אז כן יצא האייפון 5 וקצת מוזר שעוד לא פרסמו אשכול על ההתלבטות הזאתי אז כיף להיות הראשון, מקווה שגם היחיד וכולם יקבלו מענה דרך האשכול שלי ולא יצטרכו לפתוח עוד אחד בעצמם. אה ועוד משהו של הלפני, סוף סוף אתם לא יכולים להגיד תחכה לאייפון 5 תחכה לאייפון 5 אתה לא יכול לדעת כלום בינתיים! סתם בצחוק...
אז ככה!!!
היכן ארצה לקנות את המכשיר: תלוי במי אתם ממליצים, לגלקסי 3 ולHTC אני יחפש באזור הדרום כמה שיותר זול חנות פרטית. האייפון 5 לעומת זאתי כנראה יהיה כל כך יקר שכל שקל חשוב כאן! אני מוכן להגיע עד כמעט כל אזור בארץ בשביל שיהיה יותר זול.
מערכת מועדפת: פעם הייתי כזה של רק iOS היום אני פתוח לשתיהם ומוכן ללמוד גם מהשני, העדפה לiOS מאוד קטנה כרגע (אבל קיימת).
תכונות החשובות לכם בפלאפון: אז ככה אני משתמש בסמארטפון שלי (חוץ משיחות) בעיקר למשחקים (כבדים). אחר כך מגיע האינטרנט בכמות לא מועטה, שמשלבת איתה הרבה צפייה בסרטים, סרטונים ותמונות. לאחר מכן השימוש בכל האפליקציות הנלוות (וואטסאפ וזה) ואחריהם כל השימושים הרגילים שפלאפון מציע (מצלמה וכל זה). לכן אני צריך את המסך החד ביותר, המעבד הטוב ביותר שיריץ את המשחקים הכבדים בצורה הטובה ביותר, הטאץ' הטוב ביותר, האינטרנט המהיר ביותר, הרמקולים הטובים ביותר, וכל מה שלדעתכם ישפר את חווית השימוש בדברים שציינתי שאני מתעסק בהם.
לי יותר נוח שפשוט תרשמו לי בכל דבר מי יותר טוב ואני יעשה את ההחלטות שלי, אבל אם זה יותר מדי אז עדיף מכלום שפשוט תרשמו מה עדיף ותנמקו קצת.
תקציב: גג 4,000 לא יכול לעבור את זה אבל אני כן מוכן לחכות קצת עד שהמחירים ירדו ובסופו של דבר זה כן יורד ככה שהעניין של המחיר לא קריטי.
פרטים נוספים: אין עוד כתבתי כל מה שצריך בתכונות וחפרתי מספיק אז זהו...
מקווה לעזרה בקרוב אשמח לזה מאוד!

ציטוט ההודעה