Middle Crysis הוא משחק דפדפן טקסטואלי (באנגלית) עוסק בעימות המזרח תיכוני בין ישראל ואיראן.אם אהבתם את המשחק ספרו לחברייכם, ותנו לנו לייק בפייסבקו
עכשיו המשחק עדיין בגרסאת אלפא, עוד כמה ימים יהיה בטא ואחרי זה גמא ואז השיחרור הרשמי.
גרסאות אלה נועדו למציאת באגים במשחק.
אוקיי הינה עוד כמה פרטים נוספים:
1) עידכונים יש כל 20 דקות, בכל עידכון אתם מקבלים 5 אנרגיה ו$ (שזה 5*הרמה הנוכחית שלכם)
2) עידכון יומי בשעה 9 בערב, זה עדכון רגיל רק שבעדכון זה אתם משלימים את המיסים שלכם למפלגה שאתם נצמאים בה (אם אתם בכלל במפלגה) המיסים נקבעים על ידי ראש המפלגה, וגם את הריבית שאתם אמורים לקבל מהבנק לכסף שנמצא אצלכם בבנק (אם אתם בכלל נמצאים בבנק [יש 3 סוגים של בנקים עלייהם תצטרכו לברר לבד])
3) לאחרונה נוסף גם פורום למפלגות.
4) בכל עלייה של רמה אתם מקבילים מילוי אנרגיה ועולה לכם המגן וההתקפה ב5 נקודות.
5) את המגן וההתקפה אפשר לשדרג גם בעמצאות החנות (קניית הגנות ונשקים).
6) את המגן אתם מתקנים 3$ לכל יחידת תיקון (דוגמא: יש לי 56/60 מגן אז אני צריך לתקן 4 אז אני משלם 12$ [יש לכם אוטומטית כמה שאתם יכולים למלא בכמות הכסף שיש לכם לאותו הרגע])
7) נוספו "הישגים" או משימות (אני לא עומד להגיד לכם פה מה המשימות).
8) יש 2 אפשרויות התקפה - 1) התקפה רגילה : אתה מקבל סכום מסויים מהכסף של הנתקף (אם אתה מנצח) וEXP שנע בין 1 ל2 ברנדומליות. 2) כיוס : EXP נע בין 3 ל4 ברנדומליות ויותר קיבולת $ (אם אתם מנצחים).
9) EXP אתם מקבלים לא משנה אם ניצחתם או לא.
לעוד פרטים דברו איתי בסקייפ : lev.fain
או עם מפתח המשחק : neroandfuckoff
האתר (בגלל שאין לי אפשרות לפרסם קישורים -.-, אני נותן רק חלק מימנו) middlecrysis.com תעשו לזה העתק הדבק לכתובת השורות
חפשו Middle Crysis בפייס
![]()

ציטוט ההודעה