קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-08-2011, 21:48
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-04-2009, 21:28
  3. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 09:56
  4. תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 13:06
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 14:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אזרבייג'אן - ישראל (מוקדמות מונדיאל 2014) 1:1 מאכזב לנבחרת

  1. #1
    משתמש מתקדם האוואטר של Thiago Messi
    תאריך הצטרפות
    08/2012
    הודעות
    577
    לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club
    מין: זכר

    ברירת מחדל אזרבייג'אן - ישראל (מוקדמות מונדיאל 2014) 1:1 מאכזב לנבחרת

    מחר. 19:00. ספורט 5. מחר נפתח הסיכוי לנבחרת שלנו להגיע למונדיאל 2014 בברזיל.

    ואולי זה המשחק שישנה את גורל הקמפיין כולו. נבחרת ישראל תחל מחר את דרכה במוקדמות מונדיאל 2014 עם משחק חוץ מול אזרבייג'אן. ניצחון, ואפשר לחזור לארץ חדורי מוטיבציה לקראת המפגש הסופר חשוב מול רוסיה ברמת גן ביום שלישי. הפסד? ובכן, הוא כנראה ישים סוף, לפחות מעשי, לתקוות הכחולות-לבנות לראות טורניר גדול מקרוב, ולא רק לצפות בו בטלוויזיה. רק מחר אחרי 90 הדקות בבאקו (19:00, שידור ישיר בספורט 5) נגלה אם ההכנה הקשה שבחר אלי גוטמן לחניכיו ושהסתיימה עם 3 הפסדים ותוצאת תיקו אחת השיגה את המטרה וישראל לא תתקשה מול יריבה נוחה על הנייר.





    גוטמן לקראת המשחק:


    "בניון השחקן הטוב בסגל, מחר כולכם תדעו אם הוא יפתח"

    "הגענו מוכנים ומלאי בטחון, אנחנו יודעים מה מוטל עלינו. "אנחנו יודעים מול מי אנחנו הולכים לשחק ומצפים שהמשחק יתפתח כמו שאנחנו רוצים. כל האימונים הטמיעו שיטת משחק חדשה, ואני מקווה שהשחקנים הפנימו אותה ויידעו להתמודד עם כל סיטואציה שניקלע אליה. המצב הבטחוני לא משפיע עלינו. אנחנו מרגישים בטוחים ולא מתעסקים בזה".

    בהמשך עבר גוטמן לדבר על תחושותיו האישיות לפני המשחק המשמעותי הראשון שלו וגם, איך לא, התייחס לקפטן שלו, יוסי בניון, שלא אמור לפתוח, כך נראה, מחר. "הייתי מאמן לפני משחקים חשובים, משחקים של אליפויות וגמרי גביע. מי שמכיר אותי יודע שיש התרגשות אבל גם המון ריכוז", אמר. "יוסי הוא השחקן הטוב בנבחרת, הוא קיבל את כל המשוב שהוא צריך ממני כקפטן. נכון שאני מתרגל משהו אחד, אבל כולכם תדעו רק מחר את ההרכב. העזרה שלו מחוץ למגרש חשובה לא פחות".

    ומה לקפטן היה להגיד סביב סוגיית ספסולו? "ודאי שאני רוצה לשחק כמו שכל אחד רוצה, וכשהמאמן יצטרך אותי אני אתן את המקסימום", אמר בניון, "מבחינתי זה פחות משנה מי יפתח, מה שחשוב זה להשיג 3 נקודות מול אזרבייג'אן. שאני אתנהג כמו שהתנהגתי בכל שנותיי בנבחרת ואתן 100 אחוז".


    יאללה יוסי.




    לפחות על פי התרגולים, גם גל אלברמן וגם ביברס נאתכו אמורים לפתוח במרכז השדה. אלמוג כהן וגילי ורמוט ימתינו להזדמנות על הספסל, בעוד שחן עזרא, מאור מליקסון ואיתי שכטר אמורים להיות מוצבים סביב תומר חמד, שיפתח כחלוץ בודד. בניון? כנראה שכאמור רק מחר נדע. אחד השחקנים סיפר: "גוטמן עושה הרבה שיחות עם השחקנים, כך שמי שיפתח יודע שהוא פותח. אין כאן הפתעות".
    בשישי תערוך הנבחרת אסיפה טקטית ואימון קל, ארוחה ומנוחת צהריים, ומיד לאחר מכן תצא למשחק שייערך באיצטדיון בבאקו. המשלחת צפויה לחזור מהמשחק ישירות למלון, ובמוצאי שבת תעשה את הדרך בחזרה לישראל. אחרי הנחיתה הנבחרת תתכנס שוב במלון בארץ ותחל בהכנות למשחק הבא, נגד רוסיה. אל אל ישראל !






    הרכב משוער: דודו אוואט; יובל שפונגין, דן מורי, איתן טיבי, יואב זיו; גל אלברמן, ביבראס נאתכו, חן עזרא, מאור מליקסון, איתי שכטר; תומר חמד.





    אז איזה נבחרת מחכה לנו מחר ?



    פוגטס,מאמן ארבייג'אן אמר: "ישראל היא נבחרת חזקה, נעשה הכל כדי לנצח" והוסיף גם, "עשינו הכנה טובה, מרוצה מאוד מהגישה של השחקנים"

    3 מפגשים היה לנו עם האזרבייג'אנים, ובכולם ניצחנו. על הנייר, מחר בבאקו ישראל מנצחת, אבל על המגרש, הכל יכול להיות.


    "אני מרוצה מההכנות שלנו ומהגישה של השחקנים באימונים", אמר מאמן הנבחרת, ברטי פוגטס, שזכה עם גרמניה ביורו 96, "כל התנאים הטובים עומדים לצידנו: מתקני אימונים טובים ואצטדיון חדש. זה קרוב לסטנדרטים של אירופה. אני מקווה שזה יבואו לידי ביטוי במשחק".

    לפוגטס יש בעיות בהגנה, הבלם אופוק בודאק פצוע ויחמיץ את המפגש ואילו מאחיר שוקורוב חולה ובספק להתמודדות. ומה יש למאמן להגיד על הנבחרת בכחול לבן? "ישראל היא נבחרת חזקה ויש לה מספר שחקנים באירופה, אך נעשה הכל עבור המדינה". במסיבת העיתונאים נשאל פוגטס על היריבה בשבוע הבא פורטוגל, אך אמר: "מדובר באחת הנבחרות הטובות בעולם, אבל אנחנו מרוכזים בישראל".

    הבלם מאחיר שוקורוב אמר: "זה הולך להיות משחק קשה מאוד, אבל אנחנו משחקים לפני הקהל שלנו ולכן אנחנו רוצים לנצח. נעשה הכל כדי שזה יקרה ואם ננצח את ישראל, אז נגיע עם מצב רוח טוב לפורטוגל".



    קרוב לגבול האיראני. "המצב פה קצת רגיש. לא נותנים לנו לצאת"

    האבטחה הכבדה סביב המלון בו שוהה נבחרת ישראל באזרבייג'אן נמשכת. השחקנים נמצאים בבירה באקו, שמרוחקת כ-200 קילומטרים מהגבול האיראני, ולמרות שלוח הזמנים כולל הום רק אימון אחד ומסיבת עיתונאים, אין אישור לאף אחד לצאת מהמלון. שוטרים שומרים על המלון ובכניסה הוצב גלאי מתכות במטרה לבדוק את כל הבאים והיוצאים.





    "יש שמירה כבדה וזה נראה קצת רגיש, אבל אנחנו בסדר", אמר אחד השחקנים לאתר ערוץ הספורט. "שמענו דווקא שהעיר יפה, חבל שלא יוצא לנו לראות". שחקן אחר הוסיף: "אמרו לנו שדואגים לנו לכל הצרכים, וכל מה שאנחנו צריכים זה להיות קשובים להוראות. וזה מה שאנחנו עושים".



    בקיצור, שיהיה משחק טוב ושננצח, כי אם לא החלום להגיע למונדיאל יתנפץ כבר בהתחלה.

    לי אין הימור אישי, לכן אתם מוזמנים כל אחד ואחד להגיב מה דעתכם על המשחק.


