אני מעשן כאמל מדיום גומר קופסא בשלושה ימים בערך זה לא הרבה אני מאוד מאוד אוהב את הטעם של כאמל ורציתי לדעת איזה טבק הכי דומה ואיזה נייר גלגול הכי טוב ? איזה פילטרים הכי טובים ? ומה המחירים..
ואת הטעם של הגולדן ורג'ינה לא אהבתי...
אני מעשן כאמל מדיום גומר קופסא בשלושה ימים בערך זה לא הרבה אני מאוד מאוד אוהב את הטעם של כאמל ורציתי לדעת איזה טבק הכי דומה ואיזה נייר גלגול הכי טוב ? איזה פילטרים הכי טובים ? ומה המחירים..
ואת הטעם של הגולדן ורג'ינה לא אהבתי...
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 09-10-2012 בשעה 23:38. סיבה: למה נעלם התיוג? החזרתי אותו.
|
|
נסה דראם כחול, טבק מעולה. עולה 30-60 תלוי מאוד איפה. זה 50 גרם טבק וזה מספיק ל70-100 סיגריות תלוי איך אתה מכין אותן. ניירות שאני ממליץ זה ריזלה, עולה 3-7 שקל, ושלא כמו OCB אלו ניירות לבנים כמו של סיגריות רגילות (OCB זה שקוף). ממליץ לקחת את הניירות הכי קצרים. אל תדאג, הסיגריה המגולגלת הכי קצרה בוערת יותר זמן מסיגריה קנויה ארוכה. פילטרים עולים 10-20 שקל לסביבות 100 פילטרים. לא ממש מבין בסוגים של פילטרים, אבל מה שכן תיקח את הפילטרים הכי עבים שאתה מוצא. אין כ"כ הרבה סוגים של עובי, אני יודע על 2 סוגים, אחד צר כמו סיגריות סלים, והשני עובי נורמלי.
אוקי זה משנה איזה צבע הריזלה ?
נערך לאחרונה על ידי dorxdd; 25-09-2012 בשעה 12:52.
יש הבדלים מינוריים בעובי וברוחב, אבל בתכל'ס כל עוד זה באורך שאתה רוצה אתה אמור להיות מסודר. מקסימום אם לא אהבת נסה צבע אחר. (אגב, בהרבה מקומות לא מוכרים יותר מצבע אחד, כך שזה לא רלוונטי.)
ומה ההבדלים בין דראם כחול לדראם צהוב? אני אוהב את הסיגריה שלי לא יותר מידי חזקה ולא יותר מידי חלשה..
[סליחה על החפירה חח]
דראם צהוב זה לייט וכחול זה זה יותר חזק. אם עישנת קאמל מדיום לא אמורה להיות לך בעיה עם הכחול, ורוב הסיכויים שהצהוב יהיה חלש לך מדי.
תודה רבה על העזרה שיהיה לך חתימה טובה וחג שמח
ריזלה כחול>ריזלה אדום
יותר דק, נראה יותר יפה וקל יותר לגלגל
ריזלה אדום זה לסחים
ו120 פילטרים עולים 10 שקל.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 26-09-2012 בשעה 15:00.
קניתי שלוש ריזלות אדומות ב10 היה גם כחול מה עדיף ? ישלי בעיה בגלגול הפילטר רופפ לי פילטרים של וארג'ינה מה עושים?
אם מגלגלים טוב שום דבר לא אמור להיות רופף. שים לב ש"אצבע" הטבק שאתה מגלגל היא באותה עובי או דקה יותר מהפילטר.
באלי שאג אדום הוא בדיוק קאמל
בנות תמיד מחפשות את הגבר השרירי שרגיש ומקשיב אבל הן לא יכולות להשיג אותו.יודעים למה?כי לאותו הגבר יש חבר
למה אתה לא חושב על לקנות אלקטרונית? יותר זול.. יותר טעים (יש טעמים, אם אתה סגור על כאמל יש גם כאמל..)
ואתה לא חייב להפסיק לעשן, אתה יכול להפחית לעשן או גם לא.. מה שכן תהנה מניקוטין יותר בריא ויותר טעים![]()
נערך לאחרונה על ידי danilan1991; 09-10-2012 בשעה 23:46.
"יותר בריא" זו הגזמה מטורפת. ניקוטין לא בריא בשום צורה. אם היית מזריק לעצמך את כמות הניקוטין שבסיגריה אחת היית מת. (הסיבה שאתה לא מת מעישון של סיגריה אחת זה כי הריאות מסננות את הניקוטין לפני שהוא נכנס למחזור הדם.)
בכל אופן כבר מצאו בעיות בסיגריה האלקטרונית- עשו מחקרים שהראו שהיא יכולה לגרום לבצקות בריאות. עד כמה זה עדיף על סיגריה רגילה אף אחד עוד לא יודע בוודאות.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 09-10-2012 בשעה 23:52.
דווקא ממך לא רציתי לקרוא מה שנכתב. כמו שאתה יודע על מליון מחקרים שכביכול מוכיחים שקנאביס בכל צורותיו ושימושו לא טובים לנו וכל המחקרים האלו באים מאינטרס אחד ברור של חברות תרופות וממשלות שמגלגלות מליארדים - גם כאן יש אינטרס ב"מחקרים" שקראת. אינטרס של חברות וממשלות על שמגלגלות מליארדים מהסם מסוכן מספר 1.
ברור שניקוטין זה ניקוטין והוא רשם שטות. יותר בריא זה בטוח לא. אבל לפחות זה לא משחיר את הריאות. בקשר למחקרים של הבצקות, גם אני קראתי את זה ומעבר לזה שמתי לב שעל כל מחקר כזה יש 6 מחקרים שמוכחים ההפך. אז שוב, אני לא אוהב להאמין עד שאני רואה בעיניים אז באמת אולי כמה שנים צריכות לקחת כדי לראות נזקים אצל אנשים ואז נדע. אבל בנתיים כל מה שאני רואה זה אינטרסים כדי שתמשיך לשרוף לעצמך את הכיס ואת הריאות.
בכוונה אמרתי בסוף "עד כמה זה עדיף על סיגריה רגילה אף אחד עוד לא יודע בוודאות." בגלל שהסיגריה האלקטרונית לא נמצאת בשוק מספיק זמן. אני מוכן לקבל שזה לא גורם לבצקות, אבל אני גם מקבל שזה יכול לגרום. כמו שאמרתי אף אחד לא יודע בוודאות כרגע ובשביל זה נצטרך לחכות כמה שנים.
דרך אגב, אני בטוח ב95% שזה עדיף על סיגריה רגילה, על אף מחקרים שאומרים שזה לא עדיף. אני מניח שנצטרך לחכות ולראות.