אז אני רוצה לקנות גלקסי 3 (או HTC One X עדיין לא יודע) ומתלבט ביניהם לבין אייפון 5. אני יודע שישר תבטלו אותי עכשיו בגלל שהוא עוד לא יצא אבל אם תמשיכו לקרוא עוד שנייה אחת אולי כן תוכלו לעזור בלי לדעת שום דבר עליו.
אז ככה, שמעתי שהדרך היחידה להוריד בחינם אפליקציות בתשלום באייפון היא דרך הפריצה (גם שמעתי ממישהו אחר שיש עוד אופציה אחת אבל היא מסובכת ומיותרת)
וגם שמעתי שהפריצה מאטה ותוקעת את המכשיר עד מאוד. אני מחפש מכשיר עם מעבד כמה שיותר חזק כדי לשחק במשחקים כבדים כי רק כאלה אני אוהב והם פיצ'ר די עיקרי אצלי בקניית מכשיר, וגם ככל שהזמן עובר יוצאים משחקים כבדים יותר ויותר ואני לא רוצה ששלי כבר מהר מאוד יפסיק לעמוד בקצב אלא שישאר לי להרבה זמן.
נניח שהמעבד של האייפון 5 יצא מרובע ליבות, עם 1.6 Ghz שזה לדעתי המעבד הכי חזק שהם יצליחו להכניס אליו (אבל עדיין ריאלי והגיוני לדעתי שיצליחו). אחרי פריצה , האם הוא יריץ דברים (ובמיוחד דברים מהסוג הכבד יותר כגון משחקים 3D כבדים) יותר מהר מהמעבד 1.4 Ghz מרובע ליבות שיש בגלקסי 3, ויתקע פחות, אם בכלל, מהגלקסי 3?
כי בסך הכל, אם יוצא שהאייפון 5 יותר טוב רק בלי פריצה, אז מה שווה לי מעבד כל כך טוב יותר אם אני לא יכול להשתמש בו למטרות שלי, ועוד לשלם עליו תג מחיר די שמן?

ציטוט ההודעה