שמעתם פעם על מלחמה פסיכולוגית? מלחמה שבה מפחידים את העם וגורמים לו לחשוב שהם הולכים למות ולהפסיד במלחמה? מורידים את המורל של העם ושל החיילים? אתם מכירים את זה לא?
מה שאני לא מצליח להבין זה למה עושים נגדנו מלחמה פסיכולוגית והמדינה שותקת?
למה לעזאזל כל יום YNET מעלים 2 כתבות ענקיות ומושקעות על השמדת ישראל?
מראים למדינה את כל הכוח הצבאי של איראן איזה טילים יש להם לאן יכולים להגיע איפה הם יפגעו. עושים כתבות על בסיסי צהל ואיך להשמיד אותם איפה להנחית טילים וכו'.
אני מרגיש כבר שאני קורא איזה אתר חדשות איראני. כל הזמן מהללים ומשבחים את האיראנים את הצבא שלהם כמה הם חזקים ומפותחים וכמה הם משמידים אותנו ב10 דקות. כל יום 10 פעמים אחמדינגי'ד אומר שישמיד אותנו. למה הם צריכים לעשות כל פעם כתבה שתצדיק את מה שהוא אומר? למה הם צריכים להגיד, אולי במילים אחרות שיש ביסוס לאיומים שלו, שהוא באמת יכול להשמיד אותנו. מראים כל יום ביומו את הטילים שלהם ואת הצבא שלהם כמה הוא חזק וכביר ומראים כמה אנחנו לא ערוכים ולא מוכנים למלחמה וכמה ישמידו אותנו ב10 דקות.
תצוגת נשק של איראן.. פשש איזה טילים יכולים להגיע לטווח של 2000 קילומטר.. עד לישראל... אולי באמת הם יכולים להשמיד אותנו??
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284432,00.html
כמה ישראל לא ערוכה, איפה הם צריכים לפגוע, מאיפה הם צריכים להכנס, איפה האבטחה של צהל הכי פחות טובה, מאיפה המחבלים צריכים להכנס.לאן לשלוח טילים איפה הבסייסים של חיל האוויר, איך תוך יום מלחמה אחד מסכן 2 הבסיסים הכי גדולים של חיל האוויר כבר לא יהיו עוד. עוד שניה יביאו להם מיקומי ג'יפיאס
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4281478,00.html
מה שקורה במדינה הזו בתקופה האחרונה זו לוחמה פסיכולוגית נגד המדינה שלנו.. לוחמה פסיכולוגית והפחדת עם שלא לצורך
למה הספקתי לקרוא בחודשיים האחרונים 100 כתבות על השמדת ישראל ואפילו לא כתבה אחת על השמדת האיראנים או משהו בסגנון?
למה לא נכתבה אפילו כתבה אחת על יכולות הגרעין של ישראל? למה לא נכתבת האמת שאיראן לא באמת יכולה להשמיד אותנו? שאף מדינה במזרח התיכון לא יכולה להשמיד אותנו? למה הם לא כותבים את זה? למה הם לא כותבים שגם אם נושמד מפצצה גרעינית עדיין כל העולם יודע שמתחת למים מחכות 4 צוללות חמושות בראשי נפץ גרעינים שלא הושמדו באף התקפה שלהם גם אם היא גרעינית ורק מחכות להשמיד עמים... אף אחד לא יכול להשמיד את ישראל. למה אף אחד לא עושה על זה כתבה? למה אף אחד לא כותב שלאיראן המעפנים יש איזה 200 טילים שמגיעים לטווח של 2000 קילומטר ולישראל יש 1500 טילים יריחו 3 שמנווטים על ידי לווין ישראלי בשם שביט ויכולים להגיע לטווח של עד 7500 קילומטר? למה הם לא אומרים שיש בידינו מספיק נשק גרעיני מספיק משגרים ומספיק כוח כדי להשמיד את כל המזרח התיכון יחד איתנו? מה שלא יקרה כי אף מחבל לא יקח את הסיכון הזה. למה הם לא מעלים את המורל למדינה?
