נחשב חיפוש?

תשובה:
    כשמו כן הוא. חיפוש של דבר מה הקשור לחשד לביצוע עבירה.

6. אילו זכויות עומדות לרשות האזרח במפגש שוטר אזרח פרט לבקשת הזדהות ע"י תעודה מהשוטר?

תשובה:
    קיימות זכויות למכביר עבור האזרח ו/או השוטר.
    מיותר לציין כי חוק כבוד אדם וחירותו משמש כתקרה לשרשרת חוקים אשר יכולים להוות הגנה ו/או זכות לנחקר.
    יחד עם זאת, אין בחוקים בכדי לחבל ו/או לשבש ו/או למנוע חקירתו של מי שלכאורה נחשד בעבירה.

פירוט ממוקד יכול שיעשה, אם תביא לידיעתי את המקרה אשר יצר בך את הרצון להעלות שאלות אילו בפורום.
    אני משוכנע שאתה לא היית מעוניין לפרט מעבר לנדרש, וזאת בשל העובדה כי הפורום פתוח לכול, אך יחד עם זאת שמורה לך הזכות לפנות אלי באופן דיסקרטי, וזאת על ידי פנייה ישירה באמצעות הדוא"ל : yvandam בגימייל

תודה מראש,
    אלון.

בבקשה אלון.
    אתה מוזמן גם להתקשר לטלפון: - 052-8960574. שנה טובה!
    יורם ון-דם, עו"ד
    הואשמת בנהיגה בשכרות? היית מעורב בתאונת דרכים? זומנת לשימוע לצורך שלילת רישיון נהיגה בעקבות פסילה מנהלית? המצב אינו אבוד !

התקשרו להתייעץ בכל שעה 052-8690574

עו"ד יורם ון-דם
    עורך דין תעבורה

מגדל משה אביב, קומה 44, ז'בוטינסקי 7, רמת גן טל':03-7512202

נהיגה בשכרות | תאונות דרכים | ביטול שלילת רישיון נהיגה

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

שלום יורם,
    תודה רבה לך על המענה המהיר!

לשאלתך, את מקבץ השאלות שאלתי לאחר מספר מקרים שקרו לי ולחברי בשנים האחרונות בצירוף הסרטונים אשר ראיתי ברשת (כאמור מחו"ל).
    רובם הסתיימו בברכת שלום לשוטרים.
    יחד עם מפגשים אלו עלו אצלי השאלות אשר נשאלו בהודעה הראשונה.

תודה רבה וחג שמח!

משתמש מתחיל האוואטר של עורך דין תעבורה
    שם פרטי
    עו"ד יורם ון-דם
    לייקים
    5
    נקודות
    0

חג שמח אלון.
    אשמח לשמוע ממך, וליתן לך ייעוץ משפטי אישי, אודות המקרים הנקודתיים בהם נתקלו חבריך ואתה בשנים האחרונות.
    בכבוד רב,
    יורם ון-דם,עו"ד
    הואשמת בנהיגה בשכרות? היית מעורב בתאונת דרכים? זומנת לשימוע לצורך שלילת רישיון נהיגה בעקבות פסילה מנהלית? המצב אינו אבוד !

התקשרו להתייעץ בכל שעה 052-8690574

עו"ד יורם ון-דם
    עורך דין תעבורה

מגדל משה אביב, קומה 44, ז'בוטינסקי 7, רמת גן טל':03-7512202

נהיגה בשכרות | תאונות דרכים | ביטול שלילת רישיון נהיגה

רונית888
    אורח

ברירת מחדל חתימה טובה לכל בגולשים

במיוחד בתקופת החגים בה אנו נופשים, סעו בזהירות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect