|
|
תודה רבה סניה אהבתי!
השאלה אם זה עובד כל כוס צריך לראות תכוס בעיניים לפני זה.. נראה לי שכוס דקה וגבוהה הנפח קטן יותר
לחופש יש תאריך:
23.10.15
חחחחחחחחח ואם אני לא יוצא לבארים של אנשים שסובלים מתסמונת דאון?
כל בן אדם עם שכל ימדוד את הקוטר של הכוס עם האצבע, ויוודא שכשהוא מודד את הגובה עם אותו קנה מידה, הוא נכנס בו יותר מ3.14 פעמים. ואם לא הוא לא יתערב. ואם יש ספק לא הייתי מתערב. (זה מה שעלה לי בראש בשניה ששאלת מה הייתי בוחר).
בחורה שתיפול בטריק הזה היא מטומטמת ברמה שאני כבר לא אמשך אליה.
חחח אתה מזכיר פה קצת את אסי כהן,
שהוא עושה את הדמות של "עכשיוו שותקתתתתת".
נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 06-09-2012 בשעה 06:30.
גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.
אוי אני מכיר מלא טריקים כאלה
זה טוב לבחורות, בחורים, שיכורים, ברמנים או הבעלים של המקום. תמיד משעשע
אם יש סרטוני המשך אני מוכן לשתף =]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הנה עוד 2:
את השני אהבתי. זה יכול להיות ממש מצחיק ברגע שאתה שיכור ובחורה שיכורה...שנייכם מתפוצצים מצחוק...
חחח סורי סניה שאני הורס לך,
But you're gonna have to take one for the team bro
http://easybartricks.com/
מה שכן ראוי לציין הפרזנטציה של סניה קצת קצתתת יותר מעניינת משל הנורווגי המוזר (וחסר הפנים!) הזה.. ^^
מה גם שאני בטוח שהתרגום לעברית עוזר להרבה מאוד אנשים פה אזזז
תשיך כך
Big up mate
חחח השני באמת מצחיק.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
זה לא תרגום, זה העתקה.
האחרון היה די גרוע, כי לא הראית איך באמת אפשר לעשות את זה חח
אההא.. העתקה... אני מבין....
אם כן מה זה ?
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=786009
לפחות הוא טרח להפיק את זה מחדש בעברית...
לא כזה מסובך עיוני א. אוחזים את השטר בקצהו האחד משני צדדיו. ב. מגלגלים, כמו שסניה היטיב לאמר, כמו ג'ויינט. ג. השטר בחוץ. ד. CLAIM YOUR BEER
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 07-09-2012 בשעה 18:56.