    קרדיטים על המידע לקראת המשחק- ספורט-5 , one .
    נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 06-09-2012 בשעה 20:21.



    ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה
    " הביוגרפיה

    Gràcies-Pep

    Mes Que Un Club



  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    9,661
    לייקים
    461
    נקודות
    46
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    שיהיה בהצלחה לנבחרת
    הכל אפשרי.

  4. #3
    משתמש מתחיל האוואטר של Combackist
    שם פרטי
    עומר
    תאריך הצטרפות
    09/2012
    גיל
    29
    הודעות
    4
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כדורגל משחקים 90 דקות , המשחק לא נגמר עד שהוא נגמר.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    שיהיה בהצלחה לנבחרת,אבל לא נראה לי שנצליח לעלות מהבית הזה,רוסיה ופורטוגל באותו בית,אני לא חושב שנוכל להתמודד איתם אבל אני מקווה שנפתיע.

  5. #4
    משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    תאריך הצטרפות
    05/2010
    הודעות
    11,765
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    כשהבית כל כך קשה עם רוסיה ופורטוגל, ניצחון כפול על אזרבייג'אן וצפון אירלנד הוא מאסט כדי להשאיר סיכוי לעלות.
    היא חייבת לעשות את זה ואני מאמין בה, אני חושב שגוטמן ישיג את הניצחון הראשון שלו כמאמן.

  6. #5
    משתמש מתקדם האוואטר של Thiago Messi
    תאריך הצטרפות
    08/2012
    הודעות
    577
    לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    מחצית באזרבייג'אן : 0-0.

    מחצית בינונית של הנבחרת שלנו, עם לא מעט החמצות, כדורגל בינוני, והרבה חורים בהגנה.



    ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה
    " הביוגרפיה

    Gràcies-Pep

    Mes Que Un Club



  7. #6
    משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    9,661
    לייקים
    461
    נקודות
    46
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    כבר 1-1..
    מקווה לגול לפני הסיום.

  8. #7
    משתמש מתקדם האוואטר של Thiago Messi
    תאריך הצטרפות
    08/2012
    הודעות
    577
    לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    סיום המשחק- 1:1 מאכזב ביותר לבנחרת.


    חבל, היה אפשר להוציא מהמשחק הזה ניצחון שייתן מומנטום ומצב רוח טוב למשחק הקשה נגד רוסיה ביום ג'.

    גוטמן חייב לעבוד על החורים בהגנה ועל שמירת התוצאה.

    ביום שלישי הקרוב יעלה למשחק סיקור למשחק נגד רוסיה. שיהיה בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 07-09-2012 בשעה 22:58.



    ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה
    " הביוגרפיה

    Gràcies-Pep

    Mes Que Un Club



  9. #8
    משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    9,661
    לייקים
    461
    נקודות
    46
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    משחק רע מאוד של הנבחרת.
    והאמת אפשר להגיד אפילו שכמעט גם הפסדנו (אם לא היה הגול הזה ב"פוקס" של נאתכו, וההחמצות שלהם).

  10. #9
    משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    תאריך הצטרפות
    05/2010
    הודעות
    11,972
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אני כבר לא מצפה לכלום מהנבחרת, יש לנו נבחרת גרועה וזהו.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.



    pippo inzaghi segna per noi



  11. #10
    משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    תאריך הצטרפות
    05/2010
    הודעות
    11,765
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אין לי כבר מה לומר, לא חשבתי לרגע שנאבד נקודות כבר מול אזרבייג'אן.
    ראינו כמה הנבחרת שם חלשה ואם אותה לא ניצחנו, גם אני, האופטימי באופטימים מחסל סופית את הסיכויים של הנבחרת שלנו להעפיל למונדיאל כבר עכשיו.
    יוסי בניון שנכנס ובמיוחד חן עזרא ב20 דקות האחרונות ששיחק היה המצטיין במגרש, שחקן שהיה מנצח את המשחק אם היה פותח בהרכב.
    אבל כמה מפתיע שגוטמן מעדיף את השחקנים שלו מהפועל שלא ראו מגרש כמה חודשים טובים.

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,860 | הודעות: 8,198,453 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect