קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] חיי החברה העלובים שלי מוציאים אותי מדעתי, החלטתי לגמור עם זה.
    על ידי Artemis בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 25-06-2012, 14:02
  2. [פריקה]חיי החברה שלי גרועים אני לא מסוגל יותר הכול אותו החרא
    על ידי אני אגדה בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-04-2009, 22:16
  3. החברה שלי תמיד מבעסת אותי ,תמיד !
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 26-04-2008, 00:04
  4. חייב יעוץ לגבי החברה שלי!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 15:42
  5. איך לדעתכם החברה שלי הייתה מגיבה לדברים האלה?
    על ידי flashy boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 19:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

חיי החברה שלי ברצפה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל חיי החברה שלי ברצפה

שלום לכולם

אני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד על המצב הנוכחי שלי

אני בחור בן 21 השתחררתי מהצבא לא מזמן
    אני נראה טוב, מתאמן ויש לי בטחון עצמי בסדר גמור אני לא ביישן או משהו כזה
    אני יודע להתנהל עם אנשים ולאף אחד אין בעיה איתי... אנשים אוהבים אותי

הבעיה שלי היא החברים שלי
    לצערי הרב היה מקרה מסוים עם הקבוצה של החברים שהיו לי בבית ספר והיום אנחנו לא מחליפים מילה אחד עם השני ובלי שום קשר הקבוצה הזאת כבר התפרקה ממזמן
    אני הגעתי לסיטואציה שאין לי חברים בתחילת השירות הצבאי שלי... רבתי איתם...
    הייתי מגיע הבייתה ופשוט לא היה לי מה לעשות
    אני לא מסוגל לבוא ולהתחנף לאנשים שלא מגיע להם. אני יודע לשים את האגו בצד כשצריך אבל זה סיפור אחר לגמרי... "עם חברים כאלה מי צריך אויבים" מתאים פה בול.
    אני עשיתי טעות גדולה מאוד שאלה היו החברים שבחרתי לי בבית ספר... זה התגלה לי רק מאוחר יותר לצערי

בזמן הצבא בניתי לעצמי כמה קשרים עם אנשים והתחלתי קצת לצאת יותר אבל זה עדיין לא זה
    אין לי קבוצה של חברים. יש לי 2 חברים בודדים שלא קשורים אחד לשני שהם במצב חברתי הרבה יותר טוב משלי והם מכירים את המצב שלי... אז אני מרגיש שאני נלווה להם ואני ממש לא אוהב להרגיש ככה. אני כבר תקופה מנסה להפוך אותם לחברים של ממש אבל זה לא זה פשוט.
    כמו כן המצב שלי בבית לא פשוט, אני לא רוצה להרחיב אבל זה גם משפיע עליי עם כמה שאני מנסה לדחוק את זה הצידה.
    זה מגיע למצב שאני מתבייש להביא בחורה הבייתה... בגלל זה אני חושב על להשכיר דירה לבד.

אני פשוט עובד כל הזמן על עצמי ומכניס לעצמי מוטיבציה כן לעשות דברים וכן לפעול וכן להעלות לעצמי את ההערכה העצמית והבטחון העצמי אבל זה ממש קשה והגעתי למצב שאני חייב לפרסם את זה פה לראות מה יש לאנשים אחרים להגיד. אני שונא להתלונן.

אני לא באתי לפה שתרחמו עליי אני באתי לפה שתציעו לי רעיונות איך אפשר לקדם את עצמי חברתית
    אני רוצה להשיג חברה והמצב הזה מאוד מכביד עליי...

העבודה שלי כרגע היא משרדית וזה לא שאני פוגש הרבה אנשים וגם האנשים שאני פוגש זה לא בדיוק אנשים שאני יכול לעשות איתם משהו וגם זה לא שיש בינינו איזה קשר חזק
    אני מתחרט שלא חתמתי קבע... הרגשתי הרבה יותר טוב בצבא מאשר באזרחות

אני רוצה לשמוע עצות חברים

2. קישורים ממומנים

איך הסדר יום שלך מתנהל? בית>עבודה>בית>עבודה? כי אם כן אתה די מגביל את עצמך מבחינת אינטרקציות. תרחיב את התחומי עניין שלך [כדורגל\כדורסל\כל ספורט חברתי אחר] וככל שיהיו לך יותר תחומים שבהם אתה עוסק, כך מספר האנשים שתוכל לפגוש גדל.

