אני לא חושב שלמישהו יהיה יותר אומץ לפתוח אשכול "איך לבנות משיכה".
אני לא חושב שלמישהו יהיה יותר אומץ לפתוח אשכול "איך לבנות משיכה".
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 26-09-2012 בשעה 16:44.
|
|
כי זה לא קיים.
איך משיכה נגרמת? מראה.
אתה לא נמשך לבלונדינית שעל הבר בגלל שהיא נראת לך "עם אופי חמוד".
היא לא תמשך אליך בגלל שאתה לא משלב ידיים ומסתכל למעלה ומראה "ביטחון" בזמן שאתה גמד קירח ומחוצ'קן.
היא תמשך אליך בגלל הגובה העצום שלך והשיער הגולש והפנים הגבריות שנראות סמכותיות בזכות הלסת האלוהית שלך.
אחרי שהיא תבוא לדבר איתך בזכות המראה שלך, היא תרצה לצאת איתך.
לאן תצא איתה? למסיבה נדירה של החברים שך ? למועדון שאתה מייחצן בו? בשביל זה אתה חייב סטטוס.
אתה תרצה לקחת אותה אליך לדירה? דירת חצי חדר שהשירותים נמצאים בכיור ואתה יושן מחוץ לדירה?
לא. אתה תיקח אותה לדירה מאורגנת ומוכנה לבחורות. בשביל זה אתה צריך כסף.
השגת את כל הדברים האלה?
אתה תשיג כזאת בחורה על בסיס יום-יומי.
LMS 4 EVER
לאט לאט התחום המקולל הזה יעלם כלא היה.
שימו לב שכל אחד לפני שהוא נכנס לפיקאפ האמין בLMS בצורה כזו או אחרת.
אחרי שהוא קרא כל מיני ספרים מפגרים הוא הבין שאלה "אמונות מגבילות", ורכש לעצמו אמונות מגבילות עוד יותר כמו:
-צריך להיות המנהיג של החבורה (WTF?)
-צריך להיות עם בטחון עצמי. גם אם אתה גמד, קירח, מחוצ'קן ושמן מסריח אתה איכשהו חייב לפתח קודם כל בטחון עצמי. על בסיס מה? על בסיס זה שאתה ה"פרס"
-גישת הפרס. מעולם לא ראיתי דבר יותר מפגר מזה.
-לא להראות עניין בבחורה. זה אולי הדבר הכי מפגר וחסר בטחון שאפשר לעשות. אם בא לך לצאת עם מישי פאקינג תגיד לה ואל תשחק איתה משחקי פוגי.
-שאם אתה לא יוצא לסארג'ים אתה לא מזיין (אז איך טבעיים שלא יצאו לסארג' אחד והם מזיינים יותר מכל הגורואים ביחד???)
-שלא חובה להיות חתיך, עשיר, או בעל קשרים או מפורסם. מספיק שתצא עם כובעים אחרים לסארג'ים וכל הכוסיות יפלו לרגליך (סקאם אחושרמוטה)
-אלכוהול הורס לך את הגיים (WTF????)
-חובה לתת נגים ולפתוח ב90 מעלות
-לזייף שפת גוף של אחד עם LMS גבוה בזמן אתה מכוער, עני וכל המעגלים החברתיים שלך מורכבים מכובעים. כי זה בכלל לא נראה מאולץ..בכלל לא.
ובכלל התנהגות של ווירדו שמטריד מינית בחורות באמצע קניות בקניון. פאק, זה מזעזע.
אם זה לא סקאם, אני לא יודע מה כן.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 26-09-2012 בשעה 17:17.
סיכמת את כל התחום בתגובה אחת.