אחרי זה הם עושים סקר ואומרים ש88% מהישראלים נגד תקיפה באיראן ועפים על הממשלה... ברור שהם יהיו נגד תקיפה תראו איזה שטויות אתם מכניסים להם לראש!
למה לא נכתב על הצבא המעפן של איראן שהם נוסעים במכוניות של מרצדס משנות ה80 עם משינגאן על הגג ו15 ערבים נכנסים בפנים כמו בשטחים? למה כולם פה מפחדים שלא בצדק? בגלל התקשורת.
הם נוהגים לספר כל הזמן על השימוש בנשק כימי, שאיראן ישלחו עלינו מליון ראשי נפץ כימיים וביולוגיים אבל לא מציינים אפילו פעם אחת את המדיניות של ישראל לגבי נשק כזה. את הסעיף הברור שאמרה גולדה מאיר לפני הרבה שנים שאם ישתמשו נגדנו בנשק כימי או ביולוגי אנחנו נותנים לעצמנו אישור להשתמש בנשק גרעיני.
טיל כימי אחד יעוף לישראל ואיראן מקבלת 10 פצצות מימן על הראש של חמיאני ואחמדינג'ד
ככה שנשק כימי וביולוגי לא בתוקף נגדנו כמו שסאדם בעיראק איים לשלוח נשק כימי וגם אחרי שזיינו את הכושלהאמא שלו לא שלח טילים כימיים כי לא רצה לקחת את הסיכון שיגיבו לו בנשק גרעיני.
בקיצור השאלה כנראה הבנתם היא למה? ולמה המדינה שותקת?
ברור פה לכולם שאם YNET צודקים אז אין יותר ישראל נכון?
איראן מצרים לבנון וכו' יכולים להפסיד ב1000 מלחמות למשך 15 אלף שנים ועדיין ימשיכו להלחם, אין להם ערך לחיי אדם ולא מעניין אותם מה יקרה. ישראל לעומת זאת תפסיד מלחמה אחת ואין יותר ישראל וכל האטלסים בעולם ישנו את הנקודה הזאת ויכתבו 'פלסטין'
יאנסו את כל הנשים יערפו את ראשיהם של כל הגברים
נראה לכם שאנחנו נתן למצב כזה להגיע? אין דבר כזה בעולם YNET יא מפגרים בא לי לדרוך על הראש של הכתבים שם
קיצר אני מתפלל שהכתבה הבאה שתעלה לYNET (מה שבגדר פנטזיה ולא יקרה לעולם) זה המערכת של ישראל שמכוונת לכל מדינה במזרח התיכון ועכשיו היא רק רדומה וברגע של סכנה ממשית היא כבר לא תהיה רדומה וברגע שבאמת נהיה על סף השמדה המערכת הזאת תתחיל לפעול ולשגר פצצות מימן על כל המזרח התיכון... אני חרא אם כדור הארץ ישרוד מתקפה כזאת המתקפה הכי חזקה הכי מסוכנת והכי רשעה שאי פעם היתה בכדור הארץ תצא ישירות מישראל.
YNET תעשו טובה לעם שלכם תפרסמו כמה אנחנו חזקים וכמה אי אפשר להשמיד אותנו
אנחנו לא פחות מחבלים מהם תבינו אם אנחנו מתים כולם מתים ולא מדובר באוטובוס מדובר בהשמדת המזרח התיכון אם מישהו ינסה להשמיד אותנו
עדיף להם להשלים עם העובדה שאנחנו קיימים מאשר לצאת נגדנו למלחמה והם יודעים את זה ובגלל זה הם רק מאיימים כבר 10 שנים שישמידו אותנו. אם הם היו יכולים להשמיד אותנו אתם חושבים שהם לא היו עושים את זה כבר? הם מפחדים מאיתנו הם יודעים מה הולך מתחת לאדמות ישראל.

ציטוט ההודעה