קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] חדש בכל הקטע של הטורנט
    על ידי 88shay88 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-10-2008, 15:06
  2. לא הבנתי משהו בכל הקטע של הנקודות.
    על ידי SupZ בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-06-2007, 21:57
  3. שיר חדש בכל המועדונים
    על ידי מיכלי בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-02-2007, 19:54
  4. חדש בכל הנושא הזה,אשמח לעזרה[כנסו לפרטים]
    על ידי Asoos בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-03-2006, 12:59
  5. (קונה) את המשחק championship manager הכי חדש בכל הנקודות שלי
    על ידי ReDevil בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 16:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

חדש בכל הקטע ..(16.6)

ברירת מחדל חדש בכל הקטע ..(16.6)

תודה .. למחוק את האשכול ..
    נערך לאחרונה על ידי amitamitamit2; 18-09-2012 בשעה 14:31.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

תיגש אליה ותגיד...את נראת לי נחמדה, באלך לצאת איתי בשישי בערב?

כל כך מסובך?

One Shot - One Kill

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אין דבר כזה תיזמון מושלם לנשיקה גבר..אבל אני חייב להסכים איתך שיש רגעים שזה פשוט מתאים, כמו למשל "אני ממש אוהב את איך שאת נראת.." ואז היא אומרת "תודה מאמי..", יש רגע של שקט כזה ושניכם מחייכים כמו אוטיסטים..זה רגע נכון לקרב את הפנים שלך לפנים שלה ולנסות לנשק.

אבל בעקרון אין זמן מושלם. ואין טעם לחכות לרגע, כי אתה יכול בעצמך ליצור את הרגע בכל זמן נתון..מתי שתרצה.
    דוגמא- אתה והיא בים על החוף, תעמוד מולה, תסתכל על הים ותעשה כזה "בוא'נה..אני מרגיש כמו בסרט עכשיו עם הים הזה.." ואז תסתכל עלייה. אם היא לא תיפול לרגליים שלך, אתה מוזמן לבוא עד אליי ולחתוך לי תרגליים.

הכל בתלוי בך וכמה אתה מסוגל לדחוף בעצמך ולנסות דברים..אל תפחד מהתגובה שלך בדיוק כמו שהיא רוצה שאתה תעשה..היא מחפשת גבר עם בטחון, אחד שלא פוחד לעשות מה שהוא רוצה ולהגיד את מה שיש לו להגיד..תיהיה זה

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אין דבר כזה תיזמון מושלם לנשיקה גבר..אבל אני חייב להסכים איתך שיש רגעים שזה פשוט מתאים, כמו למשל "אני ממש אוהב את איך שאת נראת.." ואז היא אומרת "תודה מאמי..", יש רגע של שקט כזה ושניכם מחייכים כמו אוטיסטים..זה רגע נכון לקרב את הפנים שלך לפנים שלה ולנסות לנשק.

אבל בעקרון אין זמן מושלם. ואין טעם לחכות לרגע, כי אתה יכול בעצמך ליצור את הרגע בכל זמן נתון..מתי שתרצה.
    דוגמא- אתה והיא בים על החוף, תעמוד מולה, תסתכל על הים ותעשה כזה "בוא'נה..אני מרגיש כמו בסרט עכשיו עם הים הזה.." ואז תסתכל עלייה. אם היא לא תיפול לרגליים שלך, אתה מוזמן לבוא עד אליי ולחתוך לי תרגליים.

הכל בתלוי בך וכמה אתה מסוגל לדחוף בעצמך ולנסות דברים..אל תפחד מהתגובה שלך בדיוק כמו שהיא רוצה שאתה תעשה..היא מחפשת גבר עם בטחון, אחד שלא פוחד לעשות מה שהוא רוצה ולהגיד את מה שיש לו להגיד..תיהיה זה
    האמת היא שהיא מחפשת גבר שנראה טוב...בדיוק כמו שהוא מחפש אישה שנראת טוב,
    איך אמרת? השאר יבוא לבד!

D:

One Shot - One Kill

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

SPQR- תיודע, באתי להגיד יענו "סתום תפה שלך כבר" וזה..אבל אמרתי, הפעם אני יזרום איתך ואני מקווה שאני יסדר לך את המחשבות בדרך אחרת...
    סגרנו כבר שלא צריך להיות בהכרח סופר חתיך כדי להשיג בנות נכון? אפשר גם להיות נורמלי אבל לטפח את עצמך נכון? יפה. אתה מסכים איתי גם שבן אדם שמטפח את עצמו הוא גם משדר בטחון? זתומרת..שבן אדם "שיש" לו בטחון (או איך שאני קורא לזה - משדר בטחון) הוא בן אדם שגם מן הסתם נראה טוב? הוא לא חייב להיות בהכרח חתיך, הוא יכול פשוט להראות סבבה\ נורמלי ופשוט להיות מטופח ולשדר בטחון וזה החבילה המושלמת לבחורה!

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    תיגש אליה ותגיד...את נראת לי נחמדה, באלך לצאת איתי בשישי בערב?

כל כך מסובך?
    העצה הכי נורמאלית שתקבל בפורום ההזוי הזה.

תיהיה בטוח שלא משנה כמה ביטחון יהיה לו הוא בחיים לא ישיג בחורה מעל 10\3 בלי ניתוח פלסטי

SPQR- תיודע, באתי להגיד יענו "סתום תפה שלך כבר" וזה..אבל אמרתי, הפעם אני יזרום איתך ואני מקווה שאני יסדר לך את המחשבות בדרך אחרת...
    סגרנו כבר שלא צריך להיות בהכרח סופר חתיך כדי להשיג בנות נכון? אפשר גם להיות נורמלי אבל לטפח את עצמך נכון? יפה. אתה מסכים איתי גם שבן אדם שמטפח את עצמו הוא גם משדר בטחון? זתומרת..שבן אדם "שיש" לו בטחון (או איך שאני קורא לזה - משדר בטחון) הוא בן אדם שגם מן הסתם נראה טוב? הוא לא חייב להיות בהכרח חתיך, הוא יכול פשוט להראות סבבה\ נורמלי ופשוט להיות מטופח ולשדר בטחון וזה החבילה המושלמת לבחורה!
    כן , כל אחד יכול להשיג בחורות. השאלה איזה. ...
    זה:

או זה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברח מהקהילה הזאת כל עוד נפשך בך

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    ברח מהקהילה הזאת כל עוד נפשך בך
    חברים. . . בואו נרגיע את הרוחות וננסה להגיע לפיתרון. לא צריך לקפוץ למסקנות.

תחילה אני ממליץ לך לקנות את הספר "THE GAME" של הסופר MASTER PICK UP NEL STARUS. אני מציע את הגרסה המורחבת שכוללת פרק נבחר שנקרא "HOW I WROTE THIS FICTIONAL BOOK" שעוזר להבין את משמעות הספר ואת תוכנו האמיתי.
    את הגרסה המורחבת תוכל לקנות רק באתר www.sanyathescammer.co.il\THEGAME במחיר 699$ בלבד!

אם אתה מעוניין לראות תוצאות מהירות[תוך 7-10 שנים] אני ממליץ לך לקחת את הBOOTCAMP שאני עושה, יומיים בלבד במחיר 7999 שח בלבד. לאחר הBOOTCAMP אתה תשתפר במהירות רבה יותר! מידע נוסף על הBOOTCAMP תוכל למצוא באתר www.donjuanfaggots.co.il

תסמוך עליי, אני מאסטר פיקאפ. למה לי לשקר לך?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 18-09-2012 בשעה 20:48.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect