קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] יש מעבד יותר חזק משלי ?
    על ידי sansubulbulles בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-08-2010, 23:03
  2. [דיון] מי חלש יותר הפרסי או עידן
    על ידי xShaked בפורום הבורר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-05-2010, 13:22
  3. [שאלה] איזה מעבד נחשב יותר טוב?
    על ידי samuri בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-06-2008, 20:05
  4. [שאלה] איזה מעבד יותר טוב AMD/INTEL
    על ידי yarin4444 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 17:48
  5. איזה מעבד יותר טוב??
    על ידי yarin4444 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 18:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

מעבד חלש יותר עדיף על מעבד חזק יותר באייפון פרוץ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ברירת מחדל מעבד חלש יותר עדיף על מעבד חזק יותר באייפון פרוץ?

אז אני רוצה לקנות גלקסי 3 (או HTC One X עדיין לא יודע) ומתלבט ביניהם לבין אייפון 5. אני יודע שישר תבטלו אותי עכשיו בגלל שהוא עוד לא יצא אבל אם תמשיכו לקרוא עוד שנייה אחת אולי כן תוכלו לעזור בלי לדעת שום דבר עליו.
    אז ככה, שמעתי שהדרך היחידה להוריד בחינם אפליקציות בתשלום באייפון היא דרך הפריצה (גם שמעתי ממישהו אחר שיש עוד אופציה אחת אבל היא מסובכת ומיותרת)
    וגם שמעתי שהפריצה מאטה ותוקעת את המכשיר עד מאוד. אני מחפש מכשיר עם מעבד כמה שיותר חזק כדי לשחק במשחקים כבדים כי רק כאלה אני אוהב והם פיצ'ר די עיקרי אצלי בקניית מכשיר, וגם ככל שהזמן עובר יוצאים משחקים כבדים יותר ויותר ואני לא רוצה ששלי כבר מהר מאוד יפסיק לעמוד בקצב אלא שישאר לי להרבה זמן.

נניח שהמעבד של האייפון 5 יצא מרובע ליבות, עם 1.6 Ghz שזה לדעתי המעבד הכי חזק שהם יצליחו להכניס אליו (אבל עדיין ריאלי והגיוני לדעתי שיצליחו). אחרי פריצה , האם הוא יריץ דברים (ובמיוחד דברים מהסוג הכבד יותר כגון משחקים 3D כבדים) יותר מהר מהמעבד 1.4 Ghz מרובע ליבות שיש בגלקסי 3, ויתקע פחות, אם בכלל, מהגלקסי 3?

כי בסך הכל, אם יוצא שהאייפון 5 יותר טוב רק בלי פריצה, אז מה שווה לי מעבד כל כך טוב יותר אם אני לא יכול להשתמש בו למטרות שלי, ועוד לשלם עליו תג מחיר די שמן?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי avinoam134 צפיה בהודעה
    אז אני רוצה לקנות גלקסי 3 (או HTC One X עדיין לא יודע) ומתלבט ביניהם לבין אייפון 5. אני יודע שישר תבטלו אותי עכשיו בגלל שהוא עוד לא יצא אבל אם תמשיכו לקרוא עוד שנייה אחת אולי כן תוכלו לעזור בלי לדעת שום דבר עליו.
    אז ככה, שמעתי שהדרך היחידה להוריד בחינם אפליקציות בתשלום באייפון היא דרך הפריצה (גם שמעתי ממישהו אחר שיש עוד אופציה אחת אבל היא מסובכת ומיותרת)
    וגם שמעתי שהפריצה מאטה ותוקעת את המכשיר עד מאוד. אני מחפש מכשיר עם מעבד כמה שיותר חזק כדי לשחק במשחקים כבדים כי רק כאלה אני אוהב והם פיצ'ר די עיקרי אצלי בקניית מכשיר, וגם ככל שהזמן עובר יוצאים משחקים כבדים יותר ויותר ואני לא רוצה ששלי כבר מהר מאוד יפסיק לעמוד בקצב אלא שישאר לי להרבה זמן.

נניח שהמעבד של האייפון 5 יצא מרובע ליבות, עם 1.6 Ghz שזה לדעתי המעבד הכי חזק שהם יצליחו להכניס אליו (אבל עדיין ריאלי והגיוני לדעתי שיצליחו). אחרי פריצה , האם הוא יריץ דברים (ובמיוחד דברים מהסוג הכבד יותר כגון משחקים 3D כבדים) יותר מהר מהמעבד 1.4 Ghz מרובע ליבות שיש בגלקסי 3, ויתקע פחות, אם בכלל, מהגלקסי 3?

כי בסך הכל, אם יוצא שהאייפון 5 יותר טוב רק בלי פריצה, אז מה שווה לי מעבד כל כך טוב יותר אם אני לא יכול להשתמש בו למטרות שלי, ועוד לשלם עליו תג מחיר די שמן?
    מה זאת אומרת אם הוא יצליח אחרי פריצה, זה לא משנה, פריצה לא משנה דברים טכניים אלא רק את המערכת...
    תראה, הסיכוי שהאייפון חמש יצא טוב יותר שואף לאפס, בדיוק כך גם במחיר.
    זה זה לא שווה לך לקנות סתם אייפון 5 במחיר של שני HTC ...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אבל הבנתי שזה תוקע את המכשיר והורס אותו והופך אותו לאיטי יותר גם אם זה לא פוגע במפרט הבנתי שבסופו של דבר יוצא שהוא מריץ את המשחקים והאפליקציות לאט יותר ועם יותר תקיעות. זה לא נכון?
    ודרך אגב אתה די צודק אני נותן די הרבה צומת לב לקטע של המחיר ולסיכויים הנמוכים שהאייפון 5 יהיה טוב יותר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect