לפני יומיים .
אוטובוס .
"היי, את בטח חושבת שאני מתחיל איתך, אבל אני לא, סתם נגמרה לי הסוללה באמפי ומה זה משעמם לי כאן בלי מוזיקה"
מדברים כמה דקות, רצתה להביא לי פייסבוק, לחצתי ולקחתי מספר .
מזל שניגשתי אליה על ההתחלה, היא יצאה ממש 3 תחנות אחרי שהתיישבתי לידה, קרה לי כל כך המון פעמים שעד שתכננתי מה אני אגיד היא כבר יצאה מהאוטובוס.
לקח חשוב : לגשת לבנות באוטובוס תוך 20 שניות מרגע שראית אותן .
התכתבנו קצת באסמאסים כרגיל .
אתמול .
חבר שעוסק בנ.ל.פ לימד אותי את השיטה המנצחת להוציא בחורה לדייט והשתמשתי בה .
היא הסכימה ויצאנו .
באתי ממש קרוב לבית שלה, תל אביב בגבול יפו כזה (מקום פשוט נדיר לדייטים)
דיברנו. אני כבר די יודע על מה לדבר עם בנות, אני גם מתעסק המון בפסיכולוגיה מעבר לפיקאפ, יש מלא קטעים שאני אוהב.
בכללי לא משנה על מה תדבר, כל עוד אתה מתלהב מזה ומספר על זה בהתלהבות השיחה תזרום .
כמה משחקים . 5 השאלות, חידות, משחק החשמל , כמה נגיעות .
"תחשבי שנייה על מספר מ1 עד 1000. "
"חשבתי"
"מממ 563. ?"
"יואו! 573!!!!"
תחשוב אתה על מספר מ1 עד 1000"
"אוקי"
"2?"
"כן" (באמת חשבתי על 2 וזה יצר חיבור מיוחד בנינו מלא מלא צחוקים ושוק , אני חושב שאפשר גם לשקר והיא גם תתלהב, צריך אבל לדעת לשקר)
-.אז לא סיפרת לי מה אתה עושה בחיים?
-אני מוציא את הפחים הכחולים האלה מהבניינים כדי שהמכונת זבל תאסוף אותם..אבל יש לי אופי טוב
-ועכשיו רציני?
-סתם...אני מאמן אישי
-יואו. אתה כמו ****** (היא אמרה פה שם של אומן פיקאפ מפורסם בקהילה שאני לא אחשוף בפני כולם, היא סיפרה שהוא תמיד דיבר עם אנשים על אומנות פיתוי שיטות וטריקים במסעדה שהיא עבדה בה כמלצרית...הם גם יצאו פעם אחת, הוא ניסה לנשק אותה ולא הלך לו, קטע הזוי)
-וואי, התחלת איתי בידיוק לפי הטריקים שהוא מלמד!!! מה , הוא מתחרה שלך או אתם עובדים ביחד?
-אין לי מושג מי זה..על מי את מדברת...
-אז במה אתה מאמן אישי?
-NLP..דמיון מודרך ופסיכולוגיה וזה...
היא אמרה שהיא רוצה לחפש את השם שלי בגוגל ולבדוק..חיפשה..לא מצאה כלום.
אבל תנחשו מה קרה כשהיא חיפשה אותי בפייסבוק?!?!?!?
"וואו , יש לנו חבר אחד משותף..מעניין מי זה"
אני לוחץ בעצמי על החבר המשותף...וכתוב שם את השם של האומן פיקאפ המפורסם הזה שהתחיל איתה...
ברור שהוא בחברים שלי..פאק איך לא חשבתי על זה .
ל5 שניות שנינו שותקים..היא מסתכלת עליי וצועקת " ידעתי!!!! "
אני בשוק של החיים שלי "וואו, איזה מניאק, מי זה בכלל? למה הוא הוסיף אותי. עכשיו את תחשבי שאני עוסק בפיקאפ..."
"עוסק במה????" (פה פאקינג נפלתי...היא לא השתמשה במילה פיקאפ ולא היה לה מושג מה זה)
"לא סתם..יש לי חבר שעשה קורס נו..."
קיצור הסתבכתי אחושרמוטה. אמרתי שאין לי ושג מי זה האומן פיקאפ הזה, שהוא הוסיף אותי ושאני קצת שמעתי על אומנות פיקאפ כי חבר שלי עשה קורס...
היא האמינה לי בחצי כוח. הלכתי רחוק יותר ואמרתי שזאת הפעם השניה בחיים שלי שאני מכיר מישהי ברחוב והפעם הראשונה שזה באוטובוס (שקר גס כל כך) .
שיניתי נוסעים, דיברנו, איכשהו הפכתי את כל הקטע הזה לבדיחה וצחקתי שהיא חושבת שאני באמת מתעסק בבולשיט הזה.....
ניסיתי לנשק אותה, היה מלא סימני עניין, היא לא נתנה. היא המשיכה לגעת בי ועדיין לא נתנה לי לנשק אותה, נישקתי אותה המון בלחי, נשיקתי ונשכתי אותה המון בצוואר..כמו משוגע, היא נהנתה מזה יותר מדי, נראה לי התאימה לה הסיטואציה.
ציפיתי שזה יחרמן אותה והיא תישבר בשלב כלשהו. זה באמת חירמן אותה, היא חיבקה אותי והשמכיה לשלוח מלא סימנים אבל כל הזמן אמרה שהיא לא מכירה אותי....
אמרתי "היי אני איתן " ובאתי לנשק אותה, לא עבד. עשינו סיבוב, היא קנתה לעצמה פרישייק (לי אין כסף אז אני לא מבזבז כסף על שטויות בדייטים) .
הסתובבנו. שוב שיניתי נושאי שיחה ומקומות...
שוב נישקתי אותה בצוואר, שה הגיע למעל 100 פעמים באמת .
"תחשבי על זה, בעוד 50 שנה כשאת תשבי בבית עם משקפיים בגודל של משקפת עם מקל הליכה ותראי האטח הגדול בטלויזיה את מה זה תצטערי שלא התנשקנו עכשיו"
לא עבד.
בסוף מן הסתם זה כן עבד. המון המון קינו והמון נשיקות בצוואר .והמון סימני עניין .
היא גם דפקה לי משפטים של "אתה לא תוותר הא?" - סימן שהיא רוצה שלא תוותר....
כשהיא נשיקה אותי הייתי כל כך בשוק חחח כבר לא האמנתי שזה אפשרי .
ממ זהו. היא כוסית . ניפג שאיתה בשישי. אגב היא משהו כמו בת 23 (לא אמרתי לה תגיל שלי אבל היא חשבה שאני גדול יותר ממה שאני, ניחשה שאני 24 ואמרתי "אולי")
קטע ממש מגניב. התלהבתי . היא היתה כל כך קשה והסיפור עם האומן פיקאפ שהיא יצאה איתו כל כך הדליק אותי והפך את זה להרפתקאה מטורפת .
כשחזרתי הביתה ב5 בבוקר כתבתי לה "בוקר טוב ילדת סאדו. ניפגש בשישי"
שורה גאונית של חבר נ.ל.פיסט אחר שלי .
כל הכבוד עם הגעת עד לפה![]()

ציטוט ההודעה