כל הזין בעולם קורה, מה שאני בטוח שזה לא באשמתי.
נפרדתי מחברה שלי שעכשיו מנסה לגנוב את החברים שלי ולשגע אותי בנוסף כל החברים שלי באמת אני מרגיש שאיבדתי אותם.
חבר אחד שהוא חבר ילדות כל הזמן שיקר והבריז אפילו מטיסה בשביל חברים אחרים שהוא העדיף לטוס איתם ובסוף כשגיליתי על התקופה האחרונה שהוא שיקר והבריז לי כל פעם ואחר כך חבר אחר שלי סיפר לי פתאום הבנתי כמה חרא הילד הזה והוא משחק אותה כאילו כלום לא קרה. אז ממנו ניתקתי קשר.
חבר אחר איבד את זה לגמרי הולך לפגישות אצל פסיכולוג הוא נהיה משוגע.
חבר אחר מתנהג כאילו אני זונה שלו מזלזל בי כל הזמן והוא אף פעם לא היה ככה ואפילו במסיבה השאקסית שלי היתה שם הוא הלך לרקוד איתה ואמר לי שבעיה שלי שאני לא מצטרף וכשרציתי ללכת הוא רצה להמשיך לרקוד איתה ואמר לי שאני הומו ודפק אותי וחזרתי במונית במלא כסף והוא לא היה שיכור בכלל.
חבר אחר מבריז לי והולך להסתובב עם האקסית שלי ועם עוד חבר שלי ובעוד אחרי שקבענו יום לפני להפגש אבל הם נפגשו עם האקסית שלי במקום איתי. זה באמת מעליב ובטח שחבר קרוב עושה את זה.
ועוד שני חברים שהתגייסו שמוציאים מילה פעם בחודש וגם לא נפגשים.
אני באמת לא רואה איפה אני אשם בסיפורת למה אני עשיתי משהו רע, אני בן אדם ממש נחמד חברותי תמיד נותן וחברים שלי בזמן האחרון רק עושים לי רע ומזלזלים... חזרתי מחול והבאתי מתנות וזה והם כלום אפילו לא תודה... באמת אני לא מבין מה קורה להם אפילו יום הולדת לא ארגנו לי כלום.. אני אדם חברותי ובאמת שאני בסדר ולא מגעיל וכלום לא השתנה בי..
לא יודע מה לעשות אני מרגיש לבד אין חברים קרובים ולא מבין למה זה קורה כי אני רק יותר נחמד אפילו... ואני לא איזה אחד מפגר או ערס אני מתגייס לצהל עוד מעט ליחידה מאוד בכירה, הייתי תלמיד טוב ואני נחמד לכולם אף פעם לא מגעיל או תוקפני... והכל הלך לי פתאום בחודשיים האחרונים וזה מדכא אותי ואני לא מדוכא אף פעם ולא הגעתי למצב שאין לי למי לפנות בכלל...

ציטוט ההודעה