windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows/system/vgaoem.fon
מה זה אומר?
מה אני צריך לעשות? איך אני מטפל בזה?
תודה לעוזרים.
windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows/system/vgaoem.fon
מה זה אומר?
מה אני צריך לעשות? איך אני מטפל בזה?
תודה לעוזרים.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הכנס את דיסק ההתקנה, הרץ אותו והפעל System Repair.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קבע את תצורת המחשב להתחיל מתקליטור או כונן DVD-ROM.
כאשר הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה מוגדר כשני.
הכנס את תקליטור Windows XP לכונן התקליטורים של המחשב או כונן DVD-ROM, ולאחר מכן הפעל מחדש את המחשב.
לחץ על מקש כלשהו כדי לבצע אתחול מתקליטור כאשר מוצג, Press any key to boot from CD
לחץ על R כדי להפעיל את מסוף השחזור.
כאשר תתבקש, הקלד את סיסמא המנהל, ולאחר מכן לחץ על ENTER.
בשורת הפקודה, הקלדולאחר מכן לחץ על ENTER.קוד:map
הקלד את השורה הבאהולאחר מכן לחץ על ENTER (כאשר CD-ROM drive הוא האות של כונן תקליטורים או כונן DVD-ROM שמכיל את התקליטור של Windows XP, ו drive הוא אות הכונן שבו מותקנת מערכת Windows) :קוד:expand CD-ROM drive:\i386\vgaoem.fo_ drive:\windows\system
לדוגמה:
שים לב לתו מקף אחרי "o" ב "_Vgaoem.fo"קוד:expand d:\i386\vgaoem.fo_ c:\windows\system
אתה תקבל את ההודעה הבאה:הקלד exit ולאחר מכן לחץ על ENTERקוד:Vgaoem.fo_ 1 file(s) expanded.
ההפעלה מחדש של המחשב.
הוצא את תקליטור Windows XP מהתקליטור של המחשב או כונן DVD-ROM, ולאחר מכן להפעיל את המחשב באופן רגיל.
מ א ו ש ר
בטוח שהדיסק הוא Bootable?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
מערכות הפעלה שמורידים באינטרנט באים כ-Image (תמונת דיסק) וכל מה שנשאר לעשות אחרי ההורדה הוא לצרוב אותם בצורה המתאימה.
אם תצרוב את הדיסק בצורה רגילה, לא יהיה ניתן לעלות מהדיסק ב-Boot.
מ א ו ש ר
בעליית המחשב לחץ על F12 אמור להופיע לך תפריט Fast Boot Menu משם תבחר את הכונן דיסקים
מ א ו ש ר