היי חברים,
במכירה זו אני מציע לכם מגון של 1000 סרטים,באיכויות מדהימות להורדה עם תרגום מובנה ממגוון שרתים.
* אלו לא כל הסרטים, אם אתם מחפשים סרט שלא נמצא פה, תשאלו אם יש, אני אבדוק ואודיע לכם .
מחירון סרטים:
סרט 1- 2 נק'
3 סרטים-5 נק'
5 סרטים-9 נק'
10 סרטים-15 נק'
*רוב הסרטים פה באיכות DVDRIP ויותר, אך יש מספר מועט של סרטים באיכות TS .
*כל הסרטים כאן בתרגום מובנה
גברים בשחור 3|זהות גנובה|צללים אפלים|גרטל וקוטל המכשפות|כדור בקנה|פרומתיאוס|שכירי חרב|זהות גנובה|6 קליעים|
שלגיה והצייד|פיראטים|סופרמן נגד העלית|השף|צייד הערפדים|חטיפה לאור יום|קוד שמור|הנוקמים|אל גרינגו|אמיצה|
בר מזל|משחקי הרעב|זיכרון גורלי|הדיקטטור|פיראנה 3D |עידן הרקח 4| באטמן-עלייתו של האביר האפל|קרועים על כל הראש|
הכספומט|משחק אינדי|מדגסקר 3|אמריקאן פאי|מקליט 3| הלורקס|חופשה קטלנית|סטריטדאנס 2| טד|לול|העורב|טוני 10|
לפגוש את השטן|הבית של אבא|ספיידרמן המופלא| רק 1000 מילים|פרוייקט X |גורם נגיפי|הזייפן|את אני והשאר|מדד תוקפנות|
נעולים|נקודת שבירה|המל|בל אמי|ברית|זעם הטיטאנים|איירון סקיי|רחוב ג'אמפ 21|מראה מראה הסיפור האמיתי|כרוניקה בזמן אמת|טעון הגנה|יחידת רוחות:אלפא|אקט של גבורה|מלך העקרבים 3|מסע אל האי המסתורי,|השטן שבפנים|ג'ון קרטר|זנבות אדומים|טרנזיט|זאב הלילה|אבודה|אדם על הקצה|האישה בשחור|זאת מלחמה|מתחת לשבע|שטח פראי|רעש שמח|ליגת הצדק:דום|
מלחמת האופל |לא תשכח|המבריח|כיכר קולומבוס|הכל בשביל הכסף|החתול במגפיים|פלונטר לעולמי עד|התוכניות בטובות ביותר|
כנופיה במגרש|שאפו|נפלאות התבונה|אמריקה X |סטן הגדול|הרשת החברתית|סודות בקירות|הפורפסור המפוזר|21|אמריקן גנגסטר|האויב שבפנים|שחר חדש|גיהנום|קיק אס|מחוז 9|הסוד שבעיניים|החברה הטובים|האויב שבפנים:אפוקליפסה|אפטר סקסף|הבנק|מצודת ברסט|חייל קטן גדול|האויב שבפנים:החיים שאחרי 3D |הנסדק 3| יחצ"ן המסיבות 2|
תהנו!!

ציטוט ההודעה