הוא ממש יכול לרוץ לפתוח BOOTCAMP ברגע זה
אני חושב שהוא המסטר פיקאפ החדש שלנו
בטח הוא ממש ALPHA MALE ומשתמש במלא מלא נגים
זה הגורו החדש שלנו
ואי ואי הוא משדר מלא ביטחון נכון? זה מה שבחורות מחפשות
אני בטוח שזה לא קשור למראה שלו
הוא ממש יכול לרוץ לפתוח BOOTCAMP ברגע זה
אני חושב שהוא המסטר פיקאפ החדש שלנו
בטח הוא ממש ALPHA MALE ומשתמש במלא מלא נגים
זה הגורו החדש שלנו
ואי ואי הוא משדר מלא ביטחון נכון? זה מה שבחורות מחפשות
אני בטוח שזה לא קשור למראה שלו
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 18-09-2012 בשעה 10:30.
|
|
אז למה במקום להשקיע במראה שלך אם אתה בטוח שזה מה שיביא לך בחורות, אתה יושב בבית כמו בתול מסריח בן 30 ומחפש דוגמנים בגוגל כדי להעלות לפה?
חחחח מה אתה מנסה להוכיח פה שלדוגמנים יש בחורות? נכון אבל זה נובע מעצם העובדה שהם דוגמנים ולא בגלל איך שהם נראים, תשאל כל אישה שאתה מכיר למרות שלא נראה לי שיש לך הרבה אינטרקציה עם המין השני...
נערך לאחרונה על ידי ress; 18-09-2012 בשעה 14:16.
עוד פעם אתה שם לי פה תמונות....
אפילו אלוהים לא יעזור לך אתה מדבר לי על ניתוחים יחתיכת ייצור
חחחחחחחחחח אתם מצחיקים אותי
ברור שהוא צודק ימכוערים אל סתכלו פה בישראל ותשחקו אותה גברים עם פרחות
לכו להולנד או לניו יורק נראה אם מישהי תפזול לכיוון שלכם עם החצ'קונים ורוחב הכתפיים השואף ל0..
גברים מחפשים כוסיות
כמו
שבחורות מחפשות חתיכים
THE END
מה שכן, שכוסית וחתיך זה יחסי
בשבילך אחת מכוערת היא כוסית על בשבילי
בשביל אחת אתה מכוער בשביל השנניה אתה מושלם
בגלל זה אתם רואים לפעמים מכוער עם כוסית או ההפך, נגיד לי יש שריטה לגבוהות [1.80] עם רגליים ארוכות ככה שכמעט כל גבוהה כזאת תחשב אצלי כוסית על שאני בטוח אגש אליה בעוד שחבר שלי צוחק עלי מה אני רואה במכוערת הזאת..
אני חייב להגיב על זה, בוא נתחיל:
א.זה שפרחות הן מפגרות זה לא אומר שאין פרחות שוות שאפשר להביא (ואני אומר לך את זה בתור אחד שבקושי מביא כאלה)
ב.בהולנד זה האנשים הכי מפותחים גנטית שיש במיוחד מבחינת גובה גם, ובניו יורק כולם ענקים כי בכל זאת זה אמריקאים והכל אצלהם בגדול, אבל זה לא אומר שאם אתה קטן יותר אין לך סיכוי, זה בולשיט אחד גדול, בחו"ל הרבה יותר קל להזרים ולי אישית כמעט היתה זרימה עם אמריקאית שנראית כמו כוכבת פורנו שלא לדבר על דברים שהיו לי עם אמריקאיות אחרות לפניה שחברים שלי החשיבו אותן כככוסיות על.
ג.נכון שגם בנות מחפשות חתיכים אין בזה ספק, אבל מצד שני גם אם אתה לא איזה חתיך על אבל יש לך דיבור נכון עם בחורה וביטחון עצמי אז זה מספיק וברור שכסף או מראה מוסיפים, אבל אני נתתי את עצמי כדוגמא שלדעתי לפני 8 חודשים הייתי יותר מושך (אולי חוץ מהתספורת שאנשים טוענים שהשתנתה לטובה) יותר שרירי בהרבה, הפנים שלי היו נקיות מסימנים, והנה דווקא אחרי שירדתי במסת שריר בצורה משמעותית ואחרי שבכללי אני נראה פחות טוב אז הולך לי יותר, כי מה שלא הורג מחשל.
ד.גם לי יש שריטה לגבוהות חחח אבל זה בטח בגלל שאתה גם גבוה בעצמך נכון? (אני איזה 1.83)
עזוב בטחון זה עוד מילא, ביישנים באמת לא מזיינים אף פעם (במקרה הטוב יוצאים עם איזו עקומה עם שיער מטאטא וצילוליטיס) וזה לא חרטוט של פיקאפרים מושפעים
בדוק הן יוצאות איתם בגלל הקורס של יגאל שטארק והסדנא של סניה
והספרים של מיסטרי שאותם הם קראו ימים ולילות וכמובן ואיך לא - הסארג'ים. רק מי שניגש ל1000 בנות בחודש מצליח להביא את הכוסיות!
