נכתב במקור על ידי
GoldStar
המטומטם לא יודע יותר ממני המטומטם פשוט מטומטם ואני אסביר למה,
בכל נושא שתלמד בחיים יהיו לך כמה מומחים שכל אחד יגיד לך משהו אחר. מה שאני למדתי זה מה שנכתב למעלה. זה לא משנה מה קראת ואיפה קראת את זה כי גם את התיאוריה שכתבת שמעתי כמה פעמים. זה שלא כתבתי אותה לא אומר שאני לא יודע. המרצה שלי והמורה שלי לימד מה שלימד ואני מעביר את זה הלאה. זה לא משנה הבנת? אתה עדיין מטומטם ומתנשא ושום דבר לא יעזור לך. אפשר לראות ולהבין את זה מכל הודעה והודעה שלך.
שוב רשמתי "אני ממליץ" אני יודע שבחרת לא להתייחס לזה. מישהו אחר ימליץ משהו אחר. אבל טיפש שלי, תהיה בטוח שגם אני צדקתי. זה שהבאת עוד תיאוריה זה לא אומר שטעיתי. יש מצבים ש2 הצדדים צודקים. ובקשר אליך, אתה פשוט טיפש ומתנשא חח
רוב המומחים פשוט יתנו לך את התשובה שאני נתתי, אחד לאחד. בכל נושא אני יכול להביא לך מומחה שיגיד אחרת מהמומחה שאתה קראת את דעותיו. זה הכל תבין, אתה טמבל ובטח גם חסרים לך חברים אם כל מה שאתה רוצה כל החיים העלובים שלך זה להגיד לאנשים שהם טועים למרות שהם לא. ושוב עשית את זה.
כתבתי לך למעלה, אם אתה שותה אבקות... תשתה אחרי או לפני זה לא משנה. רשמתי גם שהתשובה תלויה במספר משתנים - גם לזה בחרת לא להתייחס.
מבחינתי לדפוק ארוחת חלבונים לפני אימון מכביד על הגוף ופשוט לא נוח להתאמן ככה. אבקות חלבונים זה סבבה כי זה לא מכביד על הגוף. והנה קיבלת תשובה של מומחה שלא הולך שחור על גבי לבן. הרי ברור שלדפוק ארוחה ואז לעשות אימון זה לא נוח. אז המלצתי היא לאכול עד כחצי שעה אחרי האימון. כמו ש90% מהמומחים יגידו לך.
קיצר, אתה עדיין טיפש ולא משנה מה היו עונים לך, עדיין היית טיפש. כי אתה טיפש ומתנשא וחושב שאתה משהו שאתה בעצם לא. אתה סתם טמבל.