קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] יואב זיו רוצה לעבור להפועל תל אביב
    על ידי BlacK MamBa בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-01-2010, 17:51
  2. אם אני רוצה לעבור בסיס, איך זה עובד?
    על ידי VampirL בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-11-2009, 19:46
  3. [עזרה/יעוץ] רוצה ללכת למג"ב.
    על ידי LLahaVV בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-09-2008, 04:01
  4. גורקוף רוצה לעבור למונאקו, מילאן חושבת קדימה.
    על ידי Azax Syndrom בפורום פורום העברות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-05-2008, 18:18
  5. אהמ בוזגלו רוצה לעבור לבית"ר אהמ...
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 28-10-2007, 20:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

רוצה לעבור לטבק לסיגריות מה מומלץ ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל רוצה לעבור לטבק לסיגריות מה מומלץ ?

אני מעשן כאמל מדיום גומר קופסא בשלושה ימים בערך זה לא הרבה אני מאוד מאוד אוהב את הטעם של כאמל ורציתי לדעת איזה טבק הכי דומה ואיזה נייר גלגול הכי טוב ? איזה פילטרים הכי טובים ? ומה המחירים..

ואת הטעם של הגולדן ורג'ינה לא אהבתי...
    נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 09-10-2012 בשעה 23:38. סיבה: למה נעלם התיוג? החזרתי אותו.

2. קישורים ממומנים

נסה דראם כחול, טבק מעולה. עולה 30-60 תלוי מאוד איפה. זה 50 גרם טבק וזה מספיק ל70-100 סיגריות תלוי איך אתה מכין אותן. ניירות שאני ממליץ זה ריזלה, עולה 3-7 שקל, ושלא כמו OCB אלו ניירות לבנים כמו של סיגריות רגילות (OCB זה שקוף). ממליץ לקחת את הניירות הכי קצרים. אל תדאג, הסיגריה המגולגלת הכי קצרה בוערת יותר זמן מסיגריה קנויה ארוכה. פילטרים עולים 10-20 שקל לסביבות 100 פילטרים. לא ממש מבין בסוגים של פילטרים, אבל מה שכן תיקח את הפילטרים הכי עבים שאתה מוצא. אין כ"כ הרבה סוגים של עובי, אני יודע על 2 סוגים, אחד צר כמו סיגריות סלים, והשני עובי נורמלי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקי זה משנה איזה צבע הריזלה ?
    נערך לאחרונה על ידי dorxdd; 25-09-2012 בשעה 12:52.

יש הבדלים מינוריים בעובי וברוחב, אבל בתכל'ס כל עוד זה באורך שאתה רוצה אתה אמור להיות מסודר. מקסימום אם לא אהבת נסה צבע אחר. (אגב, בהרבה מקומות לא מוכרים יותר מצבע אחד, כך שזה לא רלוונטי.)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ומה ההבדלים בין דראם כחול לדראם צהוב? אני אוהב את הסיגריה שלי לא יותר מידי חזקה ולא יותר מידי חלשה..

[סליחה על החפירה חח]

דראם צהוב זה לייט וכחול זה זה יותר חזק. אם עישנת קאמל מדיום לא אמורה להיות לך בעיה עם הכחול, ורוב הסיכויים שהצהוב יהיה חלש לך מדי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה על העזרה שיהיה לך חתימה טובה וחג שמח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ריזלה כחול>ריזלה אדום

יותר דק, נראה יותר יפה וקל יותר לגלגל
    ריזלה אדום זה לסחים

ו120 פילטרים עולים 10 שקל.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 26-09-2012 בשעה 15:00.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קניתי שלוש ריזלות אדומות ב10 היה גם כחול מה עדיף ? ישלי בעיה בגלגול הפילטר רופפ לי פילטרים של וארג'ינה מה עושים?

אם מגלגלים טוב שום דבר לא אמור להיות רופף. שים לב ש"אצבע" הטבק שאתה מגלגל היא באותה עובי או דקה יותר מהפילטר.

משתמש מתחיל האוואטר של vanser
    לייקים
    0
    נקודות
    0

באלי שאג אדום הוא בדיוק קאמל
    בנות תמיד מחפשות את הגבר השרירי שרגיש ומקשיב אבל הן לא יכולות להשיג אותו.יודעים למה?כי לאותו הגבר יש חבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דן
    לייקים
    5
    נקודות
    3,863

למה אתה לא חושב על לקנות אלקטרונית? יותר זול.. יותר טעים (יש טעמים, אם אתה סגור על כאמל יש גם כאמל..)
    ואתה לא חייב להפסיק לעשן, אתה יכול להפחית לעשן או גם לא.. מה שכן תהנה מניקוטין יותר בריא ויותר טעים
    נערך לאחרונה על ידי danilan1991; 09-10-2012 בשעה 23:46.