באמת שאני עוד רגע עוזב את הפורום הזה..אני משתגע מכל הבולשיט הזה כבר!
עצור! כל המשוגעים האלה לא מבינים דבר אחד, לכל הדוגמנים יש ביטחון! כן, שמעתה נכון, ב י ט ח ו ן! אני יודע שזה נשמע הזוי. . . אבל חשוב להבין שלנשים אכפת בעיקר מאופי! אופי כן! הן רוצות אלפה מייל, שיודע להצחיק, להיות כריזמטי ועם ביטחון.
בשביל להפוך לאלפאמייל ולזיין HB9 כל שבוע אתה צריך לקנות את הספר החדש: "the roadway to confident alphamale" על ידי הסופר סניה דון ג'ואן. לאחר שתקרא את הספר ותפתח 1000 סטים אתה תגיע לרמה של MASTER PICK UP! ברמה הזאת בחורות יפתחו אותך! כמה פעמים ביום! אפילו כשאתה לא מתלבש יפה! בדיוק כמו את MASTER PICK UP TYLER DURDEN
הזמן את הספר כבר עכשיו באתר: www.jesus-confidence.scam
הנה לדוגמא HB8 שזיינתי אתמול
תסמוך עליי, אני מאסטר פיקאפ. למה לי לשקר לך?![]()
זדיין זדיין כבר מפה.
אני אומר את זה מעומק ליבי, אז אל תעלב:
אתה דפוק של החברה..
אתה מה שאומרים לך להיות, ולכן לעולם תהיה האנדרדוג.
לכל אותם חבר'ה שנראים טוב לדבריך יש בנות משום שיש להם ביטחון- לא משום שהם נראים טוב
אולי יש להם ביטחון בגלל שהם נראים טוב
ולכל אותם חבר'ה שנראים טוב יש בנות משום שיש להם מעמד- לא משום שהם נראים טוב
אולי יש להם מעמד בגלל שהם נראים טוב [הוביל אותם לדוגמנות, משחק בסרטים וכו']
והינה הוכחה:
http://photos.lasvegassun.com/media/...17f0ae245bc 0
תסכימו איתי שהבנאדם פשוט מכוער.
השיער, הזקן שיערות ביצים, הבטן הרופסת, הרגליים הדקיקות, והעור של ילד בן 10
אבל יש לו מעמד, יש לו ביטחון, ואתם יכולים להיות בטוח שהוא מזיין מיליון.
אין לי כח להחזיר לך בתמונות, אבל תכליל פה עוד אנשים שנראים כמו צרה ויש להם מספיק מעמד\ביטחון\וכד' שמוביל לפאסון שמושך בנות עד כדי טירוף.
סנופ דוג שנראה כמו תאונה, מייקל ג'קסון שהיה נראה כמו בחילה ואלוהים ישמור- כמה שאני חולה על רד הוט צילי פפרז, הסולן שלהם בן פאקינג 50 עם שפם של פדופיל ואני לא יכול לדמיין מישהי מסרבת לזיון איתו.
---------
תראה בפייט קלאב, בסצנה בה טיילר ומה שמו ברכבת מסתכלים על פירסומת של קלווין קליין או משהו
אתה בדיוק אחד מכל אותם מאוננים מנטליים, שחושבים שיש לחיות רק לפי מה שאמרו לך, מאלה שאכלו כאפות וטראומות מנטליות מההורים, שהקניטו והקטינו כשהיו קטנים, שגורם לך לחשוב שלא תגיע לשום מקום.
שכנעת את עצמך שמראה חיצוני זה מה קובע או לא , ולא יודע איך אתה נראה, אבל אם בעיניך אתה מכוער, אז לנוכח הסברה שהחדרת לעצמך אתה תסיים בהתאבדות, וחבל.
אני שוב, לא בא לצחוק עליך, אלא מנסה לעודד אותך לשנות את החיים שלך
וזה לא קלישאה, יש לך אשכרה את הכח לשנות לעצמך את החיים את העתיד את הכל.
תפסיק להאמין בפירסומות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
^עם מספיק כסף ומעמד הכל אפשרי מה אני יגיד לך טוב שלא הבאת תדוגמאות הכי מוקצנות בעולם אתה באמת משווה בין רדפו ומייקל ג'קסון לחיילים של גורואים בשקל שלך תדע מה הם מזיינים אם בכלל??? תהיה בטוח שהאנשים שציינת לא למדו מגורואים קירחים באינטרנט איך להיות מגניב ואיך לפתח בטחון עצמי ב30 יום.
אבל מכאן ועד ללשכנע את עצמך שסימום בבטחון עצמי (שלרוב מזוייף בשלבים המוקדמים) יתן לך בנות או מעמד חברתי או מה שזה לא יהיה זה לשקר לעצמך וזה בדיוק מה שהגורואים שלכם משכנעים אתכם שאם תרוצו בלי תחתונים בדיזינגוף סנטר יהיה לכם בטחון עצמי של כוכב הוליוודי וכל הכוסיות יידבקו לכם לתחת...וזה..לא הולך ככה.