שמו אותי עובד רס"פ ,אני מנקה חדרים ,פה ושם את הבסיס ,מנקה את הרצפה ,שירותים וכאלה ואני נהנה מכל רגע!
עבודה שאני מסתדר איתה וממש כיף לי לשרת ככה..
אבל הקטע שמעבירים אותי בסיס לבסיס פתוח קרוב לבית לעשות יומיות ומעלים לי את הת"ש לת"ש 4 יומיות ..מטעם
הפסכיאטר והקב"ן שלו.
טוב לי בסיס פתוח ואני רוצה לחזור כל יום הביתה אבל יש לי פרופיל 72 ויש לי חשש גדול שבוועדת מיון הקצין מיון עוד
פעם יגיד לי :"לפי תחום מקצוע לך לחימוש." ואני אפילו לא עשיתי טירונות ושום קורסים בבה"ד 20 שקשורים לחימוש!!,
אני עשיתי טירונות בפלס בכלל להכשרה של 02... ואין לי שום קשר לחימוש! ,בבסיס הזה הוציאו אותי מחימוש ,לא יודע
אם פסלו לי את התחום מקצוע הזה אבל בפועל הם מיינו אותי לעובד רס"פ. (לא יודע אם זה אותו דבר כמו עובד רס"ר אבל
כמו שאמרו לי זה דומה,תלוי במפקדה.)
בכל אופן ,האם הקצין מיון המזדיין הזה הולך לדפוק לי עוד פעם את "החימוש" הזה למרות ש-95% מהחימושניקים עברו
הכשרה בבה"ד 20 ואני בכלל לא קשור לזה? ,או שהקצין הזה יגיד לי :"תשובץ לחימוש" ואז בשלישות ובבסיס עצמו יעבירו
אותי שוב פעם לעובד רס"פ/רס"ר כמו שעשו כאן בעקבות זה שיש לי לחץ נפשי והעבודה היחידה מבחינת הקה"ס שאני יכול
להתמודד איתה זה עובד רס"פ/רס"ר?
מה אתם חושבים שיכול להיות ..,כי לחימוש אני יחזור רק בקבר ..,שבוע שם הספיק לי = [
מקווה באמת שיתנו לי בסופו של דבר את התפקיד שהייתי בבסיס הזה וזה עובד רס"פ/רס"ר..,
מה אתם חושבים ?
כי בשיא הקנות ..,אם אני יכול לתרום לצבא הזה אז רק דרך עובד רס"פ/רס"ר ולא יותר מיזה..,העבודה
היחידה שאני יכול להתמודד איתה..

ציטוט ההודעה