בנוגע לאותם 2 חברים שלך, תנסה ליזום דברים, אבל לא באופן מאולץ מדי, תנסה לשמור על ספונטניות, כל עוד הם לא ירגישו "מאויימים" ממך אין שום סיבה שיסרבו לך.

אגב אף פעם אל תזלזל בפוטנציאל של האנשים שאתה פוגש [בעבודה שלך, למשל] מאחורי כל בן אדם כזה יש סיפור שלם שאם תסתכל על זה בפרספקטיבה מסוימת, אתה תתעניין ותרצה להכיר אותו יותר והופס, יש לך חבר. אם תסתכל על זה ככה אני מאמין שהמצב שלך ישתפר. סה''כ אתה אומר שאתה במצב שהוא סבבה, אתה לא מכוער או נכה או מוגבל ואתה יודע לתקשר, אז אני מאמין שאין בעיה.

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

מה זה אתה מתבייש להביא בחורה לבית?
    למה אתה מתבייש בך? אם תתבייש בך אז ברור שהבחורה תתבייש בך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

מאיפה אתה?
    אני הכרתי 3 זיינים שסידרו לי דברים כמו ידידות, חינמים, וסתם העברה של זמן בכיף מהחדר כושר, בני 20, 22 ו27 (שלושתם לא חבורה או משו, אנשים שונים בזמנים שונים).
    מהחבורה הרגילה שהייתי יוצא איתה פעם ב דרך חבר אחד (כמו המצב שלך) הייתי מכיר את החברים האחרים ויוצא איתם. ואז חברים של חברים וכו'.

העיקר תהיה עם כולם בtalking mode.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    מאיפה אתה?
    אני הכרתי 3 זיינים שסידרו לי דברים כמו ידידות, חינמים, וסתם העברה של זמן בכיף מהחדר כושר, בני 20, 22 ו27 (שלושתם לא חבורה או משו, אנשים שונים בזמנים שונים).
    מהחבורה הרגילה שהייתי יוצא איתה פעם ב דרך חבר אחד (כמו המצב שלך) הייתי מכיר את החברים האחרים ויוצא איתם. ואז חברים של חברים וכו'.

העיקר תהיה עם כולם בtalking mode.
    מחזק.

אתה כאילו מחפש "חברים לחיים" , שזה דבר ראשון קצת גיי ודבר שני קורה לבד. אתה לא יכול לנסות להפוך מישהו לחבר טוב

מה שאתה באמת צריך זה סתם אינטרקציה חברתית
    טאקינג מוד כמו שהמצוטט כותב
    משם זה רק מתפתח ובסוף אני בטוח שעל הדרך תגיע גם למה שאתה מחפש [חברים שכיף לך איתם, חברה, אולי דירה וכו']

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:41.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תתקשר לחברים מהצבא ותקבע איתם, כנ"ל עם חברים שלא קושרים. תקבע עם כולם באותו יום. אם הם חברותיים והכל בסדר זה יילך חלק ולאט לאט תבנה לך חיי חברה.
    אם אתה רוצה להתחיל מחדש, אתה צריך להכיר מישהו (וואו כל כך מוזר לי להגיד את זה) נחמד שאתה נהנה איתו, ואני מדבר על לפגוש אותו בבר או משהו, ולהריץ איתו את הערב. ממש להתקרב אבל. תחליפו טלפונים ותשמרו על קשר (לאט לאט , שלא יחשוב שאתה מתחיל איתו חחח). התחברת אליו? התחברת לחבורה שלו. תפגש לפעמים עם החבר'ה שלו ויש לך חבורה. בשביל זה אתה צריך להיות סופר חברותי, ולדבר עם מלא אנשים... וגם לצאת לבד, שזה חלק מאוד קשה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect