נכתב במקור על ידי
TheNuts
אם אתה יוצא מנקודת הנחה שטכניקות פסיכולוגיות בכלליות לא עובדות, זה לא שונה. הנקודת הנחה הזאת היא שגוייה -
אם אתה בן אדם שנראה נורמלי, סתם ביישן, או חסר נסיון חברתי, בסופו של יום אם תדע לסנן את הבולשיט מהחפירות,
אתה תקבל כלים פסיכולוגיים חברתיים שכן יעזרו לך להצליח עם בחורות. כמו ללמוד איך למכור אוטו, טלויזיה, או מוצרי ים הפאקינג מלח.
אל תקשיב יותר מידי לטיילר ולבחור השני, החיים מעבר לתאוריה הם לא שחור ולבן. LMS, לסת, ערך חברתי, יד בתחתונים - אין נקודה מסויימת שאתה יכול להצביע עליה ולהגיד "זה מה שמושך בחורות
וכל השאר לא עובד". בחורות יכולות לשכב איתך סתם כי הן רוצות - ואתה שם ואף אחד לא יודע\יידע על זה. חבר שלי זיין חצי מדרום אמריקה עם המשפט "רוצה לחזור איתי להוסטל אני אנגן לך משהו בגיטרה?" - הבן זונה בכלל לא יודע לנגן בגיטרה. אני אפילו לא סגור על זה שהייתה גיטרה בהוסטל.
זה לא עובד כי הוא גבוה חתיך עם לסת מי יודע כמה. הוא גמד עם פנים נורמליות לחלוטין וכרס בירה קטנה. זה עובד כי הן רוצות להזדיין, הוא נמצא שם, נראה בסדר, ונתן להן לגיטמציה לבוא איתו להוסטל.
פסיכולוג שלח את המסטראנטים שלו לעשות ניסוי - להקים אנשים מהמקום שלהם ברכבת התחתית. בפעם הראשונה הם היו צריכים פשוט לבקש את המקום - 30 אחוז מהאנשים הסכימו. בפעם השניה הם היו צריכים לתת תירוץ - איזשהו תירוץ, הפעם 70 אחוז הסכימו.
40 אחוזי הצלחה בגלל טריק פסיכולוגי דבילי. יש לזה קשר למראה? יש לזה קשר לבחורה\בחור? יש לזה קשר לסטאטוס? לקשרים?