אני קורא פה לפעמים בפורום ואני אף פעם לא נרשמתי אבל הייתי חייב להירשם ולרשום כאן נושא לאור הנושאים האחרונים.
אני מגדיר את עצמי כאחד שהולך לו ממש סבבה עם נשים אבל אני תמיד חושב על איך להשתפר עוד יותר לכן אני נמצא כאן.
בין כל הבולשיט לפעמים יש דברים מעניינים.
אז בגדול זאת התאוריה שלי ואופן החשיבה שלי, אנשים יכולים להסכים ויכולים שלא להסכים...
אחת הדמויות הכי מושכות לדעתי בעולם הקולנוע זאת הדמות של ג'יימס בונד שמשחק דניאל קרייג.
אני מציע לכם לצפות בסרט קזינו רויאל ואולי זה יגרום להבין גם למה.
עזבו את זה שנשים בראש ובראשונה מחפשות כסף ומעמד גבוהה, זה אין לי ספק בכלל.
אבל הדמות של ג'יימס בונד בסרט זה פשוט משהו מעולם אחר ולדעתי אי אפשר להגיע למשהו יותר מושך בגבר מזה.
אני חייב להגיד שאני שונא את השם תואר "אמן פיתוי"... תחליפו את זה ב"שחקן".
כל "אמני הפיתוי", הם פשוט שחקנים טובים.
אני לא ארשום כאן יותר מדי... פשוט מציע לכם לצפות בקטע הבא:
youtube.com/watch?v=S39paDGZ0Ew
(אם מנהל יכול לערוך לי ולשים את זה כסרטון אני אשמח... אין לי 20 הודעות)
תשימו לב לשפת גוף, התנועות הרגועות של הידיים, הקטע שהוא מוזג את היין בסטייל...
על ה-POKERFACE הקבוע שאי אפשר להשפיע עליו, על המבטים, שמירה על קשר עין, על הדיבור החלק והרגוע, על איך שהוא תמיד לבוש יפה ומטופח לאורך כל הסרט.
נכון, ברור שמדובר כאן בסצינה והם זוכרים טקסטים.
ברור שמדובר כאן בשחקן מקצועי.
אבל אני בטוח ב-100% שהבן אדם פשוט לא נולד עם ההתנהגות הזאת והוא התאמן על ההתנהגות הזאת המון עד שהיא נכנסה לו לתת מודע.
בגדול ככה לדעתי גבר צריך להיות, צריך להיות מטופח, צריך להיות קר רוח, רגוע!!!, עקשן, אסרטיבי, נחוש, שאנשים מסביבו ירגישו שהוא שולט במצב בכל רגע, שיש לו הרבה "נוכחות". זה מה שעושה את זה לנשים.
הן צריכות להרגיש שהגבר שאיתן לא סופר את היופי שלהן ממטר ומרשה לעצמו לעשות מה שהוא רוצה.
שאין בו טיפה של NEEDY, שהוא לא מתרגש משטויות, שהוא לא נלחץ, שהוא לא נעלב, שהוא לא מתלונן, שהוא יודע להעמיד אותן במקום.
לא לכל אחד יש את התכונות האלה אבל לדעתי אלה תכונות שניתן לפתח ולדעתי הדרך הכי מהירה לפתח את התכונות האלה היא בצבא בשירות קרבי - מי שילך לקרבי יכול לראות שינוי עצום בהתנהגות שלו.
*עוד משהו שייחסתי לו חשיבות - חיוכים. חיוכים יכולים להיות הרבה יותר מעניינים אם עושים אותם בסטייל.
אפשר לחייך חצי חיוך כמו ג'יימס בונד ואפשר לחייך חיוך רחב ומפגר חושף שיניים שלדעתי פחות עדיף.
לחייך עם שיניים זה יותר בשביל נשים. שימו לב לדמות בסרט - לא זוכר רגע שרואים לו את השיניים. אין מצב כזה.
בסופו של דבר כל אחד ואחד ההתנהגות שלו נובעת מהאופן שבו הוא גדל, מהסביבה, מההורים, מהחברים וכו'...
כילדים אנחנו כל הזמן מחקים התנהגויות בלי לדעת בכלל. במיוחד אנחנו מחקים את שפת הגוף של האבא.
אם אתם לא אוהבים את השפת גוף שלכם היום, תתחילו לשנות אותה וגם אם זה בכוח. תתחילו לחשוב על דברים שאתם עושים באופן טבעי ותצרבו לכם גירסא חדשה לתת מודע. רק ברגע שתעשו משהו הרבה פעמים אז זה יתחיל להיכנס לכם לתת מודע.
נ.ב: דרך אגב משהו ששמתי לב אליו, נשים אוהבות גברים שמסתובבים עם שעון יד יפה, הן תמיד ישאלו משהו על השעון או יתנו איזה מחמאה. זה מוסיף להן.
בקיצור אם אנשים יאמצו את ההתנהגות של הדמות הזאת אין לי ספק שהם יתחילו לראות שינויים.
אף אחד לא יגיע לרמה שלו, יש לבן אדם שנים של ניסיון והדברים האלה באים עם הזמן... אבל לדעתי זה מקום שאפשר להתחיל ממנו.
אני אישית בכל מיני סיטואציות אומר לעצמי "מה ג'יימס בונד היה עושה"... זה ישמע מפגר אבל יש בזה המון.
אם תתמקדו בזה חברים לדעתי האישית בלבד זה מאוד יעזור לכם.

ציטוט ההודעה