קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיי נמאס כבר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 18:32
  2. נמאס כבר מהסמלונים במסנג'ר חאלסססס
    על ידי MeToRaF בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 16:42
  3. די נמאס כבר-russian vodka
    על ידי Motkot בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 18:22
  4. תצביעו בבקשה , נמאס כבר..
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 16:51
  5. אוףף נמאס כבר
    על ידי itay בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 22:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נמאס כבר..

ברירת מחדל נמאס כבר..

כל הזין בעולם קורה, מה שאני בטוח שזה לא באשמתי.
    נפרדתי מחברה שלי שעכשיו מנסה לגנוב את החברים שלי ולשגע אותי בנוסף כל החברים שלי באמת אני מרגיש שאיבדתי אותם.
    חבר אחד שהוא חבר ילדות כל הזמן שיקר והבריז אפילו מטיסה בשביל חברים אחרים שהוא העדיף לטוס איתם ובסוף כשגיליתי על התקופה האחרונה שהוא שיקר והבריז לי כל פעם ואחר כך חבר אחר שלי סיפר לי פתאום הבנתי כמה חרא הילד הזה והוא משחק אותה כאילו כלום לא קרה. אז ממנו ניתקתי קשר.
    חבר אחר איבד את זה לגמרי הולך לפגישות אצל פסיכולוג הוא נהיה משוגע.
    חבר אחר מתנהג כאילו אני זונה שלו מזלזל בי כל הזמן והוא אף פעם לא היה ככה ואפילו במסיבה השאקסית שלי היתה שם הוא הלך לרקוד איתה ואמר לי שבעיה שלי שאני לא מצטרף וכשרציתי ללכת הוא רצה להמשיך לרקוד איתה ואמר לי שאני הומו ודפק אותי וחזרתי במונית במלא כסף והוא לא היה שיכור בכלל.
    חבר אחר מבריז לי והולך להסתובב עם האקסית שלי ועם עוד חבר שלי ובעוד אחרי שקבענו יום לפני להפגש אבל הם נפגשו עם האקסית שלי במקום איתי. זה באמת מעליב ובטח שחבר קרוב עושה את זה.
    ועוד שני חברים שהתגייסו שמוציאים מילה פעם בחודש וגם לא נפגשים.
    אני באמת לא רואה איפה אני אשם בסיפורת למה אני עשיתי משהו רע, אני בן אדם ממש נחמד חברותי תמיד נותן וחברים שלי בזמן האחרון רק עושים לי רע ומזלזלים... חזרתי מחול והבאתי מתנות וזה והם כלום אפילו לא תודה... באמת אני לא מבין מה קורה להם אפילו יום הולדת לא ארגנו לי כלום.. אני אדם חברותי ובאמת שאני בסדר ולא מגעיל וכלום לא השתנה בי..
    לא יודע מה לעשות אני מרגיש לבד אין חברים קרובים ולא מבין למה זה קורה כי אני רק יותר נחמד אפילו... ואני לא איזה אחד מפגר או ערס אני מתגייס לצהל עוד מעט ליחידה מאוד בכירה, הייתי תלמיד טוב ואני נחמד לכולם אף פעם לא מגעיל או תוקפני... והכל הלך לי פתאום בחודשיים האחרונים וזה מדכא אותי ואני לא מדוכא אף פעם ולא הגעתי למצב שאין לי למי לפנות בכלל...

2. קישורים ממומנים

אם זרקת אותה והיא עושה את זה ומתנהגת כמו זונה תגרום לה באמת גם להרגיש כמו זונה. תגרום להם לחשוב שאתה גרמת לזה שהיא תהיה עם חברים שלך, שאתה 'מחלק' אותה לחברים שלך הבנת? אתם לא ביחד ומרוב שאתה חבר טוב אתה רוצה שכולם יטעמו ממנה קצת.. תראה איך תוך יומיים היא לא יוצרת קשר עם אף אחד מהחברים שלך בחיים... תשחק את המשחק אחי אין מה לעשות כולם בני זונות אחי בחיים מגלים הרבה פרצופים שונים של אנשים גם אם גדלו איתך כי אין מה לעשות אלו הגילאים שאנשים בוחרים לעצמם את הדרך ובדרכ פרצופים של אנשים נחשפים
    בקשר לחברים שלך... כולה 3 חברים אח שלי אם אתה כל כך חברותי תמצא לך בתוך כמה ימים חברים חדשים
    תחשוב על זה, אין מה לבכות על דברים שהיו נכון? הרי אם גילית פרצופים מכוערים של חברים שלך אתה צריך להגיד תודה לה' שהראה ללך אותם ולא נתן לך להמשיך לתת ולתת ולתת ולקבל זין בפנים בכל פעם
    ברור שזה לא תלוי בך ולא עשית שום דבר רע אנשים נוהגים לחשוב לפעמים מהזין ובחורות שמרגישות מושפלות יעשו הכל כדי להשפיל בחזרה

שתחרר מהם שיזדיינו כולם אחי תאמין לי ואם בא לך לנקום בה תעשה מה שאמרתי לך למעלה תגרום לזה להראות כאילו אתה מחלק אותה לכל החברים שלך ותראה איזה זונה היא תרגיש והיא תברח מהם אף אחת לא רוצה ללכלך לעצמה את השם בתור זונה שמחלקים אותה אחרי שזורקים אותה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,403 | הודעות: 8,173,990 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect