קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חחח יאו אני לא יודע למה אני צוחק
    על ידי LSD בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 19:53
  2. WTFFFF למה אני לא מצליח לשמור ב NBA
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 18:45
  3. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 20:22
  4. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 08:20
  5. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

למה אני לא שייך?

ברירת מחדל למה אני לא שייך?

בכל מקום אליו אני משתייך, אני מרגיש הפוך, אני מרגיש לא שייך.
    אני מרגיש שזה לא המקום שלי.

אני רואה מרחוק אנשים שהייתי יכול להיות שייך אליהם, ואני רוצה מאוד להיות שייך אליהם. אבל בכל זאת, הם לא משייכים אותי.

אני רוצה לקבל ריגושים בחיים. ריגושים אפשר לקבל רק כששייכים.

חברים יש לי מעט, אבל אני לא רוצה הרבה. אני מסתפק במועט, אבל מועט איכותי. אני רוצה חברים שיהיו כמוני, שיאהבו אותי, ושיהיו לנו יחסים של חברי אמת. שנמצאים אחד בשביל השני כל הזמן, שיוצאים כל הזמן.

אני לא רוצה להשתייך למשהו שאני לא מרגיש שייך אליו. אני אתאיסט, אני לא אוהב מוזיקה מזרחית, טראנס, פופ, או בקיצור, אני לא שייך למיינסטרים, אני לא רוצה להיות שייך למיינסטרים, אני לא אוהב את המיינסטרים, אני שונא את המיינסטרים.

בכל זאת, לא חסר אנשים בארץ הזו שמספיק איכותיים. יש אנשים שאני רואה מרחוק, ואני פשוט מת להיות שייך אליהם. אבל אני חושב שאף אחד לא באמת רואה אותי.

אני לא יודע מה הבעיה שלי בחברה. אני לא חנון, אני דווקא מצליח עם בנות (לעיטים רחוקות, כי אני בדרך כלל לא פתוח לבנות בגילי. הן גם מהמיינסטרים שאני לא אוהב), יש לי אפילו ילדה שאני די מחבב ואנחנו מתמזמזים והכל, ושנינו הסכמנו שאנחנו לא רוצים להיות זוג (אני שונא מערכות יחסים), ובאמת שפה היא לא הבעיה!

אני לא רוצה בחורות סביבי. או שבעצם, אני כן רוצה בחורות סביבי, אבל לא בקטע זוגי או מיני. אני רוצה שמישהי או מישהו, או אחד מכל אחד, או כמה מכל אחד, יתקשרו אליי וישאלו אותי מה שלומי, וכמה שזה נשמע שטחי ולא חשוב, יכתבו לי על הקיר בפייסבוק שהם אוהבים אותי. אכן, פייסבוק הוא אסון, הוא שטחי, רדוד וטפשי. אבל בגלל שהוא הפך להיות דבר שיש כמעט לכל אחד, אז כן, זה בדיוק כמו שחבר מתקשר אליך ושואל מה שלומך, זה מחמם את הלב.

למה אין לי את ההערצה ואת האהבה שאני צריך? אני מתוסכל...אני לא שוויצר, אני לא מתנשא, אבל אני בטוח, אני יודע שאני חכם, יפה, מוכשר (אני מנגן בגיטרות, כותב מוזיקה, מעצב בפוטושופ), ואני בטוח שאין לי שום בעיה בקשר לפיתוח שיחה עם אנשים, כמו שיש לנערים שמוגדרים כ``חנונים``...

עזרו לי למצוא את הבעיה שלי. עזרו לי להשיג את מה שאני רוצה. כל עצה תתקבל בברכה. אני כבר מת להיות שייך, אבל זה פשוט לא קורה..

2. קישורים ממומנים

המשך -
    איך אני מגיע למצב שבערב יום כיפור אני מת לצאת לאנשהו אבל אין לי עם מי?

חבר אחד לא עונה לי פשוט (יכול להיות שהוא צם), וכל השאר גרים רחוק מדי בשביל לצאת בכיפור, כי בכל זאת, היום אין אוטובוסים.

איך הגעתי למצב הזה?

אני רוצה להיות פופולארי. כן, אמרתי את זה. כולכם תגידו שזה שטחי, אידיוטי ולא חשוב כזה. אבל אני רוצה להיות פופולארי. אני לא רוצה להיות פופולארי בקרב הערסים וכל אלה, אלא אני רוצה להיות פופולארי בתוך חברים שאני אוהב. לא רוצה להיות פופולארי אצל הילדים הפופולארים, אלא להיות נאהב על ידי הרבה אנשים. אבל לא אכפת לי מה מצב הפופולאריות של האנשים שאני אהיה נאהב על ידם. מצטער אם בלבלתי מישהו, אם קוראים פעמיים-שלוש, מבינים בדיוק על מה אני מדבר...

נמאס לי לחפש ריגושים. אני רוצה אותם כבר. אני רוצה שינוי במעגל החברתי שלי. ומהר.

איך משיגים אותו?

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

אתה כל כך אנטי אך כל כך רוצה להיות חלק . מה זה מיינסטרים בשבילך ? אנשים מאמינים ? הולכים עם מותגים ? חביבי ,לא בוחרים חברים לפי תפיסת העולם שלהם ,נכון אולי זה יכול לגרום לקירוב על ההתחלה אך לא בוחרים אנשים בגלל מה שהם אלה מי שהם ,אתה בוחר אותם כי טוב לך איתם ,נטו בגלל מי שהם ,ניגוד דעות לא יפיל חברויות אלה אם כן הם לא ידעו לכבד את אחד השני ,מה שחברות כוללת בתוכה .
    ואתה לא יכול לקבוע מי איכותי ומי לא ,זה לא שאתה מעל כולנו שיכול לקבוע זאת ,מצטער להגיד לך .
    ד"א אתה מלא בסטיגמות שזה יפיל את עצמך בסוף ,לטובתך,תתבגר . בחיים שנמצאים בהם פעם אחת למה להיות כל כך אנטיים ? אני לא מתפלא למה אתה לא מרגיש שייך ,תפתח לדברים חדשים . אגב גם האתאיסטיות מראה על זה ,אני האמנם לא מאמין אך גם לא שולל ,אם אתה מבין בתחום אתה בטח יכול לזהות מהי השקפת העולם שלי לגבי הנושא .
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 28-09-2012 בשעה 23:53.

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

זה שמעליי הוצאת לי את המילים מהפה , קודם כל תתחבר לאנשים שעושים לך טוב.
    הבעיה שאתה בעצמך לא יודע לאן להשתייך וגם אתה שופט ואתה לא הייתה רוצה שישפטו ההפך דווקא ויקבלו אותך כמו שאתה
    בקיצור אין לי כל כך מה להוסיף כי כל מה שאני ארצה להוסיף כאן זה בדיוק מה ש
    Owl אמר מעליי ..
    תעשה שיחת נפש עם עצמך תחשוב מה אתה רוצה ואיך אתה רוצה להיות שייך וכדי להיות שייך מה אני אמור לעשות.
    כי בעצם ? הכל תלוי בך.

מקווה שעזרתי , ושיהיה בהצלחה.

נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 04-10-2012 בשעה 03:37.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,421 | הודעות: 8,174,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect