כדי לא להרוס למי שלא צפה אני מבקש שתתנו את תשובתכם בספוילר.
דעתי:
ספוילר:
כדי לא להרוס למי שלא צפה אני מבקש שתתנו את תשובתכם בספוילר.
דעתי:
ספוילר:
|
|
כשסינה עם מתאבקים מסוימים הוא יכול להוציא את עצמו הרבה פחות PG מבדרך כלל אבל זה לא שזה משנה כלום לגביו.
לדעתי מפתחים טוב את הסטורילין ביניהם וצער לי לאכזב אבל פאנק הוא הדבר היחיד שלא מזכיר את הPG ובכלל מעניין משהו בתוכנית הזאת שקוראים לה ראו.
קיין הוא מתאבק שבאמת שנויי במחלוקת כי הכותבים לכל מהלך השנים תמיד היו מכניסים אותו לקרבות מדי שבוע אבל לא ידעו הרבה מה לעשות איתו וככה גם עכשיו.
קיין טוב כדמות וכמתאבק אבל גרוע בצורה נוראית על המיקרופון אז הוא כנראה מתבסס יותר החלטות הכותבים.
עולם האבקות מורכב ממתאבקים כריזמתים על הזירה ומחוץ לזירה (מאחורי הקלעים) אם מתאבק כמו קיין מגיע למצבים כאלו אז זה נותן להרבה הרבה מידע על איך הוא מאחורי הקלעים.
לכן אני ממש מעריך מתאבקים כמו אדג', רנדי, פאנק, בטיסטה, HHH, שון ועוד הרבה אחרים שאתה לא תראה אותם מגיעים לדברים פטתים כאלו בקרירה שלהם לא משנה מה.
כבר הרבה לפני שפרש היו שמועות שהוא רוצה לעזוב ולפי מה שרואים הוא לא יצא בלחיצת יד עם וינס.
זה שגרמו לו לצאת בצורה כזאת ברגע שרצה לעזוב ולא להמשיך את החוזה לא קשור לכל ההתנהלות שלו בקרירה, שאותה אני מכבד.
לפחות לא כמו מארק הנרי, ביג שואו קיין הוא לא עשה במשך הקרירה שלו שינוי נתיב בדמות ועשה מעצמו צחוק, השתתף בסטורילינים ילדותיים וטיפשים והיה לו גישה כשעזב. קח דוגמא חזקה כמו צ'אבו גוררו שלקח לו 6 שנים להבין שעושים ממנו צחוק.
בגדול אני חייב לציין שהמתאבקים הגדולים והמוצלחים בעולם הרסלינג הם אלו שיודעים לעמוד על שלהם בסופו של דבר, הביאו מעצם לדמות ואת הערכים שלהם, לא עמדו מול העורך ואמרו לו כן כן אלא גם "לא.
בקיצור צריך להיות כריזמתי גם מאחורי הקלעים ולעמוד על שלך.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 13-09-2012 בשעה 19:04.