שכחת את הקטע של "לא להכניס ידיים לכיסים, לא לשלב ידיים לא לשלוח סמיילים בהודעות"
אתמול בכיפור ראיתי ברחוב מישהו שאני יודע שהוא WANNABE סניה אמיתי מגיב לו על סטטוסים בפייסבוק כאילו הוא חבר שלו כו' וכו', קיצר זה היה בסביבות 1 כשכבר היה קריר וכל הבנות קפאו ועברנו ליד הספסל שלהם [הם ישבו 4 בנים לבד בלי בחורה אחת לידם], מה שהיה הכי מצחיק לראות זה ישיבה פריקית ברמות סוג של גב זקוף כזה על הספסל שזה נראה חנוני ברמות אבל באותו הזמן החלק התחתון של הגוף הוא פתח רגליים והוא היה בזוית כזאת למטה סוג של שכיבה על הספסל משהו מטורף כאילו הוא מאונן לחבר שלו וראש מסתכל למעלה אבל ממש למעלה ממש מלחיץ, וזה כנראה שהוא ניסה לשבת בצורה מאגניבבה שזה אומר לא לשלב ידיים לא לשלב רגליים לשבת ו"להראת ביטחון" וזה לא פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמנסה לעשות כזה דבר ונראה כמו איזה מוזר ומלחיץ שכל בחורה או אפילו בחור שיראו אותו יסתובבו וילכו לצד השני
חבר'ה זה לא נקרא פיקאפ.
האמת שאני פתחתי אשכול כזה לפני כמה ימים. הוא פשוט נפל למטה כי הוא כנראה היה חופר מדי. בכל מקרה, LMS זה דבר שיש בו אמת, אבל לא כל האמת.
מי שמעוניין.. http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=884403
עאלק לא יהיה אומץ.... חחח מה תעשו תכתבו עליי שיר ותקראו לי כובע? שנייה אני הולך לבכות. אומץ עאלק.
אתה בתול שפתיים? באמת אני שואל, לא בקטע של לרדת עליך אלא בקטע של להבין מאיפה הבעיה שאתה כל כך מתנגד לאפשרויות אחרות חוץ מהדעה שלך.
הוא ממורמר ולא מבין מהחיים שלו. כנראה נכווה פיקאפ פעם, ונכנס למצב יותר גרוע ממה שהוא היה אי פעם.
שלא לדבר על זה שאם הוא מדבר עם כזה ביטחון אני מקווה שיש לו ביסוס לכך.
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 27-09-2012 בשעה 19:28.
או שאולי פשוט יש לו AA משתק והוא צריך לקנות ממני את תפילת הAA.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=840477
PAY NOW.
אם אתם כאלה חכמים וכאלה זיינים בואו תציעו משהו פרקטי לחבר'ה פה שבאמת רוצים להצליח במקום לזיין לנו את השכל על סניה וחבריו.
ולא, להציע לחבר'ה פה "ךהפסיק לעשות סארג'ים" זה לא הצעה. בואו תגידו מה כן לעשות ולא מה לא לעשות
ולכתוב "לטוס לבורגס ולזיין" זה לא הצעה יעילה והיא לא תעזור פה לאף אחד
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7636803
מספיק פרקטי?
אני אישית רק על המראה החיצוני השקעתי יותר משנה. וואלה אחי זה משתלם בסופו של דבר, הבעיה עם האנשים פה שהם מצפים לקפוץ מכלום למלך העולם בחודש~שנה וזה לא הולך ככה בעולם המציאותי ולא הכובעי.
ותהרוג אותי, לטוס לבורגס זה הרבה יותר פרקטי וגם יעיל וגם יותר כיף מ"לקחת קורס אצל סניה והכובעים". מי שאומר אחרת כנראה לא יודע מה ההבדל בין השניים.
אלה גם לא דברים שאני נמצאתי אלא דברים שראיתי שהולכים לאחרים, חיקיתי אותם וניסיתי גם והופ עבד לי...תנסו מקסימום יצליח לכם.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 20:03.
אני ממש מרחם עליכם וזה כבר מעפן. אם אתם חושבים שהתחום של אמנות הפיתוי או לא אמיתי והוא שטותי אז למה אתם משקיעים כל כך הרבה זמן בלדבר פה.
סבבה אחים שלי אז תשקיעו בLMS ובע"ה תצליחו באמת ושהיה לכם הרבה כסף ושתהיו חברים של יחצני מסיבות.
אבל רק אז תבינו שזה שיש לכם חברים יחצנים וכסף לא עושה אותכם ליותר גברים אלא לעוד אחד כמו מילארד אחרים שיש לכם כסף וחברים יחצנים והם עדיין לא יתבגרו והפכו לגברים אמיתיים.
ברור שצריך להשקיע בחיצוניות. על זה אני מדבר.
אבל לומר שכל מה שאומרים בפיקאפ זה שטויות.... זה פשוט עובדתית לא נכון.