אם העובדה שבכל שנה יוצא משחק חדש בסדרה משפיעה על המכירות של Black Ops 2 החדש? הסניף הבריטי של חנות אמאזון מדווח דווקא אחרת, ומוסר שכמות המכירות המוקדמות של Black Ops 2 ב-24 השעות הראשונות בהן הוצע למכירה גבוהה פי שלושה מכמות ההזמנות המוקדמות של Black Ops הראשון, אם כי הם לא חשפו מהו המספר המדויק. המשחק עתיד להגיע למדפי החנויות רק בחודש נובמבר, אך נראה שהמעריצים לא מוכנים להתפשר ורוצים להבטיח לעצמם עותק של המשחק כבר מעכשיו.
עלילת המשחק :
רוב המשחק יתרחש בשנת 2025, ויציג אירועים, נשקים וסביבה עתידנית. העלילה מתרחשת במלחמה עתידית הפורצת בעקבות פריצה למערכות של ארצות הברית אשר מפנה את כלי הנשק שלה כלפיה.
בשנת 2025 אלכס מייסון חוזר (גיבור Call Of Duty Black Ops) ביחד עם פרנק וודס (הדמות בעלת הברית של אלכס מייסון ודמות העזר הכי מוכרת ב-Call Of Duty Black Ops) אלכס מייסון ילחם הפעם במספר אתרים הכוללים את מרכז ארצות הברית ואת הפלישה הסובייטית לאפגניסטן.
זומבים
במשחק יהיה קיים מצב זומבים כמו במשחקים הקודמים בסדרה, Call Of Duty: Black Ops ו-Call Of Duty: World At War. במצב זה יהיה ניתן לשחק יחד עם עד 8 שחקנים ברשת, שלא כמו במשחקים הקודמים אשר הגבילו מצב זה ל-4 שחקנים בלבד.
דרישות מערכת :
מערכת הפעלה: Windows Vista SP2 או Windows 7
מעבד: Intrel Core 2 Duo E8200 2.66Ghz או AMD Phenom X3 8750 2.4Ghz
זכרון: 2 גיגה למערכות 32-ביט, או 4 גיגה למערכות 64 ביט
כרטיס מסך: Nvidia GeForce 8800GT 512MB או ATI Radeon HD 3870 512MB
דעתי האישית על המשחק :
המשחק בהחלט יהיה נעלה מכל יתר המשחקים שהיו, אני חושב שהטכנולוגיה המתקדמת קצת הרסה אותו, אך אני בטוח שהוא לא יאכזב.
תמונות מהמשחק :