כמו שניחשתם - אף אחד בעולם לא שמע על המושג טרור גרעיני כי דבר כזה עוד לא היה אך דמיינו לכם לרגע את פיגועי ה11 בספטמבר אבל לא עם מטוסים וחומר נפץ אלא כמה מחבלים מאל קאעידה שרים שירים בתוך בית סגור ומתפללים לאללה ולנביא מוחמד ואז אתם יכולים גם לתאר לעצמכם את התמונה הנוראית - השמדת ניו יורק
אחח אובמה
ב2006 בוש אמר שאיראן גרעינית תגרום לחוסר איזון בכל העולם תגרום לכך שלא יהיה שלום בכל העולם.
איראן מדינת טרור שתומכת בארגונים כמו אל קאעידה (שעשו את פיגועי 11 ספטמבר המכה הכי קשה שקיבלה ארצות הברית) איראן תומכת גם בג'יהד העולמי, חיזבאללה ועוד הרבה ארגונים פחות גדולים מהם איראן פשוט המממנים הכי גדולים של הטרור בעולם הזה אם מבחינה כלכלית ואם מבחינה צבאית ומכל הבחינות אם לתכנן איך לפוצץ 3 מטוסים על המקומות הכי חשובים בארהב למשל או לעשות פיגוע בבולגריה על אוטובוס של ישראלים למשל או אלף ואחת דברים. ארגונים אלו מוציאים לפועל פקודות של אחמדינגי'ד.
בוש עוד אמר לעולם ולאיראן והוסיף שאם כל האפוציות הדיפלומטיות לא יעבדו האופציה הצבאית תצא לפועל וזה יהיה הסוף של משטר האייתוללות כמו כן באותה תקופה שלח 2 נושאות מטוסים לתוך השטח הטריטוריאלי של איראן ותכנן תוכנית סודית ביותר לתקיפת כל איראן 24/7 בלי הפסקה מכל הכיוונים שלה מה שהיה לו יתרון זה כל הבסיסים הצבאיים שהיו לצבא ארהב בעירק וכמובן השליטה הימית בחופי איראן עם נושאות מטוסים צוללות ואלוהים יודע מה עוד.
התוכנית הזאת היתה אמורה לסיים את תוכנית הגרעין של איראן במספר ימים של תקיפה מאסיבית ועכשיו כל העולם לא היה מפחד מאיראן שעוד יומיים כבר גרעינית.
לאחר ירידת בוש מהשלטון בארצות הברית אובמה נבחר ומכאן אתם כבר מתארים לעצמכם מה קרה לתוכניות של בוש נכון?
כל התוכניות הסודיות שבוש תכנן נגד איראן נמחקו כלא היו בגלל הנשיא החדש המכהן הפרו איראני אובמה.
היום, כ6 שנים אחרי שבוש אמר שאסור בכל תוקף לאפשר לאיראן להמשיך בתוכנית הגרעין שלה אנחנו יכולים לראות כמה אובמה עזר לעולם בתקופת כהונתו. הוא לא עשה כלום ואם כבר חושבים מה עשה אפשר להגיד שלהפך, הוא עזר לאיראנים להגיע לפצצה בכך שהוריד מהגב שלהם את שומרת העולם ארצות הברית.
אם בוש היה ממשיך לכהן היינו מריחים את העשן שהיה עולה מאיראן עד לכאן כבר כמה שנים אחורה.
אובמה וכל ממשלת ארהב יודעים יותר טוב מאיתנו שאיראן זאת מדינת טרור. שבזכות איראן נעשים רוב פיגועי הטרור, שבזכות או באשמת איראן איך שתקראו לזה התאומים נפלו.
איך הם לא חושבים מה היה קורה אם במקום טונות של חומר נפץ איראן היו נותנים לאל קאעידה נשק גרעיני ואל קאעידה היו משתמשים בו באותם פיגועי 11 בספטמבר?
הרי ברור שאם היה בידיי איראן נשק גרעיני באותה תקופה עד היום כבר הוא ב100% היה מתפוצץ ולא ממשגרים איראנים ולא מצוללות איראניות אלא מהזרוע המבצעת של איראן הג'יהד העולמי או כמובן אל קאעידה.
אתם שואלים איך יכול להיות שאיזה טמבל בפורום חשב על זה וארהב לא? אז תחשבו שוב לרגע ותגידו האם הגיוני שאמריקה מעוניינת באיראן גרעינית? איך ארהב, המעצמה החזקה בעולם יכולה לשבת בחיבוק ידיים כשמדינה על הסף גרעינית קוראת להשמדתה? איך? או שאולי אובמה מעוניין בהם גרעיניים? למישהו באמריקה יש אינטרס שאיראן תהיה גרעינית? אולי מתחת לשולחן יש להם עיסקה אסטרטגית עם איראן? הרי איראן נחשבת לאחד המקומות הכי אסטרטגים במזרח התיכון וברשותה כמות נכבדת של נפט - הכסף הנוזלי. זה כבר בגדר תיאוריה.
אין מצב שאף מדינה בעולם היתה לוקחת את הסיכון של איראן גרעינית. כל מי שהולך להגיד לי עכשיו שיש מדינות גרועות מאיראן שיש להן נשק גרעיני כבר ולא עושות בו שימוש תחשבו שוב. אותן מדינות לא מצהירות בפומבי במשך שנים על השמדת עמים, אותן מדינות לא עושות פיגועי טרור נגד אזרחים חפים מפשע, אותן מדינות לא מממנות את אירגוני הטרור הרעים בעולם.
איך 6 שנים אחרי ההצהרות של בוש עדיין איראן שמים על כולם זין ורצים בדרך לפצצה?
איך אובמה ישב על התחת השחור שלו במשך כל כך הרבה זמן ורק בלבל את המוח במקום להשמיד את הכושלאחותם?
שיהיה לאיראן נשק גרעיני לא תעבור שנה עד שיהיה פיצוץ גרעיני ללא אחראים במקום כלשהו איפשהו בעולם. כנראה שזה יהיה באמריקה או בישראל אחד מן השתיים. העולם עוד לא יודע מה זה טרור גרעיני ואני מקווה מאוד שהוא גם לא ידע.
אני באמת מקווה שאני טועה בתיאוריות שלי ויש תוכנית אמריקאית שהולכת לצאת לפועל בכל רגע להשמדת מתקני הגרעין של איראן. כי בנינו? אנחנו אולי צבא עוצמתי במיוחד שמחזיק בארסנל גדול במיוחד של נשק גרעיני שאנחנו לא נשתמש בו אבל אני בספק אם נוכל לבד לעצור את התוכנית שלהם או אפילו לנצח במלחמה כזו. אני בטוח שזאת מלחמה שתמשך מספר שנים ולא תגמר עד שתזרק פצצה גרעינית. ישראל תספוג הרבה מהלומות קשות. במלחמה כזאת לא יהיו מנצחים כולם יפסידו.
מה שביבי מנסה לעשות בכל הזמן הזה זה להחזיר את הגרעין האיראני לבעיה עולמית ושזה לא יהיה הבעיה רק שלנו כמו שזה הפך להיות. מה שהוא לא מבין זה שבמקום להצליח במה שהוא עושה הוא עושה את המצב עוד יותר גרוע. עכשיו הבעיה האיראנית הפכה לבעיה ישראלית יותר מאי פעם. כאילו לאף אחד כבר לא איכפת חוץ מלנו.
אנחנו לבד לא נצליח לעצור אותם
לדעתי יש לנו דרך אחת לנצח ללא עזרת ארה"ב והדרך הזאת ב100% לא תצא לפועל. אנחנו צריכים ללא שום הודעה מוקדמת ככה שביבי יקבל חיזיון מאלוהים וישלח איזה 12 פצצות מימן על איראן וזהו נגמר איראן ונגמרה הבעיה העיקרית של העולם. הכוח הראשי של הטרור מת. וזה בעצם הפיתרון היחיד אם ארהב לא תכנס בהם.
אני יודע שהמודיעין הישראלי יודע על כל פיפס בהתקדמות שלהם לעבר פצצה ואם יש להם פצצה כבר או שלא אני רק מקווה שחודש או חודשיים לפני שהם כבר יכולים לשגר נשק גרעיני ישראל תגיד לארהב שאם לא קורה משהו אנחנו מחמשים את כל הנשק הגרעיני שלנו ושולחים על כל מה שזז באיזור איראן ואנחנו לא רואים בעיניים וזהו. אם ארהב עדיין לא תרצה להתערב זה נותן לנו אישור לאנוס אותם. לא מעניין אותי ש70 מליון איש ימותו העיקר שכל העולם לא יושמד באשמתם. הבנתם את הנקדוה שלי לא?
עוד אני לא מבין ככה לצורך הדיון זה למה לעזאזל איראן גרעינית הפכה בעיניי העולם לבעיה ישראלית? הרי זו לא בעיה ישראלית זו בעיה שמאיימת על כל מדינות המערב אם זה אירופה או אמריקה או כל מדינה אחרת. כמו כן הבעיה הזו מאיימת גם על המדינות שסביבנו או סביב אמריקה או סביב אירופה או סביב איראן. הבעיה הזו מאיימת על כל העולם גם על המוסלמים הקיצוניים שסביבנו וגם על כל המדינות שמסביב לאיראן בקיצור הם מאיימים על כל העולם כי אם יהיה שימוש מצידם בנשק גרעיני זה יהיה סוף העולם אף אחד לא ירצה למות לבד וכולם יהרגו את כולם. הבעיה היום לא כמו לפני 100 שנה. היום באמת יש אנשים עם הכוח לעשות זאת. היום באמת יש אנשים שיש להם את הכוח להשמיד עולמות להשמיד עמים.
מי שאני הכי חושב שהיו צריכים לפעול אלו ארצות הברית אלו שחושבים שהם יעשו שלום בעולם בינתיים מה שאני רואה זה שהם נותנים לגיטימציה לאיראן להמשיך ולהגיע לדבר המפחיד בעולם - נשק גרעיני. הבעיה היא לא של ישראל הבעיה היא בראש ובראשונה של אמריקה. איראן לא צריכים משגרים ולוויניים כדי לפוצץ פצצה גרעינית בארה"ב בשביל זה הם פיתחו את הנשק הפרטי שלהם - אל קאעידה - ג'יהד

ציטוט ההודעה