ציטוט נכתב במקור על ידי danilan1991 צפיה בהודעה
    למה אתה לא חושב על לקנות אלקטרונית? יותר זול.. יותר טעים (יש טעמים, אם אתה סגור על כאמל יש גם כאמל..)
    ואתה לא חייב להפסיק לעשן, אתה יכול להפחית לעשן או גם לא.. מה שכן תהנה מניקוטין יותר בריא ויותר טעים
    "יותר בריא" זו הגזמה מטורפת. ניקוטין לא בריא בשום צורה. אם היית מזריק לעצמך את כמות הניקוטין שבסיגריה אחת היית מת. (הסיבה שאתה לא מת מעישון של סיגריה אחת זה כי הריאות מסננות את הניקוטין לפני שהוא נכנס למחזור הדם.)

בכל אופן כבר מצאו בעיות בסיגריה האלקטרונית- עשו מחקרים שהראו שהיא יכולה לגרום לבצקות בריאות. עד כמה זה עדיף על סיגריה רגילה אף אחד עוד לא יודע בוודאות.
    נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 09-10-2012 בשעה 23:52.

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    "יותר בריא" זו הגזמה מטורפת. ניקוטין לא בריא בשום צורה. אם היית מזריק לעצמך את כמות הניקוטין שבסיגריה אחת היית מת. (הסיבה שאתה לא מת מעישון של סיגריה אחת זה כי הריאות מסננות את הניקוטין לפני שהוא נכנס למחזור הדם.)

בכל אופן כבר מצאו בעיות בסיגריה האלקטרונית- עשו מחקרים שהראו שהיא יכולה לגרום לבצקות בריאות. עד כמה זה עדיף על סיגריה רגילה אף אחד עוד לא יודע בוודאות.
    דווקא ממך לא רציתי לקרוא מה שנכתב. כמו שאתה יודע על מליון מחקרים שכביכול מוכיחים שקנאביס בכל צורותיו ושימושו לא טובים לנו וכל המחקרים האלו באים מאינטרס אחד ברור של חברות תרופות וממשלות שמגלגלות מליארדים - גם כאן יש אינטרס ב"מחקרים" שקראת. אינטרס של חברות וממשלות על שמגלגלות מליארדים מהסם מסוכן מספר 1.
    ברור שניקוטין זה ניקוטין והוא רשם שטות. יותר בריא זה בטוח לא. אבל לפחות זה לא משחיר את הריאות. בקשר למחקרים של הבצקות, גם אני קראתי את זה ומעבר לזה שמתי לב שעל כל מחקר כזה יש 6 מחקרים שמוכחים ההפך. אז שוב, אני לא אוהב להאמין עד שאני רואה בעיניים אז באמת אולי כמה שנים צריכות לקחת כדי לראות נזקים אצל אנשים ואז נדע. אבל בנתיים כל מה שאני רואה זה אינטרסים כדי שתמשיך לשרוף לעצמך את הכיס ואת הריאות.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    דווקא ממך לא רציתי לקרוא מה שנכתב. כמו שאתה יודע על מליון מחקרים שכביכול מוכיחים שקנאביס בכל צורותיו ושימושו לא טובים לנו וכל המחקרים האלו באים מאינטרס אחד ברור של חברות תרופות וממשלות שמגלגלות מליארדים - גם כאן יש אינטרס ב"מחקרים" שקראת. אינטרס של חברות וממשלות על שמגלגלות מליארדים מהסם מסוכן מספר 1.
    ברור שניקוטין זה ניקוטין והוא רשם שטות. יותר בריא זה בטוח לא. אבל לפחות זה לא משחיר את הריאות. בקשר למחקרים של הבצקות, גם אני קראתי את זה ומעבר לזה שמתי לב שעל כל מחקר כזה יש 6 מחקרים שמוכחים ההפך. אז שוב, אני לא אוהב להאמין עד שאני רואה בעיניים אז באמת אולי כמה שנים צריכות לקחת כדי לראות נזקים אצל אנשים ואז נדע. אבל בנתיים כל מה שאני רואה זה אינטרסים כדי שתמשיך לשרוף לעצמך את הכיס ואת הריאות.
    בכוונה אמרתי בסוף "
    עד כמה זה עדיף על סיגריה רגילה אף אחד עוד לא יודע בוודאות." בגלל שהסיגריה האלקטרונית לא נמצאת בשוק מספיק זמן. אני מוכן לקבל שזה לא גורם לבצקות, אבל אני גם מקבל שזה יכול לגרום. כמו שאמרתי אף אחד לא יודע בוודאות כרגע ובשביל זה נצטרך לחכות כמה שנים.

דרך אגב, אני בטוח ב95% שזה עדיף על סיגריה רגילה, על אף מחקרים שאומרים שזה לא עדיף. אני מניח שנצטרך לחכות ולראות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,616 | הודעות: 8,200,209 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect